dikkat edin hp laptop üzerinde yeniden kavurlmasın, her an second crack duyulabilir
Haha. Bir zamanlar ısınmak için kullanırdımdikkat edin hp laptop üzerinde yeniden kavurlmasın, her an second crack duyulabilir![]()
Meşhur HP sıcaklığı kış boyu bizimle.dikkat edin hp laptop üzerinde yeniden kavurlmasın, her an second crack duyulabilir![]()
Hocam instagramdan yürü hemen dönüyorlarSiteye sipariş hakkında mail attım 48 saat geçmesine rağmen halen cevap alamayan var mı benim gibi ?
Sitelerinde kahvelere teker teker tıklayıp ayrıntılı bilgilerini görebilirsiniz.Tadım notaları bir yerde yazıyor mu ben mi göremedim ?
hahahshahahHocam instagramdan yürü hemen dönüyorlar
90 kg civarlarinda stok kaldigi soylendiStok ne durumda bir bilgi var mı acaba? Kalırsa pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum.
Bulabilirsen direkt Sırma (Sapanca)kungpow kahveleri için su bilgileri nedir ?
peak waterda kaç ppm civarı sırmaya en yakın acaba ?sırma su pek güven vermiyor bana kungpow kahvelerinde iyi olsa daBulabilirsen direkt Sırma (Sapanca)
peak waterda kaç ppm civarı sırmaya en yakın acaba ?sırma su pek güven vermiyor bana kungpow kahvelerinde iyi olsa da
çekirdek 150 gr olduğundan çok kurşunumuz yokDeneme yanılmadan başka bir yolu yok, şebeke aynı olmadığı sürece Peak ayarı da anlamsız
çekirdek 150 gr olduğundan çok kurşunumuz yok
şimdi instagramdan cevap geldi 75 ppm civarı uygundur dediler sağolsun iletişimleri çok hızlı![]()