• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kocaeli Kahve Arkadaşlığı

Merhabaaa, ne zaman toplandı Kocaeli ahalisi bu kadar. Haberim yoktu :) beni de alın

Memnuniyetle katılmak isterim. Teşekkürler :)

Ramazandan sonra inşallah ben de varım.

Gitmeyenler için yolunuz düşerse Derbent de bulunan Derbent tarihi cami karşısında bulunan müzeyi tavsiye ederim küçük ama görülmeye değer.Bu arada yeni açılan teleferik ücretsiz şuan müze de yol üzerinde kalıyor teleferiği gelmeden izmit ve civarındaki arkadaşlara duyurulur

Ekli dosyalar

• IMG-20240327-WA0032.jpg
    IMG-20240327-WA0032.jpg
    100.5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20240327-WA0033.jpg
    IMG-20240327-WA0033.jpg
    96.2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20240327-WA0029.jpg
    IMG-20240327-WA0029.jpg
    116.8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20240327-WA0026.jpg
    IMG-20240327-WA0026.jpg
    109.7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20240327-WA0030.jpg
    IMG-20240327-WA0030.jpg
    95.6 KB · Görüntüleme: 29
  • SAVE_20240327_155638.jpg
    SAVE_20240327_155638.jpg
    95.7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Herkese Selam Dostlar.
Bayram sonrası oluşan, beklemediğimiz yoğunluktan dolayı etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Hepinize anlayışınız için teşekkür ederim.
Ultra Coffee ailesi olarak her zaman sizleri Roasteryde görmekten mutluluk duyuyoruz.
Yolunuz ne zaman düşerse bekliyoruz :)
Sevgilerimle.

Herkese Selam Dostlar.
Bayram sonrası oluşan, beklemediğimiz yoğunluktan dolayı etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Hepinize anlayışınız için teşekkür ederim.
Ultra Coffee ailesi olarak her zaman sizleri Roasteryde görmekten mutluluk duyuyoruz.
Yolunuz ne zaman düşerse bekliyoruz :)
Sevgilerimle.
Geçenlerde 1 kilo Brezilya Origin aldım. Çok memnun kaldım. Emre bey bize origami de harika bir demleme yaptı ve kahve ikram etti. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. Kahveleriniz çok çok güzel. Kahvemiz biter bitmez yine geleceğiz. Sağlıcakla kalın…

Geçenlerde 1 kilo Brezilya Origin aldım. Çok memnun kaldım. Emre bey bize origami de harika bir demleme yaptı ve kahve ikram etti. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. Kahveleriniz çok çok güzel. Kahvemiz biter bitmez yine geleceğiz. Sağlıcakla kalın…
Origin tam fiyat performans ürünü, v60, espresso, türk kahvesi hepsinde kullanıyorum asiri keyifli 👏

Merhabalar, etkinlik yok muu :)

Merhaba, etkinlik olursa bende katılmak isterim.

Selamlar, bir süredir farklı değirmenleri yan yana denemek istiyorum ama tüm üst seviye değirmenleri de alamayacağım için bu isteğimi gerçekleştiremiyorum. Kocaeli bölgesindeki kahve sever dostlar hem beraber buluşacağımız hem de farklı değirmenlerin aynı kahve üzerinde nasıl farklı sonuçlar vereceğini gözlemleyebileceğimiz bir etkinlik yapmak ister misiniz?

Geri