• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet bu duyuruyu yapabilme durumuna gelebildik :)

Nam-ı değer DF64 single dose elektrikli öğütücümüz yola çıktı.

Türkiye'de ve Avrupa'da satacağımız marka olarak Idose adını belirledik artık idose df64 diyebilirsiniz :)
1644095373989.png

idose markamız için bu öğütücü bir başlangıç olacaktır ve ilerleyen zamanlarda farklı ekipmanla ürün çeşitliliğimizi artıracağız.

Ürünler beraber SSP burr da getirilecektir. Şimdilik ayrı satış olarak bir ürün göremeyeceksiniz.

Tahmini varış süreleri hem DF64 hem de SSP Burr 4-6 hafta arasında olacaktır.

Foruma özel ve bekleyenlere özel ön sipariş fiyatları belirledik. Fiyatlarımız USD üzerinden fiyatlanmaktadır.

Ek olarak foruma özel %5 " kahvekulubunet " Kodu aktiftir ve daha avantajlı alım fırsatı olacaktır.

Not: indirimli fiyat ilk 25 adet ile sınırlandırılmıştır.

Ürünü satış sayfaları:

Bıçaklar dişliler hakkında daha fazla bilgi için forumdaki diğer konuyu takip edebilirsiniz

Herkese iyi forumlar dileriz

Son düzenleme:
Yalnızca espresso için kullanıcam pour over demlemelerimi comandante ile yapıyorum, hangi burr tavsiye edersiniz acaba?

gayet iyi fiyat

filtre icin kullanmak isteyenler, comandante performansi standart burr’de yok.
ben aramadigim icin bam güm her seyi ögüttügüm oluyo, ayda bir ugrasasim gelince cmd ile ogutuyorum

standart burr espresso range niche kadar genis degil, ama yine de fazlasiyla yeterli.

Ürünler hemen teslim mi değil mi anlayamadım.

Ssp burrlar mı 6 hafta sonra gelecek.

Espresso için ssp burrlu versiyon hemen teslim edilebilir durumda mıdır

Ürünler hemen teslim mi değil mi anlayamadım.

Ssp burrlar mı 6 hafta sonra gelecek.

Espresso için ssp burrlu versiyon hemen teslim edilebilir durumda mıdır

düzeltme yapıldı. teşekkürler

Merhaba,
SSP Red Speed Dişli (Espresso) espresso için daha uygun
multi purpose hem espresso hem de filtre öğütümler için
Sepet sayfasında taksit seçeneklerine bakarken ziraat bankası 3 taksit vade farksız gösteriyor, ancak ödeme kısmında taksittte vade farkı çıkıyor, sistemsel bir sorun mu acaba?

Sepet sayfasında taksit seçeneklerine bakarken ziraat bankası 3 taksit vade farksız gösteriyor, ancak ödeme kısmında taksittte vade farkı çıkıyor, sistemsel bir sorun mu acaba?
Merhaba,
Kontrol ettik herhangi bir sorun görünmemektedir.
Ziraat bankasında combo/bankkart özellikleri farklı bankanızla görüşebilirsiniz. Eski veya yeni kart olmasına göre de değişiyor
daha önce bir müşterimizde karşılaşmıştık

Selamlar. Uzun zamandır fitre kahve için giota ve ssp brew burr kombinasyonunu almayı düşünüyordum.
ssp ve değirmen ayrı ayrı mı teslim edilecek?
Espresso ve multipurpose için alignment görece kolay ama brew burr için zor diye duymuştum. Alignment işini kim yapacak onu merak ediyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet bu duyuruyu yapabilme durumuna gelebildik :)

Nam-ı değer DF64 single dose elektrikli öğütücümüz yola çıktı.

Türkiye'de ve Avrupa'da satacağımız marka olarak Idose adını belirledik artık idose df64 diyebilirsiniz :)
Ekli dosyayı görüntüle 18515

idose markamız için bu öğütücü bir başlangıç olacaktır ve ilerleyen zamanlarda farklı ekipmanla ürün çeşitliliğimizi artıracağız.

Ürünler beraber SSP burr da getirilecektir. Şimdilik ayrı satış olarak bir ürün göremeyeceksiniz.

Foruma özel ve bekleyenlere özel ön sipariş fiyatları belirledik. Fiyatlarımız USD üzerinden fiyatlanmaktadır.

Ek olarak foruma özel %5 " kahvekulubunet " Kodu aktiftir ve daha avantajlı alım fırsatı olacaktır.

Not: indirimli fiyat ilk 25 adet ile sınırlandırılmıştır.

Ürünü satış sayfaları:

Herkese iyi forumlar dileriz
@Globally
Çok güzel bir haber. SSP burr’lu opsiyonlarda Standard burr’da da beraberinde gelmeyecek değil mi?
SSP burrlu opsiyonlarda fabrikadan alignment’ı yapılarak mı geliyor? Servisiniz takacaksa, alignment’ı yapılarak mı gönderilecek ?

@Globally
Çok güzel bir haber. SSP burr’lu opsiyonlarda Standard burr’da da beraberinde gelmeyecek değil mi?
SSP burrlu opsiyonlarda fabrikadan alignment’ı yapılarak mı geliyor? Servisiniz takacaksa, alignment’ı yapılarak mı gönderilecek ?
Merhaba, Güzel sorular

Standart burr üzerinde takılı ve yanında SSP ayrı gönderiyoruz. Talep edenlere alignment yapılıp gönderilebilir ( ve ayrı olarak standart burr)

Uzun zamandır bekleniyordu sanırım. Eureka Mignon serisine bakarken geldi, kafalar karıştı. Üzerindeki bıçaklar ile hem espresso hem filtre performansına ikna olursam almayı düşünebilirim :)

Belki 100 kez yazılan bir şeyi tekrar soruyorum kusura bakmayın ama, ana tüketimi filtre demleme olacak biri icin onereceginiz bıçak kombinasyonu nedir? Öneri default bıçaklar değilse üzerine takılması önerilen bu bıçaklar icin bir link paylaşır misiniz? Biraz bıçakların tanımlanması açısından kavram karmaşası var gibi de geldi.

Belki 100 kez yazılan bir şeyi tekrar soruyorum kusura bakmayın ama, ana tüketimi filtre demleme olacak biri icin onereceginiz bıçak kombinasyonu nedir? Öneri default bıçaklar değilse üzerine takılması önerilen bu bıçaklar icin bir link paylaşır misiniz? Biraz bıçakların tanımlanması açısından kavram karmaşası var gibi de geldi.

Araştırdığım kadarıyla multipurpose olan uygun gibi.

Aşağıdaki linkte baya detaylı yazılar var. Özellikle 25. Mesaj sorunuza cevap sanırım.

Sadece filtre için ise brew burr. Multipurpose ve espresso burr ise daha espresso odaklı bildiğim kadarıyla

Benim esas merak ettiğim konu şu:
Alignment olayı için g-iota satıcılarının videosunda marker testi kullanılıyor. Espresso ve multipurpose bıçaklarda marker testi sorun oluşturmuyor. Fakat brew burr için marker testi bıçaklara zarar veriyormuş. SSP’den bir yetkili ile mailleştiğimde öyle demişti.

Biraz ayrıntı bir soru kusuruma bakmayın ama Brew burr tercih edersek alignment’ı nasıl yapmayı planlıyorsunuz @Globally ?

Geri