Kahveler kapanın elinde kalıyor.Dün sabah siteye girmeyi denemiştim sayfa açılmıyordu, bu sabah da aynı şekilde.
Sanırım sınırlı süreli bir zamanda aktif oluyor ve alan alıyor![]()
Merhabalar, biraz ara vermiştim kahve alımına şimdi lazım Whatsapp gurubundayım ama indirim kodu göremedim yazabilecek biri varmı?
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle ankete katılan her (437) üyeye çok teşekkürler. Mayıs ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Williams Roastery (167 oy) olurken 2. Coffee Department (34 oy) oldu. 3.Firma(31 oy) ise Old School Roastery oldu.
1.olan Williams Roastery (@William ) ile iletişime geçtik ve hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyoruz.
Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm veya @kahveanalisti mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!
Alımla ilgili detaylar aşağıda!
Bu indirim kuponu ile Williams Roastery ile yaptığımız görüşmelerde kahvelere %20’lik bir indirim sağlanacak. Buna ek olarak %5’lik kısım ile depremzedelere destek olabilmek için bir fon oluşturulacaktır. Yani %25 değerinde bir indirim arkadaşlar. Burada %5 oranında yapacağımız alımlarla güzel bir destek Fonu oluşturacağımıza inanıyoruz.
Kahvelerde geçerli İNDİRİM KODU
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu ay her şey güzel ilerliyor tek sorun Williams'ın sitesinde çıkan sorunlar oldu, çok mu yüklenildi acaba ?![]()
Bence sabredip jairo'yu deneyin son zamanlarda benim açımdan en güzel çekirdek.site yine gitti... ikidir kahve alamıyorum... evrenden bir mesaj mı bu...
Merhaba,Siteye girebilmek için epey uğraştım, sayfalar açılmıyordu ve sonunda açılan 'kahve sayfası' linkini bulabildim. Her kahve için tek tek seçenekleri girdikten sonra karşıma çıkan 'stok yok' bilgisi nedeniyle canım sıkıldı, keşke stoğu biten kahveler görüntülemeden kaldırılsa ya da o kadar ilerlemeden önce stoğun olmadığını görebilsek. İki tane çekirdek kalmış ve bunlarla ilgili forumda yorum ararken, daha önce yaşanan aksilikleri, sorunları ve tartışmaları gördüm. Canım iyice sıkıldı ve bu toplu alımda kahve almaktan vazgeçtim.
Bir arkadaş madde madde sitedeki bazı aksilikleri yazmış, üstünkörü bir test yapsa eminim ki çok daha fazlasını bulabilir. Ben de bilgisayar mühendisiyim ve bu tarz sitelerde hazır şablonlar kullanılmasının birine yazdırmaktan çok daha iyi olduğu konusuna katılıyorum. Umarım Williams Roastery, bu aksilikleri ve eleştirileri iyi değerlendirip, atacağı adımlarla bu süreci bir faydaya dönüştürebilir.
Çok sevgiler.