• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Herkese merhaba

Tüm kahvelerde kullandığımız demleme reçetesini yazıyorum.
100 PPM naturel kahvelerde 90 derece yıkanmış kahvelerde 93 derece su. Buzdağı tavsiye edebilirim.
16/250 reçetesi
ilk döküş 50 g su - 30 sn ön demleme
ikinci döküş 200 g su - dairesel hareketler ile yavaş yavaş, kağıda değmeden
bitişte spin
2 - 2.30 dk arası demlemenin tamamlanması
süreye göre öğütme ayarı.

1'e 14 reçeteleri de bazen denenebilir burada süre 2 dk olabilir; ona göre öğütme ayarı yapılabilir. Mirador bu reçete ile çok iyi oluyor.
Genel tavsiyelerim ise süreyi çok uzatmamanız yönünde olur, genelde kısa demlemeler ve 10 -14 gün gaz salınım süresi.
Bu reçeteler tüm kahveler için geçerlidir.

Afiyet olsun.
Öğütüm referansınız nedir cmd için verebilir misiniz?

@metin Bey merak ettim çok özel değil ise tahmini kaç kilogram alım oldu?

Arkadaşlar ben sipariş vereli 1 haftayı geçti. Hala gönderim yapılmadı. Kod ile aldığımız için toplu gönderim mi oluyor?

son dakika çılgınlık yapıp bir paket de el mirador siparişi geçtim. bu ay alımdan çok memnun kaldım teşekkürler herkese.

Kargolar kaç hafta sonra gönderiliyor? Benim espresso paketi hala gönderilmedi

Arkadaşlar ben sipariş vereli 1 haftayı geçti. Hala gönderim yapılmadı. Kod ile aldığımız için toplu gönderim mi oluyor?

Kargolar kaç hafta sonra gönderiliyor? Benim espresso paketi hala gönderilmedi

Siparişiniz için çok teşekkürler.
Sıra ile herkesin kargosunu hazırlıyoruz. Daha önceki mesajlarda gerekli bilgilendirmeleri yapmıştım.
Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde tüm kargoları sevk ediyoruz.

Bu etkinlikte rekor kırıldı mı acaba?
Çünkü bence bütün ürünlerde %25 yapmak çok iddaalı bir hareket.
3'lü bir paket yapıp, onun fiyatında inidirme gitmek daha kolay ve siparişlerin muhtemelen daha az olmasına sebep oluyordur.

Yeri gelmişlekn, @metin Bey ve ekibine tekrar teşekkür ederim.
Ben de 29 Mart kavrumlu kahvelerimi bekliyorum. Bir de 30'unda ekstra sipariş daha verdim.
Özellikle kayınbiraderim kahve hobisine yeni başladı ve Tschibo'dan alıyordu çekirdekleri, indirimle oranın fiyatlarından bile uyguna geliyor ki arada dağlar kadar fark var. Ona hediye etmek için 2. siparişimi verdim.

Herkese merhaba

Mart ayı toplu alımı ile ilgili bir bilgilendirme yapmak isterim.
15 mart ve 16 mart siparişleri tamamen kargolandı.
17 mart ve 18 mart siparişleri bugün kargolanıyor.
19,20 ve 21 mart siparişlerini pazartesi kargolayacağız.
22 mart ve sonrası siparişleri ise salı ve çarşamba günü tamamlamayı planladık.

Gecikmeler için herkesten özür diliyoruz, siparişlerin doğru bir şekilde çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hafta yaşadığımız 2 gün elektrik kesintisi sebebi ile üretim kapasitemiz %30 oranında azaldı. Bunu fazla mesai ve haftasonu çalışması olarak telafi etmeye çalışacağız.

herkese anlayışı ve siparişleri için tekrardan teşekkürler...
iyi günler
sanırım halen beklememiz gerekiyor 22 sinden sonrada çok sipariş geldi herhalde. @metin bey kaç günlük bir sapma olacak acaba?

