• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Kahveler bugün ulaştı, herkesin emeğine sağlık.

galiba en sönük toplu alım oluyor. her ne kadar fiyat ve indirim oranı ilk öncelik olarak görülmese de, toplu alım amacı olmasa da alıma katılan üyelerin ilk önceliğinin fiyat ve indirim oranı olduğunu gösteren bir ay oldu. içinde bulunduğumuz şartlarda, özne durumundaki meta her ne olursa olsun fiyattan bağımsız değerlendirilmesi çok zor ne yazık ki.

Etiyopya t&t keffa g1 için v60 için reçete önerisi olan var mı? aşağıda yazdığım reçeteyi denedim, yumuşak bir içim ve tatlı bir asidite dışında pek de bir tat alamadım

kavrum 04/01/2021
Erikli 93 derece
timemore 20 klik
blooming+50+50+50+50
blooming sırasında rao spin

Unutuldu gitti bu konu :)) deneyenlerin yorumları nedir? alalım mı?
Kahveler güzel. Fiyatın da uçuk olduğunu düşünmüyorum. Ama 4 kahve de birbirinden çok farklı değiller bence. En beğendiğim de Keffa g1 oldu, açıkçası hepsinden alacağıma sadece 300 gr Keffa alırıdm diğerlerini es geçip başka şeyler denerdim herhalde. Bol bol hem yeni hem de daha farklı çekirdekler var şu sıralar Null'da, Kronotrop'ta, Montag'da, Coffee Department'ta ve muhtemelen şu an aklıma gelmeyen başka kavurucularda da.

her kahve ile ilgili konu başlığına bu linklerden ulaşabilirsiniz

Bu çekirdeklerden espresso oluyor mu dostlar? veya deneyen var mı?

Hocam fiyatlar konusunda söylediklerinizde haklılık payı olsa da katılmıyorum. Ülkemizdeki çoğu ürün gibi “ alıştırma politikası “ izleniyor. 250 gramlık kahveler 70-80 tlden satılmaya devam edildikçe sanki bizler; gerçek fiyatının bu olduğunu düşüneceğiz ve alışacağız. Yarın 100 tl olunca yine alışacağız.
Aslında tüm ülkece problemimiz bu değil mi? Alışmak...
doğru söylüyorsunuz alışmak çok ciddi bir sorunumuz her alanda. ama bu gün burda da paylaşılan kahve kavurma makinasını inceledim biraz. alayım kendi kahvelerimi ucuza ve keyifle kavurup tüketeyim dedim. sonrası şöyle oldu :
hadi param yetti kavurma makinası aldım. nitelikli çekirdeği 1 kg vermiyorlar onu temin edemem. etsem bile hangi varyeteyi nasıl alıp kavuracağım bir ton iş. sonuçta bu işi yapan insanlar çekirdek temini, kavurumu, bu arada çekirdek bozulma riskini vs. herşeyi yapıyorlar ve bu işten de para kazanıyorlar. haliyle fiyatlara yansıyacak. yoksa ben de ucuza kahve içmek istiyorum tabiki.

Şubat anketi bu hafta içinde açılır mı? @mvscoffee

Bu alım bence Bundle tadında güzeldi. Çünkü Kungpow'un kahveleri 300gr. Tek seferde alıp damak tadına uymayan bir çekirdek çıksaydı eğer tüketmek zor olacaktı veya bir arkadaşla takas/hediye etmek gerekirdi. 4 farklı çekirdek ve az gramaj ile ideal görünüyor.

Kungpow'un fiyat konusunda zaten kavurucunun başarıları/ödülleri kendini ortaya koyuyor diyebiliriz.
Ödülsüz daha iyi kavurucularda vardır elbet. Yarışma ve ödülde sektörün içinde yadsınamaz bir parça.

Tüm alımlarda emeği geçen herkese teşekkürler :)

Alımın düşük kalmasının nedenlerinden birisi bence pandemiden dolayı birçok kişinin harcamalarında daha fazla kontrol ve kısıtlama yapmasından kaynaklı.

Tum alimlari gormedim ancak, en sönük toplu alim bu oldu sanirim.

Kewo Naturel ve Mihando gayet iyi çekirdekler. Ben severek tüketiyorum. G1 konusunda sönük tanımına katılıyor olabilirim. Dördüncü çekirdeği de daha deneme fırsatı bulamadım. Diğer toplu alımlarla karşılaştırdığım da sonuç ortalama diyebilirim. Kesinlikle pişman etmedi.

Kewo Naturel ve Mihando gayet iyi çekirdekler. Ben severek tüketiyorum. G1 konusunda sönük tanımına katılıyor olabilirim. Dördüncü çekirdeği de daha deneme fırsatı bulamadım. Diğer toplu alımlarla karşılaştırdığım da sonuç ortalama diyebilirim. Kesinlikle pişman etmedi.

Ben katilmadim, sonuk derken kastimi anlamamissiniz siz daha az kisi katildi daha az kisiler yorumladi manasinda soyledim.

Geri