Anladım hocam. Aynı zamanda PTT'den de takip ediyorum da orda da Send Item Abroad gözüküyor hala, bekleyelim bakalım.O bilgiler gerçek zamanlı değil. Çok ciddiye almayın. Gecikmelidir.
Paket ülkeye girmiş, dağıtım merkezinde veya gümrük sırasında bekliyor olabilir.
Başka ülkeleri dolaşarak geliyor. Belki her aşamada barkod okutulmuyor.
Bu ürünle alakalı bilgisi olan var mı? Seçeneklerde C3 de var ve fiyatı uygun. Gerçekten C3 ise alacağım. https://tr.aliexpress.com/item/4001...5adfeb0427eaa01cf92ae352a9d&afSmartRedirect=yArkadaşlar bu ürün normal timemore c2 değil mi? Minisi veya düşük versiyonu alabilir mi, fiyatı uygun gözüktü banada?
TRY 395.34 52% İndirim | TIMEMORE mağaza CoffeeGrinder için handChestnut C2upgradeC3 alüminyum alaşımlı ayarlamak Burr çelik çekirdek hafif ayarlanabilir Espresso
![]()
53.51US $ 50% OFF|Timemore Store Chestnut C2 Up Manual Coffee Belt Grinder Burr Hand Adjustable Steel Core Send Cleaning Brush - Manual Coffee Grinders - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Merhaba, aynı mağazadan geçtiğimiz pazar günü c3 sipariş verdim. Mağaza satışları ve yorumlarına göz attım. Puan ve yorumlar olarak bana güven verdi. Henüz elime ulaşmadı o konuda yorum yapamıyacağım. Fiyat olarak şunu tavsiye edebilirim yeni hesap açın yeni hesapla birlikle ilk sipariş indirimi oluyor. Ayrıca ininal kart alırsanız migros larda var onunla ödeme yaptığınızda %10 max 100 tl indirimi geri yatırıyor. 1 gün sonra hesabıma yattı. C3`ü 1285 tl gibi bir rakama aldım. Vergi dahil fiyat. Umarım gümrükte bir sorun oluşmayıp elime ulaşırsa iyi bir alışveriş olacak kendi adıma.Bu ürünle alakalı bilgisi olan var mı? Seçeneklerde C3 de var ve fiyatı uygun. Gerçekten C3 ise alacağım. https://tr.aliexpress.com/item/4001...5adfeb0427eaa01cf92ae352a9d&afSmartRedirect=y
S2c660 mı kullanılıyor c2’nin yeni versiyonlarında?Şu anda güzel indirimler var. Timemore C2 başlangıç için ideal bir değirmen. LESHU adlı satıcının siyah modeli yükseltilmiş versiyon onu alabilirsiniz.
C3 de bu bıçaklara geçildi, C2 yeni versiyonu sadece ayar vidası metal oldu diye biliyorumS2c660 mı kullanılıyor c2’nin yeni versiyonlarında?
Şimdiden hayırlı olsun hocam ben de bugün aynı mağazandan siparişi geçtim. sizin ki kaç günde kargoya verilmişti acaba?Merhaba, aynı mağazadan geçtiğimiz pazar günü c3 sipariş verdim. Mağaza satışları ve yorumlarına göz attım. Puan ve yorumlar olarak bana güven verdi. Henüz elime ulaşmadı o konuda yorum yapamıyacağım. Fiyat olarak şunu tavsiye edebilirim yeni hesap açın yeni hesapla birlikle ilk sipariş indirimi oluyor. Ayrıca ininal kart alırsanız migros larda var onunla ödeme yaptığınızda %10 max 100 tl indirimi geri yatırıyor. 1 gün sonra hesabıma yattı. C3`ü 1285 tl gibi bir rakama aldım. Vergi dahil fiyat. Umarım gümrükte bir sorun oluşmayıp elime ulaşırsa iyi bir alışveriş olacak kendi adıma.

Teşekkürler sizede hayırlı olsun. Cumartesi sipariş verdim akşam saatleriydi pazar sabahı kargoya verildi. Bugun teslim aldım hocam 9 gün sürdü macera. Herhangi bir sorun yoktu. Pakette, kargoda, gümrükte sorun yaşamadım. Ptt ile teslim edildi.Şimdiden hayırlı olsun hocam ben de bugün aynı mağazandan siparişi geçtim. sizin ki kaç günde kargoya verilmişti acaba?Ekli dosyayı görüntüle 24593
Aliexpress'teki globak takip numarası ile Türkiye içindeki takip numarası farklı mı? Telefonumu yanlış yazmışım ve globaldeki takip numarasıyla PTT'den sorgu yapamıyorum. Paket şu an ilçemde gözüküyor.Teşekkürler sizede hayırlı olsun. Cumartesi sipariş verdim akşam saatleriydi pazar sabahı kargoya verildi. Bugun teslim aldım hocam 9 gün sürdü macera. Herhangi bir sorun yoktu. Pakette, kargoda, gümrükte sorun yaşamadım. Ptt ile teslim edildi.
Takip numarası aynı değişmiyor. İlçede olduğunu nasıl anladın? Gümrükten çıkıp ptt teslim aldığında mesaj geliyor sana gelmemiş ama o andan itibaren ptt kargo takipten aynı numarayla takip edebiliyorsun. Düşük ihtimal aras kargo da teslim alabiliyormuş. Aras kargo barkodu değiştiriyor diye biliyorum ama düşük ihtimal bence ptt getiriyor bu aralarAliexpress'teki globak takip numarası ile Türkiye içindeki takip numarası farklı mı? Telefonumu yanlış yazmışım ve globaldeki takip numarasıyla PTT'den sorgu yapamıyorum. Paket şu an ilçemde gözüküyor.
Aliexpress'teki globak takip numarası ile Türkiye içindeki takip numarası farklı mı? Telefonumu yanlış yazmışım ve globaldeki takip numarasıyla PTT'den sorgu yapamıyorum. Paket şu an ilçemde gözüküyor.