• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
☕ Ekim 2026 – Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği | Coffee Department
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı:
İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Ekim ayında Coffee Department ile birlikteyiz! ☕🔥​

Merhaba Arkadaşlar,

Ekim ayı Kahve Kulübü toplu alım etkinliğimizde Coffee Department konuğumuz oluyor.

Coffee Department ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kahve Kulübü üyelerine özel %30 İNDİRİM uygulanacak. 🔥

Kampanya Tarihi: 1 Ekim – 30 Ekim 2026

☕ Güncel Kahve Seçkisi​

🇸🇻 El Salvador / Shasta / Washed
Fındık · Pekmez · Kakao

🇳🇮 Nicaragua / Nueva Segovia / Washed
Sütlü Çikolata · Siyah Çay · Kuru Dut

🇸🇻 El Salvador / El Borbollon / Washed
Çikolata · Karamel · Nuga

🇧🇷 Brazil / Diamantina / Natural
Tuzlu Karamel · Malta Eriği · Malt

🇧🇷 Brazil / Cerrado / Natural
Pekmez · Karamel · Kakao

🇨🇴 Colombia / Hulcafe / Sugar Cane Decaf
Elma · Armut · Taze Ceviz

🇷🇼 Rwanda / Akagera / Washed
Yeşil Erik · Kırmızı Elma · Domates

🇷🇼 Rwanda / Akagera / Natural
Vişne · Beyaz Üzüm · Erik Pestili

🇻🇪 Venezuela / Aprocandes / Washed
Çikolata · Kumkat · Karamel

🇬🇹 Guatemala / Nueva Oriente / Natural
Vanilyalı Kek · Kuru Kayısı · Çilek

☕ Fruta Fresca / Specialty Blend
Frambuaz · Karamelize Fındık · Bal

☕ Uber Markt / Specialty Blend
Narenciye · Karamel · Pekmez

Aldığınız kahveleri, demleme reçetelerinizi ve tadım notlarınızı forumda paylaşmayı unutmayın. Böylece Ekim boyunca Coffee Department kahvelerini hep beraber deneyip değerlendirebiliriz.

Sorularınız olursa etkinlikle ilgili @kahveanalisti, @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt hesaplarına mesaj atabilirsiniz.

Şimdiden herkese iyi alımlar ve keyifli demlemeler! ☕

Firma:
Coffee Department
Kampanya: 01.10.2026 – 30.10.2026
🔥 Kahve Kulübü Üyelerine Özel: %30 İNDİRİM

🔐 İNDİRİM KODU BURADA​

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

KOD:
View hidden content is available for registered users!

🔥 %30 İNDİRİM 🔥

☕ Ekim 2026 Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliğine Hoş Geldiniz!

Öncelikle bu ayki toplu alım anketinde Coffee Department’ı birinci seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. 🙌
Kahve Kulübü topluluğunun bir parçası olmak ve kahvelerimizi sizlerle buluşturmak bizim için gerçekten keyifli.

Coffee Department, 2013 yılında kurulan bir nitelikli kahve kavurma evidir. Nitelikli kahvecilik dendiği zaman akla gelen kalite kavramını tüm tedarik zincirinde takip ederek mükemmel kahveye ulaşmaya çalışıyoruz. Coffee Department’ta bizim için mesele sadece “iyi kahve” değil, çekirdeğin karakterini olabildiğince temiz şekilde fincana taşımak, sürekli yeni ve bizim için anlam ifade eden kahveleri bulmak ve bunu siz değerli kahve severler ile paylaşmak.

Bu ay için sitedeki kahvelerimizin tamamında Kahve Kulübü üyelerine özel %30 indirim tanımladık.
İndirim kodu: CDXKK26

Şu anda online dükkanımızdaki kahve seçkisinde 16 farklı kahve bulunuyor.
Ekim ayı içinde seçkimize yeni eklenecek birçok kahve olacak, güncelleme yaptıkça bu sayfa üzerinden bilgilendirmeler yapacağım.

