- İsim
- Fatih
Hocam bildirimlere giriyorum göremedim bakmam gereken başla bir bölüm mü var acaba?Forum bildirimlerinde kod var. Whatsapp grubunda açıklama kısmında yer alıyor.
Hocam bildirimlere giriyorum göremedim bakmam gereken başla bir bölüm mü var acaba?Forum bildirimlerinde kod var. Whatsapp grubunda açıklama kısmında yer alıyor.
@metin Bey merhaba, siparişimin durumunu kontrol ettiğimde "14250 numaralı sipariş, Mart 17, 2021 tarihinde verildi ve şu anda İşleme alındı durumundadır." diyor. "Siparişiniz henüz kargoya verilmemiştir." olarak görünüyor.Herkese merhaba
Mart ayı toplu alımı ile ilgili bir bilgilendirme yapmak isterim.
15 mart ve 16 mart siparişleri tamamen kargolandı.
17 mart ve 18 mart siparişleri bugün kargolanıyor.
19,20 ve 21 mart siparişlerini pazartesi kargolayacağız.
22 mart ve sonrası siparişleri ise salı ve çarşamba günü tamamlamayı planladık.
Gecikmeler için herkesten özür diliyoruz, siparişlerin doğru bir şekilde çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hafta yaşadığımız 2 gün elektrik kesintisi sebebi ile üretim kapasitemiz %30 oranında azaldı. Bunu fazla mesai ve haftasonu çalışması olarak telafi etmeye çalışacağız.
herkese anlayışı ve siparişleri için tekrardan teşekkürler...
iyi günler
Nisan ayının ilk mesajında bu durum vurgulanmış. Mart diye hala yapılıyor galibaAylık alım ile ilgili konu başlıklarının kavurucuların iletişim formu gibi kullanılmasının özel bir sebebi var mı?
Firmaların internet sitesi var, telefonu var, e-maili var, sosyal medya hesapları var hiçbiri yoksa forumda özel mesaj sistemi var. Herkes neden bu başlıklar üzerinden sipariş durumunu sorguluyor?
Forumdaki diğer üyelerin herhangi bir alakasının olmadığı tamamen bireysel bir sipariş ile ilgili soruların sorulma yeri burası mı? Biraz hassasiyet lütfen burası şikayet var sitesi değil, doğru kanallardan gerekli kişiler ile iletişime geçmeye dikkat edelim.
Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?Ek: Cam kavanozu da en az günde bir havalandırayım. Sanirım CD paketinde ön kısımda hava alan bir kısım var doğru mu?
Hava alan kısım değil tek yönlü valf var içerideki gazlar dışarı çıkıyor, içeri hava almıyor, degassing için bu gerekli kavanozu havalandırmak Bi nebze işe yarar fakat kapağı her açıp kapatman gazları dışarı çıkarırken kahvenin havayla temasını da sağlamış olacak bu da çok istenen bir şey değil.Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Anladım teşekkür ederim hocam. Yani cam kavanozdansa bu paketlerde tutmak daha mı mantıklı o zaman? En azından degassing tamamlanana kadar.Hava alan kısım değil tek yönlü valf var içerideki gazlar dışarı çıkıyor, içeri hava almıyor, degassing için bu gerekli kavanozu havalandırmak Bi nebze işe yarar fakat kapağı her açıp kapatman gazları dışarı çıkarırken kahvenin havayla temasını da sağlamış olacak bu da çok istenen bir şey değil.
Benim tavsiyem evet en az 8-10 gün valfli pakette saklamak.Anladım teşekkür ederim hocam. Yani cam kavanozdansa bu paketlerde tutmak daha mı mantıklı o zaman? En azından degassing tamamlanana kadar.
Kahveler | Café Wohha
cafe.wohha.com
Bu siteyle ilgili bilgisi olan var mı?
Cuzcachapa aratırken Google'da denk geldi. Coffe Departman'da stoğu biten birçok kahve burda stokta. Gerçekten öyle mi acaba?

Paketlerde CD logosu var, @metin bey bilginiz var mı?Kahveler | Café Wohha
cafe.wohha.com
Bu siteyle ilgili bilgisi olan var mı?
Cuzcachapa aratırken Google'da denk geldi. Coffe Departman'da stoğu biten birçok kahve burda stokta. Gerçekten öyle mi acaba?
Metin bey buraya kahve veriyorsa bu saatten sonra vermez, hatta vermemeli
merhaba , başlıkta bir şey yazmıyor ama ?Başlığı biraz okuyarak![]()