Toromâni
Barista
17 -20 arası deneyinTimemore c2 yi filtre kahve makinası kullanımında kaç klik ile önerirsiniz
17 -20 arası deneyinTimemore c2 yi filtre kahve makinası kullanımında kaç klik ile önerirsiniz
Arkadaşlar siz bu mesaja güldünüz ama ben ciddiydim forum kurallarına aykırı bir durum var diye esprili bir uyarıydıReis duymasın vergi olayını, silelim.
24.02 tarihinde Leshu' dan Timemore tartı siparişi vermiştim. Bugün PTT ile geldi kargom. Herhangi bir talebim olmamasına rağmen satıcı paket üzerine $15 olarak yazmış fiyatını. 31TL gümrük vergisi ödedim.
Timemore Black Mirror Basic tartı bugün elime ulaştı. Her şey çok güzel ancak tartı çalışınca tiz bir ses çıkarıyor. Bu normal mi? Aynısı sizde de oluyor mu?
Sesi video olarak yükledim:
Onu da yazacaktım unutmuşum. Hayır, hiç ses yok. 2-3 kez denedim gerçi şimdilik. Sonradan çıkar mı bilemiyorum.Merhaba sizinkinde de böyle bir ses var mı:
16$ nasıl kettle link ?3 hafta sonra benim de ocaküstü timemore fish kettle geldi. 16$ kettle + 5$ kupon ücreti + 32 lira vergi.
İndirimle 36 dolara inmişti. 20 dolarlık kod almıştım 5 dolara. 16 oldu. Nap Coffee Store mu ne oradan aldım.16$ nasıl kettle link ?
Link paylaşır mısınız hocam3 hafta sonra benim de ocaküstü timemore fish kettle geldi. 16$ kettle + 5$ kupon ücreti + 32 lira vergi.