22 Mart tarihinde verdiğim sipariş elime ulaştı bugün. Sitelerinde işlemde gözüküyordu kendileriyle iletişime geçince durumunu öğrendim.
anasora ve azul almıştım, her ikisi de 30 Mart kavrum tarihli.

22 Mart tarihinde vermiş olduğum sipariş, henüz kargoya verilmemiş olarak gözüküyor. Stoğum bittiği için kahveyi beklerken almış olduğum kahve de bitmek üzere artık gelsin ya.

Deneme paketinde el gobiado kalmadığı için yerine el mırador gönderilmiş. 1 kg fiyatı 612 TL olan bir kahveyi gönderdiği için Coffee Department'e teşekkürler😃

Herkese merhaba,

Bir güncelleme yapmak isterim.
Bu hafta tüm Kahve Kulubü Mart Ayı toplu alım kargolarını sevk ediyoruz.

Ancak bazı siparişlerin içeriğinde bir değişiklik olacak.
25 Mart ve sonrası siparişlerdeki Pedra Azul taleplerini maalesef yerine getiremeyeceğiz, ancak bunun yerine daha satışa çıkmamış yeni bir kahvemizden gönderiyor olacağız.

Tuzlu Karamel tatlılığında, Malta Eriği gibi sarı meyvelerin hafif asiditesine ve Malt'ın yoğun damakta kalıcılığına sahip oldukça karakterli bir Brezilya kahvesi olan Cerrado bölgesinden 2020 hasat Diamantina gönderiyor olacağız.

Tahminimizden çok hızlı tükenen Pedra Azul ise mayıs ayı başlarında yeni hasat yılı ile tekrar bizlerle olacak.

Herkese iyi haftalar dilerim

Herkese merhaba,

Bir güncelleme yapmak isterim.
Bu hafta tüm Kahve Kulubü Mart Ayı toplu alım kargolarını sevk ediyoruz.

Ancak bazı siparişlerin içeriğinde bir değişiklik olacak.
25 Mart ve sonrası siparişlerdeki Pedra Azul taleplerini maalesef yerine getiremeyeceğiz, ancak bunun yerine daha satışa çıkmamış yeni bir kahvemizden gönderiyor olacağız.

Tuzlu Karamel tatlılığında, Malta Eriği gibi sarı meyvelerin hafif asiditesine ve Malt'ın yoğun damakta kalıcılığına sahip oldukça karakterli bir Brezilya kahvesi olan Cerrado bölgesinden 2020 hasat Diamantina gönderiyor olacağız.

Tahminimizden çok hızlı tükenen Pedra Azul ise mayıs ayı başlarında yeni hasat yılı ile tekrar bizlerle olacak.

Herkese iyi haftalar dilerim
Metin Bey merhaba,

Benim 29'u siparişli, 1kg'lik filtre pedra Azul, 500gr de espresso pedra azul siparişim vardı.
Bu haberinizden sonra, acaba siparişteki 500gr espresso kavrum profilini de filtre kavruma çevirerek, 1kg + 500gr filtre kavrum olarak gönderebilir misiniz?
Sipariş no: 14815

Alıma 3 çekirdekle katılmıştım( Aricha, Anasora, İdido). Hepsinden çok keyif aldım. Kahveleri görece koyu bekliyordum ama Aricha ve Anasora orta kavrum, canlı renkte geldiler.
İdidoyu da açık bekliyordum koyu geldi (yanık değil). Bergamot tadı o kadar baskın aldım ki Kenya kahvesiyle karışmış diyebilirdim ama CD'da Kenya yoktu. Bir kez daha alım ekibine ve CD ekibine @metin teşekkürler, ellerinize sağlık!

An itibari ile kahvelerim geldi.Çekirdekler 1 Nisan kavrumlu,Degassing için daha beklesem mi acaba?Merakta etmiyor değilim çekirdekleti özellikle İdido’yu..

F6DBFABB-8548-407F-9A3F-53B42CB619DC.jpeg

Geri