TheEagle
Barista
Öğütüm ne kadar sürdü acaba?Timemore c2 8 klik öğütüm Türk kahvesi için Ekli dosyayı görüntüle 9854
Öğütüm ne kadar sürdü acaba?Timemore c2 8 klik öğütüm Türk kahvesi için Ekli dosyayı görüntüle 9854
Aradaki fark inanılmaz fazla, eminim memnun kalacaksınız.İnşallah değer. Sözenden memnundum aslında ama artık daha iyi bir değirmene geçmek istedim.
TeşekkürlerAradaki fark inanılmaz fazla, eminim memnun kalacaksınız.
Üründe sorun olmazsa memnun kalmama gibi bir durum olmayacaktır. Tam aksine iyi ki almışım, daha önce ben ne yapıyordum diyeceksiniz2 yıllık sözen değirmen maceramdan sonra bugün timemore c2 sipariş verdim. 51 dolar. Banka 403 TL olarak faturalandırdı. dolar kurunu 7.85 gibi hesapladı ilginç olarak. Vergi dahil ortalama 450 TL ye gelecek. Bu rakam bile bana fazla geliyordu ama bakalım inşallah değer
Çok teşekkür ederim inş bir sorun olmaz. Sözen i de Türk kahvesi için kullanmaya devam edeceğim. Keza timemore için Türk kahvesi performansı iyi değil diyorlarÜründe sorun olmazsa memnun kalmama gibi bir durum olmayacaktır. Tam aksine iyi ki almışım, daha önce ben ne yapıyordum diyeceksiniz
Bunu C2 den bağımsız da söylüyorum. Çelik kesicili öğütücülere geçiş epey fark yaratıyor.
Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum lakin nitelikli çekirdeklerle demlenen Türk kahvesi için timemore sözenden daha çok işime yaradı açıkçası sözeni hiç kullanmıyorum artık. Doğru kalibre edilmiş timemore 7-9 clickte çok iyi Türk kahvesi sunuyor. (Pudra şekeri öğütümü olmuyor tabii ki ama sözende de olmuyor zaten)Çok teşekkür ederim inş bir sorun olmaz. Sözen i de Türk kahvesi için kullanmaya devam edeceğim. Keza timemore için Türk kahvesi performansı iyi değil diyorlar![]()
emin olun timemore c2'nin 8 klikte türk kahvesi performansı sözenden daha iyi.Çok teşekkür ederim inş bir sorun olmaz. Sözen i de Türk kahvesi için kullanmaya devam edeceğim. Keza timemore için Türk kahvesi performansı iyi değil diyorlar![]()
o satılan parça pirinç kısım değil . plastik ayar mekanizmasının alüminyum versiyonu.C2nin pirinç mekanizması yerine çıkan, alüminyum parçası leshu tarafından satışa sunulmuş.
![]()
9.2US $ 8% OFF|TIMEMORE Chestnut C2 Manual Grinder Special Adjustment Knob Accessories, Upgrade To Metal Material, Better Than Plastic Knob|Manual Coffee Grinders| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Doğru haklısınız, gece yarısı görünce öyle aklıma gelmiş benim.o satılan parça pirinç kısım değil . plastik ayar mekanizmasının alüminyum versiyonu.
bende ilk gördüğümde takım olarak satıyor sanmıştım fotoğraflara bi kaç kez bakınca farkettim ayar mekanızması olduğunuDoğru haklısınız, gece yarısı görünce öyle aklıma gelmiş benim.
O fiyata gerek yok o zaman. 13 dolara falan geliyorbende ilk gördüğümde takım olarak satıyor sanmıştım fotoğraflara bi kaç kez bakınca farkettim ayar mekanızması olduğunu![]()
O zaman sözen devrini kapatacağım gibi gözüküyor. Belki kamplarda falan alırım yanımaemin olun timemore c2'nin 8 klikte türk kahvesi performansı sözenden daha iyi.
Yeterli olacaktır diye düşünüyorum.Dostlar selamlar.
Aliexpress'den sipariş verdiğim değirmen bugün elime ulaştı.
Konu temizlik?
İlk kullanımdan önce yapmam gereken özel bir şey var mı?
Bayatlamış biraz kahve var elimde. Önce onu öğütüp dökmeyi planlıyorum.
Benim timemore c2 de bugün geldi. Ben de ilk olarak 20 gr kahve öğütüp döktüm. Şimdi artık kullanmaya başlıyorum. Temizlik ve ilk kullanım öncesi başka bir şey yapmaya gerek yoksa eğer ????Dostlar selamlar.
Aliexpress'den sipariş verdiğim değirmen bugün elime ulaştı.
Konu temizlik?
İlk kullanımdan önce yapmam gereken özel bir şey var mı?
Bayatlamış biraz kahve var elimde. Önce onu öğütüp dökmeyi planlıyorum.