• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kocaeli Kahve Arkadaşlığı

Eureka Mignon Zero ile katılırım.:giggle:
Diğer tüm değişkenleri sabit tutmayı başarabiliriz umarım :unsure:

Comandante herkeste vardır ama olsun ben de katılırım
Sakaryadan selamlar

Selamlar, bir süredir farklı değirmenleri yan yana denemek istiyorum ama tüm üst seviye değirmenleri de alamayacağım için bu isteğimi gerçekleştiremiyorum. Kocaeli bölgesindeki kahve sever dostlar hem beraber buluşacağımız hem de farklı değirmenlerin aynı kahve üzerinde nasıl farklı sonuçlar vereceğini gözlemleyebileceğimiz bir etkinlik yapmak ister misiniz?
Güzel olur katılmak isterim bende.

bende katılmak isterim.

bende elektrikle değirmen var şuan el değirmeni geçemedim henüz

Yer zaman?
Ultra coffee bizi ağırlar mı acaba ☺️

Selamlar.
Ultra Coffee olarak Şuan fazla yoğun bir dönemdeyiz. Belki görmüşsünüzdür yeni kafe açılışı için dükkanda yoğun bir kavurma ve eğitim takvimi mevcut. Yoğunluğumuzu hafifllettiğimiz zaman sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Pulp’ın açılışına da gelmenizden mutluluk duyarız. Tarihi instagram üzerinden duyuracağız.
💙
Sevgiler🌸

Ultracoffe'ye @roasterbeg teşekkür ediyoruz, onları daha sonra ayrıca ziyaret ederiz

@RedRightHand buluşma için yer ve zaman için ne düşünüyorsunuz

@RedRightHand buluşma için yer ve zaman için ne düşünüyorsunuz
Benim yakınlarımda tanıdığım güzel bir kafe var, arka tarafında çardaklı küçük bir kısım yeşilliklerin içinde tatlı güzel bir yer orayı 2-3 saatliğine kapatıp kahvemizi demleyip muhabbetimizi yapabiliriz. Bu bahsettiğim yer değirmenderede ama başka tekliflere açığım. Saat ve gün için gelmek isteyen çoğunluğa uyarım benim için fark etmez.

Süper bir haber. Geliyoruz uçarak 🤩

Geri