Toplu alım hakkındaki tüm iletişimi bu konu başlığı altında ya da özelden bir konuda sorunuz olursa metin@coffeedepartment.co adresinden direk bana iletebilirsiniz. En kısa zamanda geri dönüş yapmaya çalışacağım.

🚚 Kargo: Yurtiçi Kargo

Kahvelerin tamamına buradan göz atabilirsiniz:
coffeedepartment.co/kahveler

Kahveleri deneyin, ne düşündüğünüzü forumda paylaşın.
Asidite fazla mı geldi, natural fazla funk mı, espressoda akış çok mu güzel, filtrede beklediğinizden farklı mı çıktı... Hepsini duymak isteriz. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, sonuçta kahveyi en çok içerek ve konuşarak öğreniyoruz.

Tekrar bizi seçtiğiniz için teşekkürler.

Fincanlar sizden, kahveler bizden. ☕️
— Coffee Department

Sipariş No : 619DH3253B için bir destek talebi bıraktım, yanlışlıkla bir kahvede espresso öğütüm seçmişim, umarım kargo çıkmadan görürsünüz.

125gr seçenekleri çok hoşuma gitti bu ay bol bol yeni kahve deneyeceğiz :)

Fiyatların 250 gr üzerinden olup 125 gr seçeneklerinin olması benim son zamanlarda gördüğüm en şık hareket. Bolca deneyeceğim gibi. Teşekkürler şimdiden.

Kargo Bulunamadı hatası alıyorum. Bu sebeple sipariş veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Günaydın Recep bey

Bazen bu sorun yaşanabiliyor yazılımsal bir bug olabilir.
Ben panelden sepetinizi sıfırladım, size zahmet çerezleri silip, ya da farklı tarayıcıdan denemenizi rica ederim.Genellikle sorun bu şekilde çözülüyor.

İyi günler dilerim

Çerezlerimi temizlememe rağmen sorun çözülmedi. Gizli modda da denedim ama sorun devam ediyor.

CARGO_IS_NOT_FOUND hatası alıyorum.

Chrome ve Safari'de denedim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Çerezlerimi temizlememe rağmen sorun çözülmedi. Gizli modda da denedim ama sorun devam ediyor.

CARGO_IS_NOT_FOUND hatası alıyorum.

Chrome ve Safari'de denedim.
Konuyu araştırıp çözümlemeye çalışacağım bir gelişme olduğundan bilgilendirme yapacağım.

Bu arada toplu alım kapsamında başarılı siparişler de alıyoruz. 🙏🏻

Öncelikle tebrik ederim, sonuçtan çok mutluyum.
Stoklar ile ilgili kritik düzeyde olan çekirdek var mı, Ekim ayı boyunca eklenmesi beklenen çekirdekler natural ağırlıklı mı yoksa daha funky çekirdekler mi olacak öngördüğünüz bir zamanlama var mı genel olarak bu konularda bilgilendirme yaparsanız sepet oluşturmada ve sipariş geçmede bizlere epey fayda sağlar diye düşünüyorum.
Şu an hemen alım yapsam ya yenilerde aklım kalırsa ve yeni çekirdekleri beklesem ama o sırada almak istediklerimi kaçırır mıyım diye epey kararsızım çünkü ☺️

Merhaba metin bey moccamaster makinasında asiditesi çok olmayan kahve önerebilir misiniz?

Merhaba, funky bir kahveniz var mıydı seçkide?

Bir günlük için için bir de böyle bir kahve alayım istiyorum.

Öncelikle seçilmenizi tebrik ederim. Benim ricam şu olacak: Acaba kahvelerinizin hasat yılları ile ilgili bilgi paylaşmanız mümkün mü? 2025ten eski hasat mevcut mu?

125 gram olması çok hoşuma gitti. Karışık bir sepet yaptım

Uzun süredir aylık alımlarına katılmıyordum ama bu gerçek bir alım fırsatı :) Emeği geçenlere teşekkürler. @metin Bey, 941QH1772B numaralı siparişte bulunan herhangi bir kahveyi degass'ı geçmiş, öğütülmeye ve demlenmeye hazır olarak gönderebilirseniz çok sevinirim.

Geri