• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Monteblanco siparişleri ne zaman kargoya verilir veya ne zaman kavrulacak ?
Merhaba gün içerisinde saat 4 e kadar verilen siparişlerin hepsi çıktı, monteblanco stoğu tükendi maalesef (fazladan satışını yapmayalım diye stok sayısını girmiştik yarın roasteryden teyit edip belki 1 paket köşede kahvelerin arkasında kaldıysa bakıp güncellemesi yapabiliriz.) bayılarak kavurduğumuz ve içtiğimiz bir kahveydi Rodrigo Sanchez radarımıza giren bir çifti oldu ileride farklı lotlarınıda barındırmaya çalışacağız :)

#13218 numaralı sipariş ile katıldım. Saat 16 ya kadar olan siparişler kargoya verildi demişsiniz siteden kontrol ediyorum kargo bilgisi güncellenmemiş sanırım?

Merhaba gün içerisinde saat 4 e kadar verilen siparişlerin hepsi çıktı, monteblanco stoğu tükendi maalesef (fazladan satışını yapmayalım diye stok sayısını girmiştik yarın roasteryden teyit edip belki 1 paket köşede kahvelerin arkasında kaldıysa bakıp güncellemesi yapabiliriz.) bayılarak kavurduğumuz ve içtiğimiz bir kahveydi Rodrigo Sanchez radarımıza giren bir çifti oldu ileride farklı lotlarınıda barındırmaya çalışacağız :)

8 Mayıs da sipariş vermiştim hala kahve hazırlanıyor diyor 13181 nolu sipariş

13249 nolu sipariş numarası bana ait.

Ödeme kısmında iyzicoyu seçmeden ilerlemiyor bilginiz olsun. Siparişim seçimden önce gelirse kendimce güzel planlarım var. ;) şimdiden teşekkürler.

Ben kargoyu aldım ama sitede hala hazırlanıyor diyor. Sanırkm orası güncellenmiyor. Yurtiçi kargonun uygulamasına otomatik düştü ama kargoya verilince isterseniz onu indirin

Elim şu anlık çok kalabalık olsa da hep merak ettiğim ve alışveriş yapmaya niyetlenip rotasyonda yer veremediğim bir kavurucu olduğu için çok merak ettiğim Wilder Lasso ile alıma katıldım. Dün sipariş verdim, şu an elime geçti. 10 Mayıs kavrumu olarak geldi, ay sonuna doğru açarım diye düşünüyorum. Merakla bekliyorum açıkçası.

Siparişim çok hızlı geldi teşekkür ederim. Hemen Costa Rica El Mirador'u denedim ve gerçekten çok beğendiğimi söylemek istedim. Espressoya yoğunlaşan biri olarak, hem espresso hem de v60 la denedim. İkisinden bariz farklı lezzetler aldım, iki şekilde de çok beğendim. Filtre kahve olarak demlendiğinde tarçın, kuşburnu ve çeşitli baharatları genzinizde hissediyorsunuz. Daha değişik deneyimlere kapı açmak zorunda bırakıyor bu tür kahveler. Bu yönden iyi mi kötü mü kişiye kalmış tabi:)

@William Sipariş #13234 Peru Cafe del Futuro paketinde kavrum tarihi yazmıyor, kaç Mayısta kavrulmuştu acaba?
Tekrarlayım; bu çekirdek ve iki Brezilya çekirdeği espresso için kaç gün degassing tavsiye edersiniz?

@William Sipariş #13234 Peru Cafe del Futuro paketinde kavrum tarihi yazmıyor, kaç Mayısta kavrulmuştu acaba?
Tekrarlayım; bu çekirdek ve iki Brezilya çekirdeği espresso için kaç gün degassing tavsiye edersiniz?
Merhaba,

Paketin alt kısmında yazıyor olması lazım, bazen yoğunluktan baserken tam basılmamış olabiliyor. Okunmuyorsa, bu ayın 8 i 9 u veya 10 u olma ihtimali var :) 3 günde peru kavrulmuş. espresso için 10 gün tavsiye ediyoruz.

Monteblanco için reçete verebilecek var mı 16-250 origami reçetesini 21 click ve 94 derece su ile uyguladım. Kahve kuru ve ekşi ağırlıklı ve notalar perdelenmişti. Filtre kağıdı Abaca Plus, Bitiş 2.10 22 clicke geçmeyi düşündüm, bu sefer de süre kısalacağı için mantıklı olan suyu 91 dereceye çekmem olacak. Güzel sonuç alanların fikirlerini bekliyorum. V60, İmmersion, Origami farketmez.

Monteblanco için reçete verebilecek var mı 16-250 origami reçetesini 21 click ve 94 derece su ile uyguladım. Kahve kuru ve ekşi ağırlıklı ve notalar perdelenmişti. Filtre kağıdı Abaca Plus, Bitiş 2.10 22 clicke geçmeyi düşündüm, bu sefer de süre kısalacağı için mantıklı olan suyu 91 dereceye çekmem olacak. Güzel sonuç alanların fikirlerini bekliyorum. V60, İmmersion, Origami farketmez.
Merhaba

Cmd 25 clk Isı 88-91 arası
notaları o şekilde almaya başladım

Ne kadar nankor ve acimasiz uyeler var forumda... Kampanya yapiliyor, indirimle birsey sunuluyor... Memnun degilseniz indirimden kampanya kodunu uygulamayin sepette yada bosverin hic almayin... bu neyin afra tafrasi anlamadim..

Emegi gecenlere tesekkurler...

• Sipariş numarası: 13299

Ne kadar nankor ve acimasiz uyeler var forumda... Kampanya yapiliyor, indirimle birsey sunuluyor... Memnun degilseniz indirimden kampanya kodunu uygulamayin sepette yada bosverin hic almayin... bu neyin afra tafrasi anlamadim..

Emegi gecenlere tesekkurler...

• Sipariş numarası: 13299
Yazdıklarınızda ciddi mi dediniz yoksa kinaye mi yaptınız bilmiyorum ama kampanyaya aynı hizmet kalitesini daha ucuza almak için katılıyoruz yoksa şuan kii indirimli halinden bile ucuza kahve satan başka firmalarda var, daha indirimli olması demek daha kötü bir hizmet almamızın açıklması olamaz. Eleştiri firmanın zararına değil tam tersine yararına olur

elimde yeterli kahve var ama iki paket almayı düşünüyorum neler önerirsiniz? (Fermente tatlar olmayan)

Filtre th-3 ve c3'ün v60 için önerilen en ince ayarı.
90-92 derece su sıcaklığının yanına uludağ premiumuda denemelisiniz.
Ben bahsettiğiniz sonucu buzdağı su ile aldığım için söylüyorum.
Demleme Reçetesi:

Kavurucu: William’s Roastery
Çekirdek:Monte Blanco Purple Caturra
Demleme Yöntem ve Detayları: 4 parçalı döküş/v60
Öğütüm Detayları: C3 13 KLİK
Su Detayları:Uludağ Premium / 92 C
Toplam Süre: Hatırlamıyorum

Kahve Miktarı:15/240
Oran:1/16

Geri