İzmit ile Karamürsel arası dolmuş seferi vs var mı? Aracım Yokta sosyalleşmek için git gel yine yapabilirimSahil kasabası küçük şirin bir yer .Yürüme mesafesi balıkçı kasabası Ereğli vardır orası tam sayfiye bir bankamatik var .karamürsel İzmit merkeze 40 km .Nitelikli benim bildiğim hiç bir şey yok .Eğer yaşamım sessiz sakin geçsin ihtiyaçlarımı sosyalleşmemi atlar arabama İzmit merkeze iner karşılarım dersen işler değişir .Hayat dan beklentilerinle alakalı .
Ankara dedin kanıma girdinOh mis gibi nostaljik İstanbul vapurlarından var .Minibüs otobüs belediye araçları var.1saat izmit desin bol orman Deniz olan bir bölge çok fazlaca hor kullanılmış bir bölge ama bir ayağın Bursa İstanbul Ankara şer üçgeni dedikleri bir bölge.
Merhaba , İzmit’te kahve çekirdeği alacağımız güzel yer var mı
Yoksa internetten mi alıyorsunuz
Merhaba , İzmit’te kahve çekirdeği alacağımız güzel
Instgramdan hermod coffee veya baristaatahan hesabına bakarsanız Atahan arkadaşımız her hafta kavuruyor., deneyebilirsiniz. Ben kavraumlarını beğeniyorum. Elden teslim alabilirsiniz. Tlf da paylaşabilirim isterseniz.Merhaba , İzmit’te kahve çekirdeği alacağımız güzel yer var mı
Yoksa internetten mi alıyorsunuz
Kent meydanı monad Coffe tavsiye ederim arkadaşın dediği baristaataaham hesabına. Da bakarsan evinbaristası var .Güzel işler yapıyorlar .yeri tam olarak nerde deneyebilirim, fiyatlarıda iyi gibi
Mesajdan tlf. attım.yeri tam olarak nerde deneyebilirim, fiyatlarıda iyi gibi