• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

mvscoffee

Barista
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
Arkadaşlar selam, normal şartlarda öğlene doğru açıklayacaktık fakat ilk ankette oluşan problemlerden kaynaklı açıklama tarihini iletmeyi unuttuk o yüzden geciktirmeyip erkenden sizleri sonuçlar ile başbaşa bırakma kararı aldık. Ocak seçimi biraz dertli biraz aksiyonlu ve birazda baş ağrısı bol geçti oluşan aksaklıklar, sorunlardan dolayı anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu ay itibari ile seçilen kavurucu 1 sene ankete giremicek ama önceki alımlarda kazanmış ve 6. ayı dolanlar tekrardan ankette yer alıcak 1 yıl süreci ocak seçimi ile başlıycak.
Anket başlıklarına her ay zorunda kaldığımız kuralları yazıcağız ve en alta anket bitiş tarihlerini ve saatlerini ileteceğiz.
Her zaman olduğu gibi yorumlarda kalabalıklık yapmayıp bize özel mesaj yolu ile ulaşan herkese teşekkür ederiz.

Şimdiden yeni yılınızı kutlarız.

OCAK AYI ANKET SONUÇLARINDA BU AY KAZANAN FİRMA KUNGPOWDUR!!....

Ekran Resmi 2020-12-29 10.09.49.png
KUNGPOW FİRMASI İLE İLETİŞİME DE GEÇMİŞ BULUNMAKTAYIZ YENİ YILIN MUHTEMELEN 2. GÜNÜ YADA 3. GÜNÜ SİZLERE GEREKLİ AÇIKLAMALARI DA YAPACAĞIZ.
HERKESE NİCE SENELER. MUTLU, HUZURLU BOL KAHVELİ VE KAMPANYALI YILLAR DİLERİZ..

ALIM LINKI ACILDI ASAGIDAKI LINKTEN BUNDLE A ULASABILIRSINIZ

Moderatörün son düzenlenenleri:
Maalesef dünkü süreç ve yeni belirlenen kurallar yüzünden bu ayki alıma ve oylamaya katılmayacağım. Oylama beklemediğiniz bir yöne gitmiş olabilir ama çoğunluğun isteğini görmezden geldiniz bence. Umarım bu mesajımı kurallara uyuyordur.
Uymakla beraber çoğunluğun kararının değişmesinden kaynaklı olarak haksızlık oluştuğu için yenilendi bir sonraki ankette görüşürüz

Arkadaşlar alıma katılmak zorunlu olmadığı gibi oylamaya katılmak da zorunlu değildir. İyi günler dilerim.
Maalesef dünkü süreç ve yeni belirlenen kurallar yüzünden bu ayki alıma ve oylamaya katılmayacağım. Oylama beklemediğiniz bir yöne gitmiş olabilir ama çoğunluğun isteğini görmezden geldiniz bence. Umarım bu mesajım kurallara uyuyordur.

Ankete girecek şirketler neye göre belirleniyor?
Sizler bize iletiyorsunuz yada onlar ulaşıyor firma takibi yapamıyoruz bazen varsa bildiğiniz firmalar lütfen yazın ekleyelim hem böyle firmaların da bilinirliği artmış olur

İlk oylamada Petra'ya vermiştim ancak bir kez daha düşününce bu zor zamanlarda iş hacmi daha küçük, ayakta kalmaya çalışan (ve kahve çeşitliliği toplu alıma uygun olacak) firmalardan önerileriniz varsa, o firmalardan birine oy vermek isterim.

Bir topluluk olarak destek olmak önemli sanırım bu tip firmalara.

İlk oylamada Petra'ya vermiştim ancak bir kez daha düşününce bu zor zamanlarda iş hacmi daha küçük, ayakta kalmaya çalışan (ve kahve çeşitliliği toplu alıma uygun olacak) firmalardan önerileriniz varsa, o firmalardan birine oy vermek isterim.

Bir topluluk olarak destek olmak önemli sanırım bu tip firmalara.
Siz ne güzel bir insansınız❤️ her zaman popüler ve büyük firmalara oy vermesekte olur esnafta kazansın bazen 🥰

“Kahve Kavuran Firmalar Listesi” adlı başlıktaki Türkiye’de bulunan ve nitelikli kavurucular.
İlgili başlığa yazmış olduğum Old Java Coffee Roasters'ın ankete eklenmediğini görünce, kriterlerinizi karşılamıyor mu diye düşündüm açıkçası.

