Hocam ekstra kargo ücreti için oAliexpressten bir kaç ürün aldım ve satıcı şöyle bir şey satıyordu bunu da ucuz gördüm ekledim fakat ne işe yaradığını tam anlayamadım. Bilen var mıdır?
Belki vergiyi satıcı öder falan diye düşünerek aldım açıkçasıHocam ekstra kargo ücreti için oiade edin bence
![]()
Aldığınız üründe fiyat dalgalanması olursa, kargo daha yüklü çıkarsa vs satıcı sizinle iletişime geçip ekstra ücret talep ediyor, böyle ürünlerle tamamlıyorsunuz hocam.Belki vergiyi satıcı öder falan diye düşünerek aldım açıkçasıekstra kargo ücreti ne oluyor? Bir kaç Türk arkadaş yorum bırakmış onlara aldandım
![]()
Anladım teşekkürler hocamAldığınız üründe fiyat dalgalanması olursa, kargo daha yüklü çıkarsa vs satıcı sizinle iletişime geçip ekstra ücret talep ediyor, böyle ürünlerle tamamlıyorsunuz hocam.
475 TL'lik ürünün linkini paylasabilir misiniz?Merhabalar, bende Timemore elektrikli kettle almak istiyorum. Fakat elektrik fişleri nasıldır. 475 lira gibi bir rakam çıkıyor, kargo ile 830 lira civarı. Daha önce alım yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
475 TL'lik ürünün linkini paylasabilir misiniz?
Şu linke bakabilirsiniz.475 TL'lik ürünün linkini paylasabilir misiniz?
Değerlendirmesi kötü gibi. Açıkçası 830TL, kumar oynamak için oldukça yüksek bir rakam bence. Bunun yerine 700-800TL bandında ısı ayarlı kettle bulabilirsiniz burada.
600 ml ile 800 ml timemore arasındaki tek fark watt ve ml mi? onun dışında tasarım falan aynı zaten. birisi daha hızlı ısıtır o kadar.Kesinlikle @HasanSutcu katılıyorum, riske atmaya değmez hele ki Çin'den 600ml versiyonu tercih etmeyin derim ben de.
timemore fish 1500w 800ml modeli çok iyi indirime girmesini bekleyip alınabilir ya da şuanki haliyle 1200 bandından alınabilir. 1500 watt olduğu için suyu çok iyi ısıtıyor ve boynu stabil ve doğru dökümler için iyi tasarlanmış.
Alternatif fiyat/performans için şu linki önerebilirim. 1200 wattlık, 0.9l stagg çakması gibi görebilirsiniz. Kullanmadım ama izlediğim videolardan ve teknik özelliklerden çok iyi olduğuna kanaat getirdim. Miroco da ecnebinin sinbosu gibi iyi diyemeyiz ama kötü de değil
Amazon product ASIN B08PCV7XGB
*20€ indirim ile 50€ geliyor, 31€ da kargo ve gümrük bedeli var anladığım kadarıyla. 800 liraya falan geliyor. Amazon De alınacak olduğu için risk yok
Evet tek fark o, Türkiye'den garantili faturalı da alınabilir mini fish ondan öyle yazdım. Fiyatlar aynı çünkü ama Türkiye'de 800/1500 olan model yok.600 ml ile 800 ml timemore arasındaki tek fark watt ve ml mi? onun dışında tasarım falan aynı zaten. birisi daha hızlı ısıtır o kadar.
Bi tık daha pahalıKesinlikle @HasanSutcu katılıyorum, riske atmaya değmez hele ki Çin'den 600ml versiyonu tercih etmeyin derim ben de.
timemore fish 1500w 800ml modeli çok iyi indirime girmesini bekleyip alınabilir ya da şuanki haliyle 1200 bandından alınabilir. 1500 watt olduğu için suyu çok iyi ısıtıyor ve boynu stabil ve doğru dökümler için iyi tasarlanmış.
Alternatif fiyat/performans için şu linki önerebilirim. 1200 wattlık, 0.9l stagg çakması gibi görebilirsiniz. Kullanmadım ama izlediğim videolardan ve teknik özelliklerden çok iyi olduğuna kanaat getirdim. Miroco da ecnebinin sinbosu gibi iyi diyemeyiz ama kötü de değil
Amazon product ASIN B08PCV7XGB
*20€ indirim ile 50€ geliyor, 31€ da kargo ve gümrük bedeli var anladığım kadarıyla. 800 liraya falan geliyor. Amazon De alınacak olduğu için risk yok

Timemore C2 niye bu kadar yükseldi hep 590 lı fiyatlar çıkıyor bende
55$x8.2 =450 olması lazım değilmi?
Evet farkı ne acaba ?![]()
51.06US $ 63% OFF|Timemore Chestnut C2 Upgrade Manual Coffee Grinder Portable High Quality Hand Grinder Mill With Double Bearing Positioning - Manual Coffee Grinders - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Leshu storeda iki tane c2 satılıyor nedense.