roasterbeg
Barista
- Firma
- Firma1
Merhaba İnstagram: ultracoffee_ sayfasında adresimiz mevcut, her zaman bekleriz.Adres bulamadım kahvenizi denemek için gelmek istiyorum![]()
Merhaba İnstagram: ultracoffee_ sayfasında adresimiz mevcut, her zaman bekleriz.Adres bulamadım kahvenizi denemek için gelmek istiyorum![]()
Adres bulamadım kahvenizi denemek için gelmek istiyorum![]()
Bizim Roastery’de buluşma ayarlayabiliriz dilersenizVay be burda insanları görmek güzel. Buluşma ayarlasak tatlı olur aslında.
Bizim Roastery’de buluşma ayarlayabiliriz dilerseniz![]()
Adres derincede mi İzmit'te mi![]()
İnönü Cd. No:16 · Ãınarlı, İnönü Cd. No:16, 41900 Derince/Kocaeli, Türkiye
Ãınarlı, İnönü Cd. No:16, 41900 Derince/Kocaeli, Türkiyegoo.gl
Çiftlikden As xdKörfez den selamlar![]()
DerinceAdres derincede mi İzmit'te mi
Atölye,buluşma veya etkinlik var mı yakın zaman içindeDerince![]()
Atölye,buluşma veya etkinlik var mı yakın zaman içinde
Açıkçası gelip gelmemeyi çok düşündüm ancak kafe kısmınız olmadığı için gelip iş akışını bozmaktan çekindim.Her zaman beklerizşuan kavurma eğitimleri var şubat sonu gibi ancak boşluk oluşur bir etkinlik yapabiliriz tabi ki
![]()
Açıkçası gelip gelmemeyi çok düşündüm ancak kafe kısmınız olmadığı için gelip iş akışını bozmaktan çekindim.
O zaman sevinçle en kısa zamanda görüşmek üzere diyorum.Misafirlerimizi ağırladığımız brew bar kısmımız var, tabiki bazen dükkanda olmadığımız oluyor bu yüzden instagramdan haberleşebiliriz.
Her zaman bekleriz![]()
Arkadaşlar @roasterbeg ve Firma1'ye sakın gitmeyin!!Misafirlerimizi ağırladığımız brew bar kısmımız var, tabiki bazen dükkanda olmadığımız oluyor bu yüzden instagramdan haberleşebiliriz.
Her zaman bekleriz![]()
Arkadaşlar @roasterbeg ve Firma1'ye sakın gitmeyin!!
Bir kere gidip ne titizlikle çalıştıklarını, yeşil ve kavrulmuş çekirdekleri nasıl tek tek ayıkladıklarını, işlerini nasıl profesyonelce ve aşkla yaptıklarını gördüğünüzde bir daha başka bir yerden kahve alamıyorsunuz. Nolur dikkat edin, 1 kere bulaşırsanız ultra'dan aldığınız kahvelerin her fincanında zevkle, harikulade kahveler içmek zorunda kalırsınız. Aman diyeyim
Just Perfect ! ( Bu cümlenin cidden hakkını veren yegane firma)