• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kocaeli Kahve Arkadaşlığı

Sahil kasabası küçük şirin bir yer .Yürüme mesafesi balıkçı kasabası Ereğli vardır orası tam sayfiye bir bankamatik var .karamürsel İzmit merkeze 40 km .Nitelikli benim bildiğim hiç bir şey yok .Eğer yaşamım sessiz sakin geçsin ihtiyaçlarımı sosyalleşmemi atlar arabama İzmit merkeze iner karşılarım dersen işler değişir .Hayat dan beklentilerinle alakalı .

Sahil kasabası küçük şirin bir yer .Yürüme mesafesi balıkçı kasabası Ereğli vardır orası tam sayfiye bir bankamatik var .karamürsel İzmit merkeze 40 km .Nitelikli benim bildiğim hiç bir şey yok .Eğer yaşamım sessiz sakin geçsin ihtiyaçlarımı sosyalleşmemi atlar arabama İzmit merkeze iner karşılarım dersen işler değişir .Hayat dan beklentilerinle alakalı .
İzmit ile Karamürsel arası dolmuş seferi vs var mı? Aracım Yokta sosyalleşmek için git gel yine yapabilirim

Oh mis gibi nostaljik İstanbul vapurlarından var .Minibüs otobüs belediye araçları var.1saat izmit desin bol orman Deniz olan bir bölge çok fazlaca hor kullanılmış bir bölge ama bir ayağın Bursa İstanbul Ankara şer üçgeni dedikleri bir bölge.

Oh mis gibi nostaljik İstanbul vapurlarından var .Minibüs otobüs belediye araçları var.1saat izmit desin bol orman Deniz olan bir bölge çok fazlaca hor kullanılmış bir bölge ama bir ayağın Bursa İstanbul Ankara şer üçgeni dedikleri bir bölge.
Ankara dedin kanıma girdin :D valla şuan hesap yapıyorum sonuçta şehir değişimi yapılcak firma tatmin edici birşeyler derse Kocaeli Kahve Arkadaşlığı üstünden bol görüşürüz :D

Merhabalar, yeni ve kaliteli kahvelerin satışa çıkması ile beraber başlığı tekrar canlandırarak, mzungu cafec bundle paylaşmak isteyen var mı? Varsa süper olur :D hatta ondan sonra da specific GESHA VİLLAGE – LİMİTED – 1931 paylaşabiliriz. Gölcükte oturuyorum ancak İzmit, Değirmendere taraflarına gelebilirim.

Valla bu pandemi şeysi geçse ben de her yere gelirim de :)

Arkadaşlar mekanlar açıldı. Eğer buluşalım derseniz, bir etkinlik yapabiliriz.

Merhaba , İzmit’te kahve çekirdeği alacağımız güzel yer var mı

Yoksa internetten mi alıyorsunuz

Yeni Cuma'nın orada bir kavurucu açılmış hiç gitme fırsatım olmadı. Ben genelde a roasting lab dan alıyorum çekirdek.

Merhaba , İzmit’te kahve çekirdeği alacağımız güzel

Instgramdan hermod coffee veya baristaatahan hesabına bakarsanız Atahan arkadaşımız her hafta kavuruyor., deneyebilirsiniz. Ben kavraumlarını beğeniyorum. Elden teslim alabilirsiniz. Tlf da paylaşabilirim isterseniz.

yeri tam olarak nerde deneyebilirim, fiyatlarıda iyi gibi
Kent meydanı monad Coffe tavsiye ederim arkadaşın dediği baristaataaham hesabına. Da bakarsan evinbaristası var .Güzel işler yapıyorlar .

@Alicihan hoşgeldin bu arada .Kocaeli kahve Arkadaşlığı biraz ağır aksak gidiyor ama yakın zamanlar da @goki nin dediği gibi bir buluşma yaparız umarım .

Çenesuyu'nun TDS'ini az bulduğum için brika sürahiyle filtrelediğim çeşme suyunu kullanıyorum ben.

Geri