• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress den timemore almak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ümit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ümit

Barista
İsim
Umit
Daha fazla  
İsim
Umit
Espresso Makinesi
LELIT MARA X V2
Değirmen
IDOSE DF64
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Merhabalar, halihazırda aliexpress de su an bir indirim var ve timemore c2 ile tartı 667 tl gibi bir rakama ücretsiz kargo ile sipariş verilebiliyor. Daha önce aliexpressden timemore sipariş edip problem yaşayan ya da yaşamayan kimse var midir ? Ayrıca tavsiye edilebilecek timemore ürünleri satan bir satıcı var midir ? Simdiden cok tesekkurler...

Merhabalar, halihazırda aliexpress de su an bir indirim var ve timemore c2 ile tartı 667 tl gibi bir rakama ücretsiz kargo ile sipariş verilebiliyor. Daha önce aliexpressden timemore sipariş edip problem yaşayan ya da yaşamayan kimse var midir ? Ayrıca tavsiye edilebilecek timemore ürünleri satan bir satıcı var midir ? Simdiden cok tesekkurler...

Bu üç satıcı da güvenilirdir. Sanırsam bunlar Timemore distribütörü.

Coffee Talk Store
LESHU COFFEE Store
Jaffee coffee Store

hangi tartı ile beraber 667tl ?

Timemorw Black mirror basic b22 yeni modeli

Aliexpress Timemore Siyah Tartı

Linkteki ürün 45 $, 3 $ kupon vermişti onunla birlikte 42 $ oldu. Karttan çekilen 326 TL, 25-30 TL de vergisi çıksa 350-360 a gelir.
Ne zamandır bakıyordum en düşük 57 $ civarındaydı.
Hatırlattığınız için teşekkürler.
% 20 gümrük vergisi+ 8 tl gümrük sunum ücreti toplam 73 tl vergi çıkar. 400 liraya gelir. Hayırlı olsun.

AliExpress üzerinden almak üzereyim ama yenilenmiş versiyon mu emin olamadım. Otomatik zamanlayıcı sanırsam güncellenmiş modellerde var.

Ben pandeminin ilk dönemlerinde, daha Türkiye distribütörü yokken sipariş etmiştim. 1 ayı aşkın bir süre Yanwen kargo firması tarafından Çin turuna çıkarılan Timemore'um sonunda firmaya geri döndü. Ben de mecburen ücret iadesi aldım. Şimdilerde durum nasıldır bilmiyorum ama.

Aliexpress Timemore Siyah Tartı

Linkteki ürün 45 $, 3 $ kupon vermişti onunla birlikte 42 $ oldu. Karttan çekilen 326 TL, 25-30 TL de vergisi çıksa 350-360 a gelir.
Ne zamandır bakıyordum en düşük 57 $ civarındaydı.
Hatırlattığınız için teşekkürler.
Önceki mesajımdan alıntı yapayım bütünlük olsun.
İki hafta oldu sanırım elime geçeli, vergi olarak da yukarıdaki tahmin gibi 70₺ değil 36₺ çıktı. Autotimer özelliği de mevcut. Bir kere şarj ettim bir çubuk bile azalmadı. Gayet memnunum şimdilik.

Önceki mesajımdan alıntı yapayım bütünlük olsun.
İki hafta oldu sanırım elime geçeli, vergi olarak da yukarıdaki tahmin gibi 70₺ değil 36₺ çıktı. Autotimer özelliği de mevcut. Bir kere şarj ettim bir çubuk bile azalmadı. Gayet memnunum şimdilik.
Leshu’dan ben de tartıyı 27 Ocak’ta aldım, ancak hala Çin de gözüküyor. :(

Bu işler tamamen şans işi. Benim maceramı yazmıştım :)

Bazen hızlı gelir, bazen de aylarca beklersiniz, sonra gümrüğe çağırırlar değerleme yapmak için, bir sürü vergi ödersiniz :)

Çin'den çıkana kadar pandemi ile ilgili, buraya geldikten sonra tamamen gümrük memurunun insafı.

Bu işler tamamen şans işi. Benim maceramı yazmıştım :)

Bazen hızlı gelir, bazen de aylarca beklersiniz, sonra gümrüğe çağırırlar değerleme yapmak için, bir sürü vergi ödersiniz :)

Çin'den çıkana kadar pandemi ile ilgili, buraya geldikten sonra tamamen gümrük memurunun insafı.
Hocam eski-yeni versiyon nasıl ayırt edebiliriz acaba? Otomatik zamanlayıcı bakımından soruyorum

Arkadaşlar bu ürün normal timemore c2 değil mi? Minisi veya düşük versiyonu alabilir mi, fiyatı uygun gözüktü banada?

TRY 395.34 52% İndirim | TIMEMORE mağaza CoffeeGrinder için handChestnut C2upgradeC3 alüminyum alaşımlı ayarlamak Burr çelik çekirdek hafif ayarlanabilir Espresso

Arkadaşlar bu ürün normal timemore c2 değil mi? Minisi veya düşük versiyonu alabilir mi, fiyatı uygun gözüktü banada?

TRY 395.34 52% İndirim | TIMEMORE mağaza CoffeeGrinder için handChestnut C2upgradeC3 alüminyum alaşımlı ayarlamak Burr çelik çekirdek hafif ayarlanabilir Espresso
Görünüşe bakılırsa c2 de değil c3 :) güncellenmiş hali sanırım. Fiyat çok uygun kuponlarla birlikte bir yıl önce aldığım fiyata alınabiliyor. Satıcıyı bilmiyorum tabi ben jaffe caffee storedan almıştım.

Burda sanırım 700₺ arada ciddi fark var. Ne kadar vergi cıkar burdan alınınca? Alsam mı bende iş yeri için kararsız kaldım

Geri