Hali hazırda tüm kahvelerin başlığı açılmış durumda. Yorumlara oralardan ulaşabilirsiniz.Unutuldu gitti bu konu) deneyenlerin yorumları nedir? alalım mı?
Kahveler güzel. Fiyatın da uçuk olduğunu düşünmüyorum. Ama 4 kahve de birbirinden çok farklı değiller bence. En beğendiğim de Keffa g1 oldu, açıkçası hepsinden alacağıma sadece 300 gr Keffa alırıdm diğerlerini es geçip başka şeyler denerdim herhalde. Bol bol hem yeni hem de daha farklı çekirdekler var şu sıralar Null'da, Kronotrop'ta, Montag'da, Coffee Department'ta ve muhtemelen şu an aklıma gelmeyen başka kavurucularda da.Unutuldu gitti bu konu) deneyenlerin yorumları nedir? alalım mı?
Genel bir değerlendirme için sormuştum, bundle olarak nasıl memnun ediyormu diyeHali hazırda tüm kahvelerin başlığı açılmış durumda. Yorumlara oralardan ulaşabilirsiniz.
doğru söylüyorsunuz alışmak çok ciddi bir sorunumuz her alanda. ama bu gün burda da paylaşılan kahve kavurma makinasını inceledim biraz. alayım kendi kahvelerimi ucuza ve keyifle kavurup tüketeyim dedim. sonrası şöyle oldu :Hocam fiyatlar konusunda söylediklerinizde haklılık payı olsa da katılmıyorum. Ülkemizdeki çoğu ürün gibi “ alıştırma politikası “ izleniyor. 250 gramlık kahveler 70-80 tlden satılmaya devam edildikçe sanki bizler; gerçek fiyatının bu olduğunu düşüneceğiz ve alışacağız. Yarın 100 tl olunca yine alışacağız.
Aslında tüm ülkece problemimiz bu değil mi? Alışmak...
Yarın bişi olmaz ise açıcaz hocamŞubat anketi bu hafta içinde açılır mı? @mvscoffee
Tum alimlari gormedim ancak, en sönük toplu alim bu oldu sanirim.
Tum alimlari gormedim ancak, en sönük toplu alim bu oldu sanirim.
Kewo Naturel ve Mihando gayet iyi çekirdekler. Ben severek tüketiyorum. G1 konusunda sönük tanımına katılıyor olabilirim. Dördüncü çekirdeği de daha deneme fırsatı bulamadım. Diğer toplu alımlarla karşılaştırdığım da sonuç ortalama diyebilirim. Kesinlikle pişman etmedi.