Forum bazen hakikaten müşteri - kavurucu ilişkilerini bozuyor , piyasada herhangi bir mal alırken çekmediğimiz muameleyi kavuruculara bazen cekıyoruz . Sektör küçük ve müşteri - kavurucu gibi aile gibi ama bazı yerlerde bu denge kacıyor . Dinlenmiş kahve istedim , taze kavrulmus geldi ; xx kavurucusuna ya giydir xx fetöcü . Bir kahve için bu kadar triplere girmeye değer mi . Daha düne kadar herkes 3ü 1 arada içiyordu . 15 gun dınlenmezse kahveyi içmem. 14 gunlukse 1 gun daha dınlendırırım bu tripler ne abi . Bide sipariş verip , sipariş notlarına istediğini girmeyip burdan kavurucuyu etiketleyerek isteğini belirten tayfa var onlar zaten farklı kafa. bunun yerisi bura değildi ama aşağıdaki comment'i gorunce yazmak ıstedım . gelişigüzel yazı için şimdiden sory
Dostum site hazır alınmış zaten , kendileri oturup da sıfırdan bir sistem yazmak istese 500k civarı tutar . Bide işin üstadı gibi yorumlarda bulunmuşsun , bu site günde kaç sipariş çıkıyor milyonlar mı her gun buradan sıparıs mı verıyorsun , 1 defa aldın oda ındırım oldu dıye bıdaha da almayacaksın . tek tek eksıklıklerı yazmıssın şaka gibi gerçekten mahallendeki esnafa vs de gidip böyle lıste yapıyor musun sunlar eksik diye