• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kocaeli Kahve Arkadaşlığı

5 litrelik saka,erikli,hayat,buzdağ,Abant 👨🏼‍🚀

ben de buzdağı 5 lt ilk kullanıyorum.

PH ı yüksek diye mi buzdağını tercih ediyorsunuz
demlemelerimde daha iyi sonuç veriyor, ben memnunum, genelde de birçok arkadaşta buzdağı kullanıyor veya saydıkları firmaların içerisinde mutlaka buzdağı var. ayrıca buzdağı piyasada ki su değerleri en iyi olan markalardan biri benim daha öncedende yaptığım araştırmalara göre.

Merhaba herkese :) İzmit’te kahve sohbeti de insanı da yok gibi geliyor, kanlı canlı görüşmeden de ikna olmam epey güç :) işletmeler faal iken güzel bir buluşma yapılabilir, sayı artıyor gerçekten.

Arkadaşlar 1 Haziran mekanların açılması söz konusu. Artık bir buluşma yapsak mı :)

Neden olmasın .Ama biraz daha makul bir zaman da yapalım şu her şeyi 1 Haziran endeksleyen büyük bir kitle var , onlar bir çarşı Pazar da işlerini görsünler .Biz de hepimizin uygun gördüğü bir zaman dilimin de organize olalım iyi olur .

Selamlar. İnsanların mekanlara ihtiyacı vardı. Diğer işler zaten yürüyordu. 41burda'daydım ilk gün. Öyle patlama gibi millet yoktu. Yarın Cafe Kristo'da olacağım. Gelen olursa hem kahve içip hem sohbet edebiliriz :)

Sahil kasabası küçük şirin bir yer .Yürüme mesafesi balıkçı kasabası Ereğli vardır orası tam sayfiye bir bankamatik var .karamürsel İzmit merkeze 40 km .Nitelikli benim bildiğim hiç bir şey yok .Eğer yaşamım sessiz sakin geçsin ihtiyaçlarımı sosyalleşmemi atlar arabama İzmit merkeze iner karşılarım dersen işler değişir .Hayat dan beklentilerinle alakalı .
Hocam Kocaeli'de yaşıyorum 6-7 yıldır, nitelikli herhangi bir şey bulamadım ben bu şehirde. Ancak kahve özelinde konuşursak var mı önereceğiniz yerler?

Hocam Kocaeli'de yaşıyorum 6-7 yıldır, nitelikli herhangi bir şey bulamadım ben bu şehirde. Ancak kahve özelinde konuşursak var mı önereceğiniz yerler?
Özelden yazdım .Kanımca fikrim Bu dur belki zaman denk getirebilirsek beraber bile gide biliriz .Ama ne hikmettir bir türlü İzmit de bir araya zamanı denk getiremedik .

Selamlar. Kocaeli'nde yeni sayılırım. Nerede güzel kahve içilir diye araştırırken forum içinde bu grubu buldum. Pure Black adlı yer ile olan deneyimimi paylaşmak istedim. 2 defa gittim. Sadece espresso içtim. İkisi de tad olarak benzer espressolardı. Dolayısıyla bana tutarlı geldiler. Çikolata kokulu ve kakao tadındaydılar. Ben genel olarak beğendim. Ama başkalarının da deneyimi varsa duymak isterim.

Kendi kahvesini kavuran ve hem mekan, hem de kahve bilinci ve kalitesi anlamında Monad'ı öneriyorum.

Alternatif olarak da Long Black 'i ziyaret etmelisiniz

Selamlar. Kocaeli'nde yeni sayılırım. Nerede güzel kahve içilir diye araştırırken forum içinde bu grubu buldum. Pure Black adlı yer ile olan deneyimimi paylaşmak istedim. 2 defa gittim. Sadece espresso içtim. İkisi de tad olarak benzer espressolardı. Dolayısıyla bana tutarlı geldiler. Çikolata kokulu ve kakao tadındaydılar. Ben genel olarak beğendim. Ama başkalarının da deneyimi varsa duymak isterim.
Monad çok sevdiğim bir kavurucu Etiyopya Idido favorim, aynı zamanda Sommario' da var onda da Nikaragua favorim..

Geri