• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ayki yoğunluktan dolayı sipariş notlarına elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz fakat ileri tarihli sipariş isteklerini yoksaymamız gerekiyor, barkodu bastırdıktan sonra kayıp olması, unutulması günlerin gibi problemlerden size mahcup olmak istemediğimizden dolayı.

Kavurucu en başından zaten böyle bir uyarı koymuş neden bunun üzerine fırtınalar kopuyor anlaması zor benim için.

Forum bazen hakikaten müşteri - kavurucu ilişkilerini bozuyor , piyasada herhangi bir mal alırken çekmediğimiz muameleyi kavuruculara bazen cekıyoruz . Sektör küçük ve müşteri - kavurucu gibi aile gibi ama bazı yerlerde bu denge kacıyor . Dinlenmiş kahve istedim , taze kavrulmus geldi ; xx kavurucusuna ya giydir xx fetöcü . Bir kahve için bu kadar triplere girmeye değer mi . Daha düne kadar herkes 3ü 1 arada içiyordu . 15 gun dınlenmezse kahveyi içmem. 14 gunlukse 1 gun daha dınlendırırım bu tripler ne abi . Bide sipariş verip , sipariş notlarına istediğini girmeyip burdan kavurucuyu etiketleyerek isteğini belirten tayfa var onlar zaten farklı kafa. bunun yerisi bura değildi ama aşağıdaki comment'i gorunce yazmak ıstedım . gelişigüzel yazı için şimdiden sory

Dostum site hazır alınmış zaten , kendileri oturup da sıfırdan bir sistem yazmak istese 500k civarı tutar . Bide işin üstadı gibi yorumlarda bulunmuşsun , bu site günde kaç sipariş çıkıyor milyonlar mı her gun buradan sıparıs mı verıyorsun , 1 defa aldın oda ındırım oldu dıye bıdaha da almayacaksın . tek tek eksıklıklerı yazmıssın şaka gibi gerçekten mahallendeki esnafa vs de gidip böyle lıste yapıyor musun sunlar eksik diye
burada muhatap sen değilsin zaten, benim bu yaptığım eleştiri için @William'ın teşekkür etmesi lazım :) Vaktimi harcamışım, teknik sorunlardan bahsetmişim.
Bu arada bilgisayar mühendisiyim, buna benzer site 500k'ya tutar yazdığından sonrasını okumadım zaten. Hayırlı forumlar.

16 Mayıs'taki siparişim hala hazırlanıyor görünüyor. Bir sorun var mıdır yoksa talep fazlalığından yetişemiyorlar mı sizce?
yandık desene ben daha dün sipariş verdim hazırlanıyor.
Merhaba,

Siparişleri genelde gününde çıkartıyoruz en geç ertesi gün. Sipariş numarasını forumdan özel mesaj olarak aatarsanız takip numarası iletebilirim veya daha detaylı bilgi verebilirim.

MErhabalar. Bugün siteniz açılmıyor. Çalışması uzun sürer mi acaba?

Merhaba,

Siparişleri genelde gününde çıkartıyoruz en geç ertesi gün. Sipariş numarasını forumdan özel mesaj olarak aatarsanız takip numarası iletebilirim veya daha detaylı bilgi verebilirim.
Kargoya verilme bilgisi gelmemişti bugün direkt dağıtıma çıktı mesajı geldi
Edit: Geldi bile. Sanırım ikisi de 18 Mayıs kavrumu.

Son düzenleme:
yandık desene ben daha dün sipariş verdim hazırlanıyor.

Merhaba,

Sorun benim eve kargolatmak yerine fenerbahçe şubesinden almak istememden kaynaklanmış. İletişime geçtim çözüldü. Teşekkür ederim William’s ekibine.

Malesef cok istememe ragmen siparis verme surecinde yasadigim sorunlardan ve evdeki stoklarimin sonuna gelmis olmamdan dolayi siparis vermekten vazgectim.
Başka sefere artık…

Bu ay her şey güzel ilerliyor tek sorun Williams'ın sitesinde çıkan sorunlar oldu, çok mu yüklenildi acaba ?😬

Bu arada arkadaşlar yarın sabah Antakya'ya doğru yola çıkıyorum pazar günü akşam dönmüş olacağım. Cevap veremezsem mesajlara şimdiden kusura bakmayın, pazartesi günü tüm mesajlarla tek tek ilgileneceğim.

Bugün Kavrumun 7. gününde peru demledim. Yıkanmış bir kahveye göre oldukça gövdeli. 20 gram kahve 327 ml su şeklinde demledim(50-210-327). Asiditeyi arttırmak için ön demleme 60 70 ml yapılabilir bence. öğütüm biraz inceye yakındı(molent 36 click) kalın deneyceğim çünkü kahveyi fazla çözdüm gibi geldi. Kırmızı üzüm çok net geliyor. soğudukça da hafif narenciye alabildim. Bence F/P Olarak güzel bir kahve. Yıkanmış pek tercih etmeyen biri olarak gövdesi tatminkardı. Cold Brew için de gayet iyi olur gibi hissediyorum.

Geri