• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress den timemore almak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ümit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görünüşe bakılırsa c2 de değil c3 :) güncellenmiş hali sanırım. Fiyat çok uygun kuponlarla birlikte bir yıl önce aldığım fiyata alınabiliyor. Satıcıyı bilmiyorum tabi ben jaffe caffee storedan almıştım.
Hocam siz memnun musunuz? benimde ilk değirmenim olucak alırsam. Satıcı timemore kendi satıyor. 20$ kupon ile kaçmaz bir fırsat gibi duruyor bencede.

Hocam siz memnun musunuz? benimde ilk değirmenim olucak alırsam. Satıcı timemore kendi satıyor. 20$ kupon ile kaçmaz bir fırsat gibi duruyor bencede.
Espresso/ türk kahvesi performansı dışında hiçbir sorunu yok çok memnunum. Ancak heveslenip bir türk kahvesi yapayım dediğimde burnumdan getiriyor diyebilirim. Kalın öğütümle yapabiliyorum ancak.

30.01 de bende leshu dan aliexpress üzerinden tartı sipariş geçmişdim muhtemelen pazartesi dağıtıma çıkacak. İlave bir ücret ödemedim 351.02 tl ye gelmiş olacak.

Son düzenleme:
% 20 gümrük vergisi+ 8 tl gümrük sunum ücreti toplam 73 tl vergi çıkar. 400 liraya gelir. Hayırlı olsun.

bu şekilde bir link var,279tl +45 tl kargo.gümrük vs toplamda ne kadar çıkar acaba?birde en son versiyonunu emin olamadım

TRY 294.54 31% İndirim | Kahve ölçeği dijital ölçekli dökün elektronik damla kahve ölçeği zamanlayıcı ile 2kg

Selam,

Aliexpress'ten 5 USD'lık bir ürün alacaktım ödeme ekranında +2 USD vergi çıktı ve yanında bunu sizin adınıza Türk gümrüğüne biz ödeyeceğiz diye bir not eklemişler. Bu tür bir alım yaptınız mı hiç? Biraz araştırdım aliexpress'te yeni bir sistem başlatılmış ürün bedeli + peşin vergiyi ödeyince paket direkt masrafsız teslim ediliyormuş. Bu yeni sistem doğru mu çözemedim, ürün geldiğinde PTT ikinci vergiyi isteyebilir diye düşünmeden de edemiyorum.

Selam,

Aliexpress'ten 5 USD'lık bir ürün alacaktım ödeme ekranında +2 USD vergi çıktı ve yanında bunu sizin adınıza Türk gümrüğüne biz ödeyeceğiz diye bir not eklemişler. Bu tür bir alım yaptınız mı hiç? Biraz araştırdım aliexpress'te yeni bir sistem başlatılmış ürün bedeli + peşin vergiyi ödeyince paket direkt masrafsız teslim ediliyormuş. Bu yeni sistem doğru mu çözemedim, ürün geldiğinde PTT ikinci vergiyi isteyebilir diye düşünmeden de edemiyorum.
Evet doğru. Ürün ptt ile değil aras ile gelir büyük ihtimalle. Ek bir ücret ödemezsiniz.

Daha öncede bahsettiğim 30.01 tarihli timemore B22 model tartıyı bugün dağıtımı beklememek için Ptt den gidip teslim aldım 351 tl ürün bedeli + 29,75 gümrük dağıtım vs parası ödemiş oldum

380 liraya c2 aldım 12 lira vergi çıktı 2 haftada geldi şuan çok mutluyum kendisiyle

Merhaba, ben de dün yukarıda verilen linkteki timemore'un fiyatının artmış olduğunu görünce başka bir satıcıdan (Leshu Coffee) 410 TL'ye gelecek şekilde satın alarak Timemore C2ci olarak yerimi aldım:)

Ben de dün 267 tl'ye Timemore Black Mirror tartı aldım. satıcıyla teyitleştim son sürümmüş.

Geri