• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

CD'ın kahvelerine dair kendilerinin önerdiği reçetelerin olduğu bir yer var mıdır acaba? Ben instragram, websitesi vs. dolaştım ancak bulamadım. Burada tabii ki tarifler paylaşılıyor, özel başlıklar da açılıyor ancak ben direkt kahveyi satanlar o kahveyi nasıl demliyor merak etmekteyim.

CD'ın kahvelerine dair kendilerinin önerdiği reçetelerin olduğu bir yer var mıdır acaba? Ben instragram, websitesi vs. dolaştım ancak bulamadım. Burada tabii ki tarifler paylaşılıyor, özel başlıklar da açılıyor ancak ben direkt kahveyi satanlar o kahveyi nasıl demliyor merak etmekteyim.
Evet özellikle demleme yöntemine göre öğütüm kalınlığı konusunda bilgilendirme yapılsa çok güzel olur

Herkese merhaba

Tüm kahvelerde kullandığımız demleme reçetesini yazıyorum.
100 PPM naturel kahvelerde 90 derece yıkanmış kahvelerde 93 derece su. Buzdağı tavsiye edebilirim.
16/250 reçetesi
ilk döküş 50 g su - 30 sn ön demleme
ikinci döküş 200 g su - dairesel hareketler ile yavaş yavaş, kağıda değmeden
bitişte spin
2 - 2.30 dk arası demlemenin tamamlanması
süreye göre öğütme ayarı.

1'e 14 reçeteleri de bazen denenebilir burada süre 2 dk olabilir; ona göre öğütme ayarı yapılabilir. Mirador bu reçete ile çok iyi oluyor.
Genel tavsiyelerim ise süreyi çok uzatmamanız yönünde olur, genelde kısa demlemeler ve 10 -14 gün gaz salınım süresi.
Bu reçeteler tüm kahveler için geçerlidir.

Afiyet olsun.

Merhabalar, 19 Mart siparişleri dün kargoya verilecekti planlamaya göre.
Sitede hala işleme alındı konumunda.
Acaba sitede mi güncellenmedi yoksa kargoya verilemedi mi? 14387 nolu sipariş daha spesifik olmak gerekirse.
Teşekkürler.

Merhabalar, 19 Mart siparişleri dün kargoya verilecekti planlamaya göre.
Sitede hala işleme alındı konumunda.
Acaba sitede mi güncellenmedi yoksa kargoya verilemedi mi? 14387 nolu sipariş daha spesifik olmak gerekirse.
Teşekkürler.
Merhaba
Siparişiniz kargoya verilmiştir.
Sipariş panelini yenilebilir misiniz? muhtemelen bilgiler belirecektir.
İyi günler dilerim

El Gobiado ve Ana Sora haricinde stok sorunu yok denmişti ama Pedra Azul da satış dışı kalmış. Stok mu bitti, satıştan mı çekildi bilemedim. Tekrar eklenecek mi, yoksa ümidi kesip yola Cuzcachapa ile mi devam edelim? :)

El Gobiado ve Ana Sora haricinde stok sorunu yok denmişti ama Pedra Azul da satış dışı kalmış. Stok mu bitti, satıştan mı çekildi bilemedim. Tekrar eklenecek mi, yoksa ümidi kesip yola Cuzcachapa ile mi devam edelim? :)
Merhaba Karanfil
Stok bitti malesef, yeni hasat Pedra Azul mayıs başı tekrar bizle olacak...
Ama nisan ayı içinde yeni bir Brezilya kahvesi de satışa çıkacak 😊

Herkese merhaba

Tüm kahvelerde kullandığımız demleme reçetesini yazıyorum.
100 PPM naturel kahvelerde 90 derece yıkanmış kahvelerde 93 derece su. Buzdağı tavsiye edebilirim.
16/250 reçetesi
ilk döküş 50 g su - 30 sn ön demleme
ikinci döküş 200 g su - dairesel hareketler ile yavaş yavaş, kağıda değmeden
bitişte spin
2 - 2.30 dk arası demlemenin tamamlanması
süreye göre öğütme ayarı.

1'e 14 reçeteleri de bazen denenebilir burada süre 2 dk olabilir; ona göre öğütme ayarı yapılabilir. Mirador bu reçete ile çok iyi oluyor.
Genel tavsiyelerim ise süreyi çok uzatmamanız yönünde olur, genelde kısa demlemeler ve 10 -14 gün gaz salınım süresi.
Bu reçeteler tüm kahveler için geçerlidir.

Afiyet olsun.
Mirador için;
94° 20/300 oran
40'lı hario filtre
2.10 dakika

parametreleri kullandım. Aromatik güzel bir deneyim sunuyor, şarabımsı bir yapısı var.
1'e 14'ü mirador özelinde mi öneriyorsunuz? Bir de öyle denerim öneriniz bu yöndeyse?

Mirador için;
94° 20/300 oran
40'lı hario filtre
2.10 dakika

parametreleri kullandım. Aromatik güzel bir deneyim sunuyor, şarabımsı bir yapısı var.
1'e 14'ü mirador özelinde mi öneriyorsunuz? Bir de öyle denerim öneriniz bu yöndeyse?
Afiyet olsun ✌🏻
Naturel kahveleri 1/14 oranında demlediğim zaman daha bir yoğun tatlılık hissediyorum bu sebeple kişisel bir öneride bulunmak istedim

Stokların azaldığını öğrenince elimde çok kahve olmasına rağmen 17'sinde Anasora Filtre ve Cuzcachapa Espresso siparişi verip, notlara ay sonu yapılacak olan kavrumla gönderilebilirse çok memnun olacağımı yazdım. Yetmedi hazır uygun fiyattan yakalamışken, 6-7 gün sonra Pedra Azul ekleyip ekleyemeyeceğimi mail ile sordum ve Metin Bey hemen kabul etti, ödemeyi gönderdim ve siparişte olmamasına rağmen Pedra Azul'u da pakede ekledi. Bugün de kahvelerimi teslim aldım ve 3 kahve de 29.03 kavrumlu.

Benim için çok keyifli bir toplu alım oldu. Bu yoğun dönemde bitmek bilmez isteklerimle birebir ilgilenilmesi de beni çok mutlu etti. Başta Metin Bey ve toplu alımda emeği geçen tüm forum üyeleri olmak üzere herkese teşekkür ederim. Şimdi sırada degassingi bekleyip, içmek var :D
IMG-1838.jpg

Merhaba indirim kodu nedir acaba bende sipariş vermek istiyorum

Geri