• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress den timemore almak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ümit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aliexpressten bir kaç ürün aldım ve satıcı şöyle bir şey satıyordu bunu da ucuz gördüm ekledim fakat ne işe yaradığını tam anlayamadım. Bilen var mıdır?

Ekli dosyalar

• B7CE032C-606C-4397-9304-00648533183B.png
    B7CE032C-606C-4397-9304-00648533183B.png
    387 KB · Görüntüleme: 115
Aliexpressten bir kaç ürün aldım ve satıcı şöyle bir şey satıyordu bunu da ucuz gördüm ekledim fakat ne işe yaradığını tam anlayamadım. Bilen var mıdır?
Hocam ekstra kargo ücreti için o 😂 iade edin bence 😂

12 Mart 2021 tarihinde Leshu Coffee Store'dan 356 TL'ye "Timemore Black Mirror B22" sipariş ettim. 2 Güne kargoya verildi ve 30 Mart'ta (şaşırtıcı şekilde hızlı) teslim aldım. 32.8 TL gümrük vergisi çıktı. Yine de burada satılandan çok daha uyguna gelmiş oldu. Forumda okuduğum kadarıyla daha ucuza alan arkadaşlar da olmuş. Güle güle kullansınlar :) Şans işi işte 😁

Belki vergiyi satıcı öder falan diye düşünerek aldım açıkçası 😂 ekstra kargo ücreti ne oluyor? Bir kaç Türk arkadaş yorum bırakmış onlara aldandım 😂
Aldığınız üründe fiyat dalgalanması olursa, kargo daha yüklü çıkarsa vs satıcı sizinle iletişime geçip ekstra ücret talep ediyor, böyle ürünlerle tamamlıyorsunuz hocam.

Bugün ürün İstanbul’a geldikten 12 gün sonra sonunda gümrükten çıktı. 25 TL vergi çıkmış. Sanırım şanslıyım. 4-5 güne elimde olur herhalde. Bugün siparişin 22. Günüydü. 25 gün ortalama ile elime ulaşacak fena değil.
400 TL + 25 vergi - 40 kredi kartı indirimi = 385 TL Timemore C2 😇

edit: ürün bugün elime sapa sağlam ulaştı. Siparişten sonraki 25.gün 👍👍

Son düzenleme:
Merhabalar, bende Timemore elektrikli kettle almak istiyorum. Fakat elektrik fişleri nasıldır. 475 lira gibi bir rakam çıkıyor, kargo ile 830 lira civarı. Daha önce alım yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Son düzenleme:
475 TL'lik ürünün linkini paylasabilir misiniz?
Şu linke bakabilirsiniz.

US $56.81 44%OFF | Electric Coffee Pot Hot Water Jug Temperature-Control Heating Water Bottle Stainless Steel Gooseneck Tea Kettle 600ml 800ml

Böyle bir kaç ürün var da beni şüphelendiren kargo dahil olmayan ilanlarda timemore ibaresi olmaması, yine orjinal ile aynı duruyor ama timemore lisanslı olmayabilir belki. Leshu, Coffee Talk, NapCafe gibi yerlerde shipping dahil 140$ iken buralar nasıl 90-95 satar bilmem ama ara ara indirim oluyor geçen napcafede 108e kadar düşmüştü.

Kesinlikle @HasanSutcu katılıyorum, riske atmaya değmez hele ki Çin'den 600ml versiyonu tercih etmeyin derim ben de.

timemore fish 1500w 800ml modeli çok iyi indirime girmesini bekleyip alınabilir ya da şuanki haliyle 1200 bandından alınabilir. 1500 watt olduğu için suyu çok iyi ısıtıyor ve boynu stabil ve doğru dökümler için iyi tasarlanmış.

Alternatif fiyat/performans için şu linki önerebilirim. 1200 wattlık, 0.9l stagg çakması gibi görebilirsiniz. Kullanmadım ama izlediğim videolardan ve teknik özelliklerden çok iyi olduğuna kanaat getirdim. Miroco da ecnebinin sinbosu gibi iyi diyemeyiz ama kötü de değil 🙂
Amazon product ASIN B08PCV7XGB
*20€ indirim ile 50€ geliyor, 31€ da kargo ve gümrük bedeli var anladığım kadarıyla. 800 liraya falan geliyor. Amazon De alınacak olduğu için risk yok

Teşekkur ederim, açıkçası Türkiyeden Timemore orjinal ürün almak daha mantıklı, dediğiniz gibi 800 lira riske atılacak bir tutar değil. Bende sonradan fark ettim Timemore ifadesi olmadığını.

Kesinlikle @HasanSutcu katılıyorum, riske atmaya değmez hele ki Çin'den 600ml versiyonu tercih etmeyin derim ben de.

timemore fish 1500w 800ml modeli çok iyi indirime girmesini bekleyip alınabilir ya da şuanki haliyle 1200 bandından alınabilir. 1500 watt olduğu için suyu çok iyi ısıtıyor ve boynu stabil ve doğru dökümler için iyi tasarlanmış.

Alternatif fiyat/performans için şu linki önerebilirim. 1200 wattlık, 0.9l stagg çakması gibi görebilirsiniz. Kullanmadım ama izlediğim videolardan ve teknik özelliklerden çok iyi olduğuna kanaat getirdim. Miroco da ecnebinin sinbosu gibi iyi diyemeyiz ama kötü de değil 🙂
*20€ indirim ile 50€ geliyor, 31€ da kargo ve gümrük bedeli var anladığım kadarıyla. 800 liraya falan geliyor. Amazon De alınacak olduğu için risk yok
600 ml ile 800 ml timemore arasındaki tek fark watt ve ml mi? onun dışında tasarım falan aynı zaten. birisi daha hızlı ısıtır o kadar.

Timemore C2 niye bu kadar yükseldi hep 590 lı fiyatlar çıkıyor bende
55$x8.2 =450 olması lazım değilmi?

Bi tık daha pahalı

kettle.PNG

Geri