• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Benim siparişim de kargoya verilmiş az önce mail geldi. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. İnşallah kahveler hepimizi mutlu eder :love:

Paketim bugün kargoya verilip bugün dağıtıma çıktı. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum bu ne hız.

Kuzular geldi. 😎
Etkinlik için emeği geçenlere teşekkürler tekrardan. :coffee:

20210108_164953.jpg

dikkat edin hp laptop üzerinde yeniden kavurlmasın, her an second crack duyulabilir :D
Meşhur HP sıcaklığı kış boyu bizimle. 😁
Neyse ki ben şanslı azınlıktayım galiba, bugüne kadar beni hiç üzmedi.
Şaka bir yana şimdi degassing bekleyeceğim min. 12/01 tarihine kadar. 04/01 kavrumlu bu kuzular.🤤

Toplu alımlara ilk katılışım 2021 yılıyla Kung Pow ile oldu,
Kahve çekirdekleri biraz önce elime ulaştı, ilk gözüme çarpan paketlemedeki özendi, kahve çekirdeklerini kutuya koymuşlar, genelde karşılaştığımız bir durum değil maalesef, Kutuyu açar açmaz öyle güzel kokular dağıldı ki odaya Mutluluk verici bir hissiyattı, Deneyimlerimi de nasip olursa, ilgili başlıklar altında paylaşmaya çalışacağım, emeği geçen herkese Teşekkür Ederim.

Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• KP.jpg
    KP.jpg
    69.3 KB · Görüntüleme: 165
İstanbul'da olan merak ettiğim bir kavurucu vardı. Sipariş vereceğim zaman tesadüf olarak gördüm ki , kungpow'da şu an olan iki çekirdek de satışta bulunmakta. Tamamen aynı çekirdek gibi duruyor verilen bilgilerden ve uygun da fiyatlıydı. Bakalım, karşılaştıralım. Kavurumu beğenirsem paylaşırım.

Geri