• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Ben bu alımda Kenya Mihando ve Kewo Natureli fazlasıyla beğendim. Diğer ikisi de sıkıntısız çekirdekler ama kungpow standartının altındalar.

kenya ve kewo iyiydi , diğerleri de vasat değildi ortalama çekirdekler ,kavurucu iyi kavurmuş ama o çok belli :)

O konuda size katılıyorum. Demlemek için kırk takla atmaya gerek kalmıyor Kungpow çekirdeklerinde genelde. Kahveyi beğenip beğenmemek ayrı bir mevzu.

Bazen oluyor ya bir firmadan kahve alıyorsunuz, elle tutulur bir şeyler çıksın diye suyu düşür, sıcaklığı yükselt, kalın çek, filtre değiştir, bunalıyorum.

O konuda size katılıyorum. Demlemek için kırk takla atmaya gerek kalmıyor Kungpow çekirdeklerinde genelde. Kahveyi beğenip beğenmemek ayrı bir mevzu.

Bazen oluyor ya bir firmadan kahve alıyorsunuz, elle tutulur bir şeyler çıksın diye suyu düşür, sıcaklığı yükselt, kalın çek, filtre değiştir, bunalıyorum.
aynen öyle bu çekirdekleri immersiona basıp geçiyorum standart bir kahve çıkıyor uçmuyor ama hatayı kaldırıyor suyla dökümle falan oynamaya gerek kalmıyor

Bir türlü yazamadım, şimdiye dek Kewo ve Wush Wush’u içtim. Geçen bir arkadaş demiş “dağ fare doğurdu” diye, o kadar katılıyorum ki. Birbirinden vasat iki kahve, şimdiye dek kung powdan harika kahveler içmiştim ve gerçekten çok sevdiğim bir kavurucuydu; dolayısıyla alıma çok çok sevinmiştim. Ama bu alımdaki kahveler bence fiyatını asla hak etmeyen, ok ama averajın üstüne asla çıkamayan kahveler maalesef.

Son kalan kahveyi de bugün deneyerek tüm kahveleri denemiş oldum. Tüm kahveler çok iyi kavrulmuş ve demlemesi kolay kahvelerdi. Hiçbir denememde kötü veya istenmeyen bir tat yoktu. Kavurucu etkisi olarak görüyorum bunu. Kenya beklentimin en yüksek olduğu kahveydi ancak Kewo'yu birinci sıraya koydum kendimce. En sona bıraktığım Keffa da düşük beklentime rağmen gayet güzeldi.

Geri