koroglu
Barista
- İsim
- Umit
Kanguru gida ile eposta uzerinden iletisime gectim nerdeyse 2 ay oldu ama yanit alamadim malesef.
Bende bu yöntemi uyguladım problem yaşamıyorum.
Bende bu yöntemi uyguladım problem yaşamıyorum.
Bende ayni sekildeyim. Yenisi yollayacagim dedi bekliyorum hala. Ama su teklikle su ana kadar ne tikanma oldu ne de topaklanma.
Direk telefonla arayıp sipariş verin.Kanguru gida ile eposta uzerinden iletisime gectim nerdeyse 2 ay oldu ama yanit alamadim malesef.
Direk telefonla arayıp sipariş verin.

Merhabalar,
DF64 öğütücümüzün yeni versiyonu hazırlanıyor. her şey bittiğinde 2. partiler yola çıkacak yeni versiyon ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.
Ekli dosyayı görüntüle 21689
Diğer Modeller sipariş aşamasındaki ürünler
DF64E, HA64, DF64P
öne çıkanlar DF64 ve DF64E espresso özelinde gibi gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 21690
HA64 ile ilgili detaylar: DC MOTOR
Ekli dosyayı görüntüle 21692Ekli dosyayı görüntüle 21693
İşte beklediğim adım. DF64'ün güncel versiyonu gelince alırım diyordum ki sona yaklaşılmış bileMerhabalar,
DF64 öğütücümüzün yeni versiyonu hazırlanıyor. her şey bittiğinde 2. partiler yola çıkacak yeni versiyon ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.
Ekli dosyayı görüntüle 21689
Diğer Modeller sipariş aşamasındaki ürünler
DF64E, HA64, DF64P
öne çıkanlar DF64 ve DF64E espresso özelinde gibi gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 21690
HA64 ile ilgili detaylar: DC MOTOR
Ekli dosyayı görüntüle 21692Ekli dosyayı görüntüle 21693
Merhaba, Evet Rpm ayarı olan model HA64Rpm ayari mi o?
Benzer durumdayım.İşte beklediğim adım. DF64'ün güncel versiyonu gelince alırım diyordum ki sona yaklaşılmış bile)
Güncellenmiş versiyonun bir videosunu gördüm, yeni declumper'ın ilk versiyondan bile hızlı tıkandığını söylüyor inceleyen kişi.
Şurada, 14:30'da görünebilir, üst üste iki parça halinde geliyor:
İki katmandan birini çıkarınca problem baya çözüldü gibi, ama o zaman da kalınlık azaldığı için vidaları sıkarken dikkat etmek gerekiyormuş.
Dışarıdan bakınca hem önemli, hem de çözümü kolay bir problem gibi görünüyor, niye bu kadar uğraşıp da kalıcı bir çözüm getiremediler anlamak güç.
3 ay kullanım sonrası bir açıp bakayım dedim. Alt burr ün altına bu kadar kahve dolmuş. Alignment falan kalmamış temizleyip baştan alignment yapma ihtiyacı doğdu. Buraya nasıl kahve girmiş anlayamadım ama?
Evet benimki bozulmuştu dün tekrardan yaptım. Hem alt hem üst burr e dolmuş. Vidalar da sıkıydı neden böyle oldu ve 3ayda bir baştan yapmak gerekecek mi bilmiyorum.Ayni durum benim de basima geldi ama tekrar alignment gerektirecek bir durum olmayabilir diye dusundum ve sadece temizlik yapip yoluma devam etme karari aldim. bardakta bence bir fark yok ama alignment testleri yapmadan objective olmaz bu yaklasim. siz yapdiniz mi fark var miydi @Ufuk hocam?