• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Herkese merhaba

Mart ayı toplu alımı ile ilgili bir bilgilendirme yapmak isterim.
15 mart ve 16 mart siparişleri tamamen kargolandı.
17 mart ve 18 mart siparişleri bugün kargolanıyor.
19,20 ve 21 mart siparişlerini pazartesi kargolayacağız.
22 mart ve sonrası siparişleri ise salı ve çarşamba günü tamamlamayı planladık.

Gecikmeler için herkesten özür diliyoruz, siparişlerin doğru bir şekilde çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hafta yaşadığımız 2 gün elektrik kesintisi sebebi ile üretim kapasitemiz %30 oranında azaldı. Bunu fazla mesai ve haftasonu çalışması olarak telafi etmeye çalışacağız.

herkese anlayışı ve siparişleri için tekrardan teşekkürler...
iyi günler
@metin Bey merhaba, siparişimin durumunu kontrol ettiğimde "14250 numaralı sipariş, Mart 17, 2021 tarihinde verildi ve şu anda İşleme alındı durumundadır." diyor. "Siparişiniz henüz kargoya verilmemiştir." olarak görünüyor.

Rica etsem, bir kontrol edip bilgi verebilir misiniz?

Aylık alım ile ilgili konu başlıklarının kavurucuların iletişim formu gibi kullanılmasının özel bir sebebi var mı?
Firmaların internet sitesi var, telefonu var, e-maili var, sosyal medya hesapları var hiçbiri yoksa forumda özel mesaj sistemi var. Herkes neden bu başlıklar üzerinden sipariş durumunu sorguluyor?
Forumdaki diğer üyelerin herhangi bir alakasının olmadığı tamamen bireysel bir sipariş ile ilgili soruların sorulma yeri burası mı? Biraz hassasiyet lütfen burası şikayet var sitesi değil, doğru kanallardan gerekli kişiler ile iletişime geçmeye dikkat edelim.

Aylık alım ile ilgili konu başlıklarının kavurucuların iletişim formu gibi kullanılmasının özel bir sebebi var mı?
Firmaların internet sitesi var, telefonu var, e-maili var, sosyal medya hesapları var hiçbiri yoksa forumda özel mesaj sistemi var. Herkes neden bu başlıklar üzerinden sipariş durumunu sorguluyor?
Forumdaki diğer üyelerin herhangi bir alakasının olmadığı tamamen bireysel bir sipariş ile ilgili soruların sorulma yeri burası mı? Biraz hassasiyet lütfen burası şikayet var sitesi değil, doğru kanallardan gerekli kişiler ile iletişime geçmeye dikkat edelim.
Nisan ayının ilk mesajında bu durum vurgulanmış. Mart diye hala yapılıyor galiba 😃

Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Hava alan kısım değil tek yönlü valf var içerideki gazlar dışarı çıkıyor, içeri hava almıyor, degassing için bu gerekli kavanozu havalandırmak Bi nebze işe yarar fakat kapağı her açıp kapatman gazları dışarı çıkarırken kahvenin havayla temasını da sağlamış olacak bu da çok istenen bir şey değil.

Hava alan kısım değil tek yönlü valf var içerideki gazlar dışarı çıkıyor, içeri hava almıyor, degassing için bu gerekli kavanozu havalandırmak Bi nebze işe yarar fakat kapağı her açıp kapatman gazları dışarı çıkarırken kahvenin havayla temasını da sağlamış olacak bu da çok istenen bir şey değil.
Anladım teşekkür ederim hocam. Yani cam kavanozdansa bu paketlerde tutmak daha mı mantıklı o zaman? En azından degassing tamamlanana kadar.

Stokları tükettik yeni kahvelere yer açıldı. Siteye her girdiğimde bir kahve gitti. :) Gösterilen sonuç başta 12'ydi galiba :) Önce Gobiado bitti. Sonra anasora. Şimdi de Pedra. Seçkiler de gitti.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-29-18-49-30-839_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-03-29-18-49-30-839_com.android.chrome.jpg
    63.9 KB · Görüntüleme: 82
Anladım teşekkür ederim hocam. Yani cam kavanozdansa bu paketlerde tutmak daha mı mantıklı o zaman? En azından degassing tamamlanana kadar.
Benim tavsiyem evet en az 8-10 gün valfli pakette saklamak.

Bu siteyle ilgili bilgisi olan var mı?

Cuzcachapa aratırken Google'da denk geldi. Coffe Departman'da stoğu biten birçok kahve burda stokta. Gerçekten öyle mi acaba?

Aralıklı 2. sipariş vermeyi planlarken sitede kahvelerin çok azaldığını fark ettim :(

keşke yeni kahveler eklenebilseydi veya ön sipariş açılma imkanı olsa.

Bende bi cok kahveyi kaçırdım. Yeni kahvelere ön sipariş cok iyi olurdu..

Siparişi son günlere bırakmıştım kahve stoğu çokluğu nedeniyle ama kahve çeşitleri tükenmiş resmen.😔

Geri