aynı sorun devam etmekte :/Merhaba,
Düzeltildi
Kesinlikle alakası yok bence, saf tarçın gibi kahve. Tatlı tarçın ama böyle kurabiyeden vs gelen tarçın tadı var fermente tatlardan uzak bir kahve.El mirador’u denemiş arkadaşlarıma bir sorum var.Fermente tatların belirgin olduğu bir çekirdek mi sizce?
Çok teşekkür ederimKesinlikle alakası yok bence, saf tarçın gibi kahve. Tatlı tarçın ama böyle kurabiyeden vs gelen tarçın tadı var fermente tatlardan uzak bir kahve.
İlgili çekirdeği ilk satışa çıktığında denemiştim aklımda yer eden çekirdeklerden biridir.El mirador’u denemiş arkadaşlarıma bir sorum var.Fermente tatların belirgin olduğu bir çekirdek mi sizce?
El mirador’u denemiş arkadaşlarıma bir sorum var.Fermente tatların belirgin olduğu bir çekirdek mi sizce?
Tecrübem tam olarak bu yönde. 2 Farklı kahve daha almıştım daha once belirttim, mukayese edildiğinde mirador açık ara belirgin notalar sundu bana. Espressoda da muazzam aroma aldım ayrıca.El mirador’u denemiş arkadaşlarıma bir sorum var.Fermente tatların belirgin olduğu bir çekirdek mi sizce?