• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yorumlarım var..:
1- aga bu aletin yamuk durma olayı yalan mıymış zero retention muhabbeti için. #kandırıldık
2- başı çevirerek ayarlama işi sınırsızken, neden vazgeçilip alttan ayarlama ile kısıtlamışlar ki.. ayrıca sanırım üst burr'u çok bastır- az bastır muhabbeti de çıkmış alignment için.

geri kalan ekipman iyileştirmeleri, aletin daha şık ve küçük olması vs. güzel olmuş

bir video da ben buldum, sanırım bu model direkt espresso için dicekler

Merhabalar,

DF64 öğütücümüzün yeni versiyonu hazırlanıyor. her şey bittiğinde 2. partiler yola çıkacak yeni versiyon ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

df64 new version.png

Diğer Modeller sipariş aşamasındaki ürünler
DF64E, HA64, DF64P

öne çıkanlar DF64 ve DF64E espresso özelinde gibi gözüküyor

Screenshot_4.png

HA64 ile ilgili detaylar: DC MOTOR

1661201481188.png1661201500340.png

Ekli dosyalar

• 1661201448515.png
    1661201448515.png
    138.2 KB · Görüntüleme: 88
  • 1661202304153.png
    1661202304153.png
    124.2 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
Merhabalar,

DF64 öğütücümüzün yeni versiyonu hazırlanıyor. her şey bittiğinde 2. partiler yola çıkacak yeni versiyon ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

Ekli dosyayı görüntüle 21689

DF64E, HA64, DF64P

Ekli dosyayı görüntüle 21690

Ekli dosyayı görüntüle 21692Ekli dosyayı görüntüle 21693

Rpm ayari mi o 😍?

Merhabalar,

Ekli dosyayı görüntüle 21689

DF64E, HA64, DF64P

Ekli dosyayı görüntüle 21690

Ekli dosyayı görüntüle 21692Ekli dosyayı görüntüle 21693
İşte beklediğim adım. DF64'ün güncel versiyonu gelince alırım diyordum ki sona yaklaşılmış bile :))

Güncellenmiş versiyonun bir videosunu gördüm, yeni declumper'ın ilk versiyondan bile hızlı tıkandığını söylüyor inceleyen kişi.
Şurada, 14:30'da görünebilir, üst üste iki parça halinde geliyor:

İki katmandan birini çıkarınca problem baya çözüldü gibi, ama o zaman da kalınlık azaldığı için vidaları sıkarken dikkat etmek gerekiyormuş.
Dışarıdan bakınca hem önemli, hem de çözümü kolay bir problem gibi görünüyor, niye bu kadar uğraşıp da kalıcı bir çözüm getiremediler anlamak güç.

Güncellenmiş versiyonun bir videosunu gördüm, yeni declumper'ın ilk versiyondan bile hızlı tıkandığını söylüyor inceleyen kişi.
Şurada, 14:30'da görünebilir, üst üste iki parça halinde geliyor:

İki katmandan birini çıkarınca problem baya çözüldü gibi, ama o zaman da kalınlık azaldığı için vidaları sıkarken dikkat etmek gerekiyormuş.
Dışarıdan bakınca hem önemli, hem de çözümü kolay bir problem gibi görünüyor, niye bu kadar uğraşıp da kalıcı bir çözüm getiremediler anlamak güç.

Gelse de alsak artık ben de sıkıldım değirmen aramaktan. Hem drip hem espresso için daha mantıklı yok şu an.

3 ay kullanım sonrası bir açıp bakayım dedim. Alt burr ün altına bu kadar kahve dolmuş. Alignment falan kalmamış temizleyip baştan alignment yapma ihtiyacı doğdu. Buraya nasıl kahve girmiş anlayamadım ama?

Ekli dosyalar

• 7143059A-5E1F-44F4-A8A1-FD178DB027F4.jpeg
    7143059A-5E1F-44F4-A8A1-FD178DB027F4.jpeg
    106.5 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Ayni durum benim de basima geldi ama tekrar alignment gerektirecek bir durum olmayabilir diye dusundum ve sadece temizlik yapip yoluma devam etme karari aldim. bardakta bence bir fark yok ama alignment testleri yapmadan objective olmaz bu yaklasim. siz yapdiniz mi fark var miydi @Ufuk hocam?

3 ay kullanım sonrası bir açıp bakayım dedim. Alt burr ün altına bu kadar kahve dolmuş. Alignment falan kalmamış temizleyip baştan alignment yapma ihtiyacı doğdu. Buraya nasıl kahve girmiş anlayamadım ama?

Ayni durum benim de basima geldi ama tekrar alignment gerektirecek bir durum olmayabilir diye dusundum ve sadece temizlik yapip yoluma devam etme karari aldim. bardakta bence bir fark yok ama alignment testleri yapmadan objective olmaz bu yaklasim. siz yapdiniz mi fark var miydi @Ufuk hocam?
Evet benimki bozulmuştu dün tekrardan yaptım. Hem alt hem üst burr e dolmuş. Vidalar da sıkıydı neden böyle oldu ve 3ayda bir baştan yapmak gerekecek mi bilmiyorum.

agalar (cekirdek özelinde olabilir), benim espresso inceligi cok dustu ya. kernel santa rosa ile 3’e indim, ki frlaket lezzetli oldu. ama benim burr touch 0’in sagindaki “caution” logosunun bitisinde.

birkac ay once farkli cekirdekte 10 civari dolandigimi hatirliyorum..

Geri