William
Barista
Merhaba,@William Normalde başka kavuruculardan kahve siparişi verirken uzun uzun sipariş notu bırakmayı gerek görmüyorum. Kısaca yaklaşık kaç günlük kahve istediğimi yazmak yeterli oluyor. Ancak sizin arkadaşlar ne kadar ayrıntılı sipariş notu bırakırsam bırakıyim, sipariş notlarına gerçekten hiç dikkat etmiyorlar yada dikkate almıyorlar. Artık hangisi bilemiyorum. Sanırım elinizde ne varsa onu gönderiyorsunuz. Bugün gelen siparişim, sipariş notunu dikkate almadığınız 3. siparişim oldu.
Şimdi burdan uzun uzadıya hangi siparişte kaç günlük kahve istemişim siz kaç günlük kahve göndermişsiniz tek tek ispatlayabilirim. Ama uzatmıyorum. Açın kendiniz inceleyin lütfen.
Eğer sitenizde - örneğin CoffeeNutz gibi - elinizde bulunan kahvenin ne zaman kavrulduğunu, elinizde yoksa ne zaman kavuracağınızı, elinizde birden fazla tarihte kavrulmuş kahve varsa bunları belirtecek bir sisteminiz yoksa, müşterinin talep ettiği tarihlerde de elinizde kahve yoksa müşteriyi aramanız gerekiyor, müşteriden teyit almanız gerekiyor. Tabi elinizde olmadığı varsayımında bulunuyorum iyi niyetle. Dükkanda kullandığınız Brazil Santos'un elinizde dinlenmiş olanının olmaması biraz ilginç tabi.
Umarım bir gün Coffeenutz'ın bu sistemini tüm kavurucularımız sunar.
Ekli dosyayı görüntüle 26805
Cafemiz için biz önceki haftadan gönderimlerini yapıyoruz dinlenmiş bir şekilde. Ama bu demek değilki herzaman roasteryde dinlenmiş kahve var.
Haftaiçi hergün kavurma yapılıyor ve hergün kargo cıkışımız var, toptan satışlarımız çok yoğun olduğundan eski kavrum kahve herzaman elimizde bulunamayabiliyor. Notları elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama dinlenmiş kahve olmadığında, yeni kavrum göndermekten başka çaremiz yok kusura bakmayın. Siteye maalesef kavrum tarihlerini giremeyiz manuel bir şekilde her saat gün içerisinde gelen siparişlerden stoklar değişebiliyor.