• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar.

Mart ayı anketimiz sonuçlanmıştır. Kazananımız @olwencoffeecompany . Tebrik ediyoruz. :)

%35 indirim kodu;
View hidden content is available for registered users!

image_3840.webp

Firma sahibi Süleyman Rifat Yalçın'ın mesajı;

Sevgili Kahveseverler,

Olwen’e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı minnettarız.Markamızın girdiğimiz ilk oylamada görmüş olduğu bu ilgi bizi çok mutlu etti.

Sizler için sitemizde %35 indirim tanımlama kararı aldık. Bu indirimler tüm kahvelerde geçerli olacaktır.

Kahve Seçkimiz Hakkında

Espresso Seçkisi - Single Origin (80-83 Puan)
Base 1 ( Kolombiya Popayan)
Base 2 (Brezilya - Carmo)
Base 3 (Burundi - Kayanza)

Filtre Kahve Seçkisi - Single Origin (80-83 Puan)
Base 1 ( Kolombiya Popayan)
Base 2 (Brezilya - Carmo)
Base 3 (Burundi - Kayanza)

Limitli Espresso Seçkisi (84-89 Puan)
Ethiopia - Idido
Colombia - Cesar Buesaquillo

Limitli Filtre Kahve Seçkisi (84-89 Puan)
Ethiopia - Idido
Ethiopia - Lalesa
Ethiopia - Chelbesa
Colombia - Cesar Buesaquillo
Costa Rica - Perla Negra
Costa Rica - Las Torres
Jairo Arcila - Watermelon
Jairo Arcila - Lychee

Yarışma Seçkisi (90+)
Finca El Diviso - Ombligon - Floral Symphony
Finca Las Flores - Java - Floral Symphony

Sitemizde bütün kahve seçkilerinin detaylı künye bilgileri ve tüm reçeteler yer almaktadır.

Sitenin tüm içeriklerin hazırlığı ve kodun kullanım süresi 1 Mart 15:00 tarihinde aktif olacaktır.

*Kampanyaya katılım için üye olmayı unutmayınız.

Sitemizde Whatsapp İletişim Butonu, Telefon numaraları ve mail adresleri yer almaktadır.

Keyifle tüketmeniz dileğiyle.

Son düzenleme:
İndirim oranı gayet güzel. Şimdiden sepetimi oluşturuyorum. 🥳

Hayırlı olsun.
Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Espresso base-3 için bir açıklama göremedim.

Tam otomatik bir makine satın aldım. V60ta meyvemsi-floral tadlar hoşuma gidiyor espresso için hangi çekirdekleri önerirsiniz.

Ve espresso kavrumlar için degassing süresi nedir?

Limitli espresso seçkisi için sitede filtre ve espresso ayrımı yapılmamış. Sanırım kavrum standart. Degassing öneriniz nedir?

Şimdiden teşekkür ederim.

Ben aslında sevindim. 14 Şubat kampanyası ile ilk defa alım yapmıştım. O kampanyadan alışveriş yapanları deneyimlerini paylaşmaya davet ediyorum, sakıncası yoksa tabii. Umarım bu ay erkenden bol bol deneyim paylaşımlar olur.

Demleme postu açılınca yazarım ben de:)

Edit :

Chelbesa (2025) ve Lalesa merak ediyorum. Espresso olarak Base 1.

Son düzenleme:
Ben aslında sevindim. 14 Şubat kampanyası ile ilk defa alım yapmıştım. O kampanyadan alışveriş yapanları deneyimlerini paylaşmaya davet ediyorum, sakıncası yoksa tabii. Umarım bu ay erkenden bol bol deneyim paylaşımlar olur.

Demleme postu açılınca yazarım ben de:)

Tavsiye ettiğiniz çekirdekler hangileri acaba?

Tavsiye ettiğiniz çekirdekler hangileri acaba?
Bugün ilk paketi açtım. Perla Negra

Aynı lot mu bilmiyorum ama Old School'dan bilerek ve severek almıştım. Çok güzeldi. Tabii aylar geçince biraz unuttum.

Olwen'inki aynı şekilde çok beğendim. Natürel gibi natürel. Olgun kırmızı/mor meyveleri, güzel bir asidite ile eşlik ediyor.

Yarın Cesar Buesaquillo açıp yorum yaparım.

Selamlar @olwencoffeecompany,
Philips tam otomatik makinede demleyeceğimden kolay çözünebilmesi için orta ve üzeri kavrum tercihen iri taneli düşük asidite ve yoğun bitter aromasına yakın hangi kahveyi önerirsiniz?
Colombia supremo ayarında bir kahve arıyorum.

selamlar, yetki olmadığı için cevaplarınızı markamızın ana başlığından yapabildim.Bundan sonraki cevaplarınızı buradan yapıyor olacağım.

Umarım keyifli bir deneyim yaşarsınız.

Sevgiler.

İndirim aktif oldu, kupon test edildi.Kuponu kullanabilmeniz için üye olmanız gerek lütfen unutmayın. Selamlar

selamlar, yetki olmadığı için cevaplarınızı markamızın ana başlığından yapabildim.Bundan sonraki cevaplarınızı buradan yapıyor olacağım.

Sevgiler.
Sipariş No:#1248 ile Espresso - Base 3, Filter - Base 2, Colombia - Cesar Buesaquillo sipariş ettim,
Colombia beğenirsem tekrar sipariş edeceğim bitmezse :)

Öncelikle tebrik ediyorum @olwencoffeecompany :) Sipariş No:#1251 ile katılım sağladım. Tüm kahveleri yeni kavrumlardan gönderebilir misiniz? Elimde fazlasıyla kahve olduğu için kendim degassing beklemek ve bazılarını vakumlayıp kaldırmak istiyorum. Teşekkürler.

Sevgiler.
v60 için java veya ombligon'dan birini almak istesem hangisini önerirsiniz, bir de javanın sayfasında 50 gr plastik kavanoz yazıyor fakat aşağıdaki açıklamada 100 gram diyor iki kahvenin fotograflarında da 250 gramlık paket fotografları var, bu kahvelerin gramajları hakkında aydınlatma yapabilir misiniz, teşekkürler.

Sipariş No:#1265 ile alıma katıldım. 👍

Ben de #1267 numaralı sipariş ile etkinliğe katıldım. Elimde çekirdek kahve var o yüzden yeni kavrum gönderebilirseniz çok sevinirim hatta önümüzdeki günlerde yeni kavrum olacaksa siparişi bekletip o zaman da gönderebilirsiniz acelesi yok. Teşekkürler şimdiden

@olwencoffeecompany hocam, yarışma seçkisinde Ombligon’da gramaj bilgisi göremedim. Java gibi 50gr mı o da?

Bir de şu an stok sıkıntısı olan kahveniz var mı?

Limitli seçkideki kahvelerde kavrum seçeneği göremedim. Omni kavrum mu hepsi? Espresso için özellikle tavsiye edeceğiniz kahveler var mıdır?

Tüm mesajlara bakamadım eğer bu sorular daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın lütfen.

v60 için java veya ombligon'dan birini almak istesem hangisini önerirsiniz, bir de javanın sayfasında 50 gr plastik kavanoz yazıyor fakat aşağıdaki açıklamada 100 gram diyor iki kahvenin fotograflarında da 250 gramlık paket fotografları var, bu kahvelerin gramajları hakkında aydınlatma yapabilir misiniz, teşekkürler.
selamlar, 100 gr paketler halinde, açıklamalarda bilgi olarak yazdık.Java'yı deneyebilirsiniz.

Geri