• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 kahve alacak olsam, fiyat/performans olarak hangi ikisini almamı önerirsiniz.

El mirador’u denemiş arkadaşlarıma bir sorum var.Fermente tatların belirgin olduğu bir çekirdek mi sizce?

Maalesef ödeme sorunu devam etmekte.

Edit: Problemi şu şekilde çözdüm, indirim kodunu sepet ekranında değil de ödeme adımında girin ödeme bölümündeki kilit kalkıyor.

Edit2: Ödeme işleminde hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin. hatasını verdi bu sefer maalesef.

Son düzenleme:
El mirador’u denemiş arkadaşlarıma bir sorum var.Fermente tatların belirgin olduğu bir çekirdek mi sizce?
İlgili çekirdeği ilk satışa çıktığında denemiştim aklımda yer eden çekirdeklerden biridir.
Tarçın tadı baskın olmakla beraber bence fermente tatların belirgin olduğu bir kahveydi. Tarçının yanında oldukça şarapsıydı ve yoğun böğürtlen tadı vardı.

Baskın tarçın tadı mevcut yazıldığı gibi şarapsı bir hissiyatı var, fermente tatlar kesinlikle belirgin değil. Tavsiye ederim :coffee:🥲

Bu arada ödeme ekranında bende de butonlar pasif durumda sipariş veremiyorum @William

Son düzenleme:
Sistem düzeldi bilginize 13341 nolu siparişle katıldım ben de

Merhaba,

Ödeme ile ilgili olan problem çözüldü.

Stoklarla ilgili biraz problemimiz var :)
Öncelikle ilginiz için teşekkürler, tahmin ettiğimizden daha yoğun bir satış oldu stok olarakta çok hazırlıklı değildik bu dönemde. Türkiyedeki tedarikçilerden rastgele bir kahve ekleyip satışa sunmak istemiyoruz. Geçen aydan siparişlerini oluşturduğumuz kahveler var Haziran sonu Temmuz başı gelmelerini planlıyoruz bir aksilik olmaz ise. Geldiklerinde profillerini oluşturur oluşturmaz 1 haftalık toplu alım indirimi ile aynı oranda bir indirim sözü verelim. (Tahmini temmuz ortası gibi)
Brazil Santos ve Peru Cafe del Futuroda bir stok problemi yok.
Brazil Sousa ve Jairo Arcilla az kaldı.
Wilder Lasso ve Costa Rica El Mirador tükendi.

Tecrübem tam olarak bu yönde. 2 Farklı kahve daha almıştım daha once belirttim, mukayese edildiğinde mirador açık ara belirgin notalar sundu bana. Espressoda da muazzam aroma aldım ayrıca.

El mirador’u alacaktım ama dün stok varken site çalışmıyordu,akşam site düzelince de stok bitti.Ayın ortasında alacak kahve kalmadı neredeyse,ben bu alımı boş geçiyorum mecburen

@William 13 mayısta sipariş oluşturdum (#13290)hala kargo bilgisi dahi almadım,siparişimin durumu nedir?

@William Normalde başka kavuruculardan kahve siparişi verirken uzun uzun sipariş notu bırakmayı gerek görmüyorum. Kısaca yaklaşık kaç günlük kahve istediğimi yazmak yeterli oluyor. Ancak sizin arkadaşlar ne kadar ayrıntılı sipariş notu bırakırsam bırakıyim, sipariş notlarına gerçekten hiç dikkat etmiyorlar yada dikkate almıyorlar. Artık hangisi bilemiyorum. Sanırım elinizde ne varsa onu gönderiyorsunuz. Bugün gelen siparişim, sipariş notunu dikkate almadığınız 3. siparişim oldu.

Şimdi burdan uzun uzadıya hangi siparişte kaç günlük kahve istemişim siz kaç günlük kahve göndermişsiniz tek tek ispatlayabilirim. Ama uzatmıyorum. Açın kendiniz inceleyin lütfen.

Eğer sitenizde - örneğin CoffeeNutz gibi - elinizde bulunan kahvenin ne zaman kavrulduğunu, elinizde yoksa ne zaman kavuracağınızı, elinizde birden fazla tarihte kavrulmuş kahve varsa bunları belirtecek bir sisteminiz yoksa, müşterinin talep ettiği tarihlerde de elinizde kahve yoksa müşteriyi aramanız gerekiyor, müşteriden teyit almanız gerekiyor. Tabi elinizde olmadığı varsayımında bulunuyorum iyi niyetle. Dükkanda kullandığınız Brazil Santos'un elinizde dinlenmiş olanının olmaması biraz ilginç tabi.

Umarım bir gün Coffeenutz'ın bu sistemini tüm kavurucularımız sunar.

CleanShot 2023-05-20 at 10.15.37@2x.png

Son düzenleme:
Geri