• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, Jairo'nun yanına ne eklesem bilemedim mirador çok başarılı ama 3 kere aldım sanırım pas, colombia da tadım notlarıyla bana hitap etmedi pek Peru'yu deneyen oldu mu?

Selamlar, Jairo'nun yanına ne eklesem bilemedim mirador çok başarılı ama 3 kere aldım sanırım pas, colombia da tadım notlarıyla bana hitap etmedi pek Peru'yu deneyen oldu mu?
Peru’yu bugünlerde demliyorum, tavsiye ederim. Bence fiyat performans olarak başarılı. Genelde v60 olarak demliyorum, tadım noktalarını genel olarak aldım :)

Filtre th-3 ve c3'ün v60 için önerilen en ince ayarı.
90-92 derece su sıcaklığının yanına uludağ premiumuda denemelisiniz.
Ben bahsettiğiniz sonucu buzdağı su ile aldığım için söylüyorum.
Su olarak hazır su kullanmıyorum, evde arıtmadan 17 ppm çıkan suyu zenginleştirip 60ppm olarak kullanıyorum. Bugün 23 click denedim 40-120-240 olarak demledim 91 derece suda, notalar belirginleşti. 24 click deneyeceğim bir dahaki sefere, ilginç bir şekilde demleme sürem 2.03 bitmesine rağmen ekşiliği azaldı ve kuruluk yoktu. Click olarak comandante de önerin ne olur?

2 Türlü ödeme seçeğinde de ''Ödeme işleminde hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.'' uyarısı alıyorum :/

Ödeme ekranındaki butonlar pasif, tiklamam gereken bir onay kutusu falan aradım ama yok?

Son düzenleme:
Su olarak hazır su kullanmıyorum, evde arıtmadan 17 ppm çıkan suyu zenginleştirip 60ppm olarak kullanıyorum. Bugün 23 click denedim 40-120-240 olarak demledim 91 derece suda, notalar belirginleşti. 24 click deneyeceğim bir dahaki sefere, ilginç bir şekilde demleme sürem 2.03 bitmesine rağmen ekşiliği azaldı ve kuruluk yoktu. Click olarak comandante de önerin ne olur?
Bu noktada bir öneride bulunamam çünkü ben kendi değirmenimin v60 için önerilen en ince ayarı kullanıyorum, muhtemelen kahveyi size göre biraz daha ince öğütüyorum. Uludağ premiuma ulaşım sorununuz yoksa denemeye değer olduğunu belirtmek isterim, en nihayetinde her kahve için 2. bir su denerim acabalar olmasın diye :)

Peru, gövdeli bir ürün. Espressoda istediğimi alamadım, çok yoğun geldi bana bir kaç varyasyon denememe rağmen. v60 sözkonusu olduğunda kullanilabilir aromalar var. Bunun dışında Santos daha ipeksi, daha yumusak bir brazilya kahvesi sanırım, deneyimim bu yonde oldu.

Bu arada mirador biraz pahalı bir ürün fakat aroma noktasında kuşburnu ve baharat notalarını keskin bir şekilde alabileceğiniz, benim gibi amatörlerin çok denk gelemediği bir kahve.

#13311 sipariş numarası ile alıma katıldım, katkısı olanlara teşekkürler.

Peru, gövdeli bir ürün. Espressoda istediğimi alamadım, çok yoğun geldi bana bir kaç varyasyon denememe rağmen. v60 sözkonusu olduğunda kullanilabilir aromalar var. Bunun dışında Santos daha ipeksi, daha yumusak bir brazilya kahvesi sanırım, deneyimim bu yonde oldu.

Bu arada mirador biraz pahalı bir ürün fakat aroma noktasında kuşburnu ve baharat notalarını keskin bir şekilde alabileceğiniz, benim gibi amatörlerin çok denk gelemediği bir kahve.
Teşekkürler filtre için düşünüyorum peru da bana uymayabilir gibi. Mirador hem tin coffeden hem williams'tan aldım zaten ikisini de kavuran William fiyatını hakediyor diyebilirim ama tekrar tekrar aynı kahveyi de almak istemiyorum. Neyse Colombia'nın yorumlarını bekleyeyim biraz da :p

İndirimli haliyle 400 lirayı geçti ama hala kargo ücreti gözüküyor? Güncelleme mi yapıldı acaba?
Bir de sitede Norton antivirüs uyarı veriyor, phishing diye @William

#13325 sipariş numarası ile katıldım, katkı sağlayan arkadaşlar teşekkürler.

İndirimli haliyle 400 lirayı geçti ama hala kargo ücreti gözüküyor? Güncelleme mi yapıldı acaba?
Bir de sitede Norton antivirüs uyarı veriyor, phishing diye @William
Merhaba,
400tl de indirimli hali ücretsiz gözüküyor şuan denedim bende.
phishing ile ilgilide önceki bahsettiğim durumdan kalma olabilir şuan düzenli wordfence ile taramaları ve düzeltmeleri yapıyoruz.
Yakın zamanda da serverı taşıyacağız.

12. Gününde Colombia Wilder Lasso demledim. Bu yil ki ictigim acik ara en iyi kahvem oldu. Son zamanlardaki alimlarim beni hep üzmüştü. Bu kahve cok iyi geldi. Kavrum muazzam, cekirdek muazzam daha ne olsun.

Kargo ücreti verilen indirimi geçiyor. Mantıklı değil ve pahalı bu sefer.

Wilder Lasso stoğu güncellenecek mi acaba @William ?

Geri