Sizler bize iletiyorsunuz yada onlar ulaşıyor firma takibi yapamıyoruz bazen varsa bildiğiniz firmalar lütfen yazın ekleyelim hem böyle firmaların da bilinirliği artmış olur
Aslında türedi bir firma değil, gayet de bilinen bir kavurucu: Old Java Coffee Roasters.

Forumda bugüne kadar kimler neler yazdı, herhangi bir uyarı vb. verilmedi diye biliyorum. Suat bey de sağolsun her defasında yönetilmeye ihtiyacınız yok deyip kimseyi kısıtlamamıştır. Şu madde account ban mı geliyor acaba diye düşündürdü.
Yoo hocam sadece oylamanın seyri değişmemesi adına hiç bir profil banlanmaz

Seçkisindeki Kenya'ları ve kendilerini hiç denemediğimden At Origin'i seçtim.

Maalesef dünkü süreç ve yeni belirlenen kurallar yüzünden bu ayki alıma ve oylamaya katılmayacağım. Oylama beklemediğiniz bir yöne gitmiş olabilir ama çoğunluğun isteğini görmezden geldiniz bence. Umarım bu mesajım kurallara uyuyordur.
Dünkü olay ocak ayı toplu alımına katılmak istemeyen kahve fabrikası'nın daha çok işine gelmiştir. Şubat ayında seçilirse siz de daha yeni kahveler içmiş olursunuz. Aslında hem diğer kavurucular, hem kahve fabrikası hem de bizler tarafında bir "win win win" var ama siz bilirsiniz :)

İlgili başlığa yazmış olduğum Old Java Coffee Roasters'ın ankete eklenmediğini görünce, kriterlerinizi karşılamıyor mu diye düşündüm açıkçası.

Aslında türedi bir firma değil, gayet de bilinen bir kavurucu: Old Java Coffee Roasters.
Herhangi bir kriter yok kahve kavuruyor olması ve sizlerden ankete katılması için istek gelmesi yeterli. Diğer ay ankete eklenecektir.

Zorunlu olmadığını gayet iyi biliyor bence herkes, bunu hatırlatmaya çok da gerek yok. Ben anketin tekrarlanmasına değil, 3.ve 6. Kurallara takıldım açıkçası. Biz uygun gördük böyle olacak mantığı ile ilerlemek diğer forumda yapılan bariz bir hataydı. Yine de siz bilirsiniz tabii, ben naçizane fikirlerimi söylüyorum. Alımla uğraşanların emeklerine sağlık tekrar, kişisel olarak kimseye bir eleştirim yok onu da ayrıca belirtmek isterim.

Not: konudan bağımsız olduğu için mesajlarımı silebilirsiniz, darılmaca olmayacak :)
Hocam bu güzel eleştiri favorilere de eklenmeli elinize sağlık biz o maddeleri dün ortaya çıkan durumdan kaynaklı yazdık açıkçası dün gece 2-3e kadar uyuyamadık firmalar ve bazı üyelerimizin mesajlarından kaynaklı o yüzden kimseye haksızlık olmaması adına belirli kurallar ekledik ki revize edilip tüm forum içeriğine eklencek sizlerin bu güzel yazıldrı bizi mutlu ediyor

Zorunlu olmadığını gayet iyi biliyor bence herkes, bunu hatırlatmaya çok da gerek yok. Ben anketin tekrarlanmasına değil, 3.ve 6. Kurallara takıldım açıkçası. Biz uygun gördük böyle olacak mantığı ile ilerlemek diğer forumda yapılan bariz bir hataydı. Yine de siz bilirsiniz tabii, ben naçizane fikirlerimi söylüyorum. Alımla uğraşanların emeklerine sağlık tekrar, kişisel olarak kimseye bir eleştirim yok onu da ayrıca belirtmek isterim.

Not: konudan bağımsız olduğu için mesajlarımı silebilirsiniz, darılmaca olmayacak :)
Öncelikle kararı biz veriyoruz böyle uygun gördük ve böyle olacak gibi bir tavrımız olmadı. Kahvekulubü editör grubundaki herkesin fikrini alarak ortak hareket edildi bundan emin olabilirsiniz.

Geri