• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress den timemore almak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ümit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu satıcıdan siyah modelini aldım. Forumda Aliexpress ödül oyunu konusunda 10 dolar kupon vardı. 70 lira oradan gitti.
Şu anda kargo dahil fiyat bu çıkıyor.Gümrüğü vs hariç tabi..İyi günlerde kullanınız 😊

16FA70A3-8171-48A4-A0AA-EB06EED8D373.jpeg

Bence fiyatın ucuzluğundan ziyade satıcıya da dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Zaten bu konunun açılma sebebi buydu. Ben bugün jaffee coffee storedan sipariş verdim. Plati.marketten 20 dolar kupon kullanarak 263 tl ye geldi. Daha uyguna da alınabilir ancak ürünün orjinalligi ya da kargo konusundan dolayi çekindiğimden timemore scale olarak aratilinca en çok sipariş geçilen 3. firmadan sipariş verdim. Gelişmelerden haberdar ederim.

Bence fiyatın ucuzluğundan ziyade satıcıya da dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Zaten bu konunun açılma sebebi buydu. Ben bugün jaffee coffee storedan sipariş verdim. Plati.marketten 20 dolar kupon kullanarak 263 tl ye geldi. Daha uyguna da alınabilir ancak ürünün orjinalligi ya da kargo konusundan dolayi çekindiğimden timemore scale olarak aratilinca en çok sipariş geçilen 3. firmadan sipariş verdim. Gelişmelerden haberdar ederim.
Bu kupon olayı nasıl oluyor sizin bahsettiğiniz?

Aşağıdaki satıcıya ısrarla sormam rağmen hep otomatik mesaj geri dönüyor.Lütfen listesinden açıklamalardan özelliklerini kontrol edin diye.Emin olamadım,bu son güncel versiyonumu acaba

TRY 317.64 31% İndirim | Kahve ölçeği dijital ölçekli dökün elektronik damla kahve ölçeği zamanlayıcı ile 2kg

Aşağıdaki satıcıya ısrarla sormam rağmen hep otomatik mesaj geri dönüyor.Lütfen listesinden açıklamalardan özelliklerini kontrol edin diye.Emin olamadım,bu son güncel versiyonumu acaba

TRY 317.64 31% İndirim | Kahve ölçeği dijital ölçekli dökün elektronik damla kahve ölçeği zamanlayıcı ile 2kg
Açıklamada otomatik zamanlayıcı yok yazıyor. Yani güncel değil sanırım.

Bu tartı sanki Timemore değil gibi. Açıklamasının hiçbir yerinde Timemore yazmıyor. Ben LeshuCoffee satıcısından sipariş vermiştim. Ona da bakabilirsiniz.

Bu bendeki versiyondan olabilir. Adam açık açık şunu yazmış.

Features:
Automatic shutdown in 3 minutes standby, Type-c charging port, more convenient
Attention please: This is the newest vision of Timemore coffee scale--Timemore Black basic scale. There is no other function but weight and timer, there is no App,no auto timer, no Bluetooth.

There will be an error of 0.5-3grams.IF you mind ,please do not buy this electronic scale.

The weighing range of this scale is 0.5g-2kg.
The device is only used for coffee extraction. DO NOT use it for Transaction Settlement.

Leshu’dan 27.01’de tartıyı aldım, fakat hala gelmedi. Umudu kestim artık. 90 gün dolsun para iadesi yoluna gidelim.

Leshu’dan 27.01’de tartıyı aldım, fakat hala gelmedi. Umudu kestim artık. 90 gün dolsun para iadesi yoluna gidelim.
Ben de 24.02' de aldım Leshu'dan. Dün itibarıyla Çin' den çıkmış görünüyor. Bakalım ne olacak.

Deneyimli arkadaşlar ile umudu yitirmemek gerektiğini gördüm. Bakalım bekliyoruz. 😅

Ben aliexpress ten Hero s01 değirmen aldım, timemore c2 ile aynı dişli kullanıyor paslanmaz çelik, 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi sadece klik sayıları reçetelere uydurmak biraz sıkıntı onuda kendime göre deneyerek buluyorum.
TRY 278.26 40%OFF | Yüksek kalite manuel kahve değirmeni kahve öğütme makinesi Burr Mill öğütücü Mini fasulye freze taşınabilir mutfak taşlama araçları

Selam,

Aliexpress'ten 5 USD'lık bir ürün alacaktım ödeme ekranında +2 USD vergi çıktı ve yanında bunu sizin adınıza Türk gümrüğüne biz ödeyeceğiz diye bir not eklemişler. Bu tür bir alım yaptınız mı hiç? Biraz araştırdım aliexpress'te yeni bir sistem başlatılmış ürün bedeli + peşin vergiyi ödeyince paket direkt masrafsız teslim ediliyormuş. Bu yeni sistem doğru mu çözemedim, ürün geldiğinde PTT ikinci vergiyi isteyebilir diye düşünmeden de edemiyorum.
Evet ben bizzat malum tartı aldım, aras kargo getirdi verdi falan hiçbir ücret ödemedim

Geri