• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kocaeli Kahve Arkadaşlığı

Mwrhabalar. Harika olur. 👋🏻🤘🏻

Etkinliklerin yanı sıra çekirdek paylaşımında da bulunabilirim.
Denemediğimiz çekirdekler muhakkak olacaktır.
Paylaşmayı çok isterim. 😊☕

Ben varım haziran ayı toplu kahve alımına fikri olan varmı ben de şimdi bakacağım...

Ben aranıza ve kahve çekirdeğinden kahve içmeye :) yeni başladım önerilerinize güveniyorum :)

Hep birlikte öğreniyoruz, uçsuz bucaksız bilgi edinebiliriz, sınır yok sonuçta 😊☕

Bu arada birkaç hafta önce "Parkta Kahve" akımından esinlenerek @parktakahve41 adıyla bir hesap oluşturdum Instagram'da. Malum içinde bulunduğumuz dönem dolayısıyla öylece kaldı. Sanırım bunu gerçekleştirmek için bir engel yok artık 😅(sosyal mesafe kuralları içerisinde)

Şükür forumda kocaelinden birileri varmış. Herkese merhaba. Yurtdışı alımı yapmak isteyenler ben hazırım 😀

Vakum bende yakında sipariş gecicem mağazaya gelmesini bekliyorum...gardalli denince bir titreme geldi ...

Filitre kağıdı sipariş verdinizmi arkadaşlar

Geri