• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yiğit bey merhaba,

Özel mesaj yoluyla yazmıştım ama cevap alamamıştım, mailinizi bilmediğim için birde buradan yazmak istedim.

Önümüzdeki 10 gün içinde bir İdose Df64 almayı planlıyordum, ancak geçen gün girip baktığımda fiyatında yukarı doğru bir artış olduğunu gördüm. Sebebini dövizin son durumları ve sonraki gelecek ürünlerin maliyet hesaplarının korunması olduğunu tahmin ediyorum, bir sitemim yoktur ancak,
Festivale özel, foruma özel, 1 Ekim Kahve gününe özel vs. bir şekilde yardımcı olma imkanınız varmıdır? 😊
@Globally Aynı beklenti bende de mevcut.

Aynı gemide baya yolcu varmış.
Yeni modeller belki ön satışa çıkar diye bekliyordum, geçen gün fiyat artışı sonrası çıkardım ben de sepetten.

Az önce de komple davayı satıp super otomatik makine sipariş verdim :D

Aynı gemide baya yolcu varmış.
Yeni modeller belki ön satışa çıkar diye bekliyordum, geçen gün fiyat artışı sonrası çıkardım ben de sepetten.

Az önce de komple davayı satıp super otomatik makine sipariş verdim :D
Hangi cihaza karar verdiniz acaba? Ben de ablamlara bir otomatik makine alacağım ama bakımı/temizliği (en azından videoya bakarak) yapılabilecek bir cihaz arıyorum.

Hangi cihaza karar verdiniz acaba? Ben de ablamlara bir otomatik makine alacağım ama bakımı/temizliği (en azından videoya bakarak) yapılabilecek bir cihaz arıyorum.

Phillips Lattego 5000 serisinden aldım, yarın teslim edilecek görünüyor.
Aşırı pahalıya gitmeden en mantıklı bu gelmişti bana. Uygun bir başlık altında yorumları yazarım biraz kurcaladıktan sonra.

Phillips Lattego 5000 serisinden aldım, yarın teslim edilecek görünüyor.
Aşırı pahalıya gitmeden en mantıklı bu gelmişti bana. Uygun bir başlık altında yorumları yazarım biraz kurcaladıktan sonra.
o makinelere öğütücü için ekstra bir ayarlama yapılıyor içini açıp, onu yaptıktan sonra kalitesi artıyor. ofiste de aynı makineden var, üşenmesem yapacağım ben de.

Df64 ü ilk aldığımda declumper öyle kötüydü ki seasoning için öğüttüğüm kahve 250gram a gelmeden jutu tıkayıp öğütülen kahveyi de dişlilerin arasında sıkıştırıp dişlilerin dönüşünü durdurmuştu. Ben de zarar gelmesin diye hemen fişten çekip durdurmuştum. Mhytos clumper ı takmak çok rahatlattı şu an tertemiz çalışıyor. :) yeni versiyonlarda declumper revize edilmesi iyi olmuş. Paylaşıyorum yeni alanlar benim gibi zorlamasın diye.

Aklıma şu takıldı o sırada motordan çalışma sesi geliyor ama dişli dönemiyor. Enerjisini kesmesem ne olacaktı motor mu yanardı acaba?

df64 ü multipurpose ile kullananlar filtrede kaç ayarda kullanıyorsunuz? benim 78-80 arası değişiyor.
Ben genelde 45-55 arası ( kendi bulduğum 0 noktasından). Ama MP’yi yeni temin ettim sayılır. Daha henüz deneme, öğrenme aşamasındayım. Bu galiba incelik olarak CMD ile 18-22 civarlarına denk geliyor gibi ama yanılıyor olabilirim. Çoğu zaman demleme süreleri uzun oluyor (4+ dakika. şu sıralar demlediğim çekirdeklerde etkiliyordur) ama acılık olmuyor. MP’nin güzel tarafı bu zannediyorum. Acılık duvarına vurmadan önce daha ince öğütüm yapıp, extraction’ı arttırmaya olanak veriyor. 40’a kadar denediğim oldu.

Belirttiğim gibi, bunlar henüz sadece deneysel. Bende merak edemiyorum sizlerin nasıl kullandığını.

Mythos declumper taktığımdan beri rdt falan kurtarmamaya başladı, etraf çok batıyor. Bir çözüm bulan var mı acaba?

Mythos declumper taktığımdan beri rdt falan kurtarmamaya başladı, etraf çok batıyor. Bir çözüm bulan var mı acaba?
Orijinal declumper ortasını kare şeklinde deliyoruz. Bu şekilde nemlendirmeyle iyi çalışıyor. 0.1g kalıntı.
Hiç takmamak olmaz. çerçevesi gerekli. Ortası delik olacak.
Ayrıca metal şişe içine çıkış yapılacak. Bu sayede üfleme sonucu dışarıya pek taşma olmuyor

1667222670058.png

Merhaba, DF64 v4 gelgura da ön alıma açılmış, şu anda CMD kullanıyorum ama elektrikli bir öğütücüye geçmek istiyorum. Sizce DF64 alayım mı yoksa DF64P beklemeye değer mi ? DF64P nin de tabi ne zaman geleceği fiyatı ne olacağı meçhul sanırım.

Geri