• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Grinder

2 yıllık sözen değirmen maceramdan sonra bugün timemore c2 sipariş verdim. 51 dolar. Banka 403 TL olarak faturalandırdı. dolar kurunu 7.85 gibi hesapladı ilginç olarak. Vergi dahil ortalama 450 TL ye gelecek. Bu rakam bile bana fazla geliyordu ama bakalım inşallah değer
Üründe sorun olmazsa memnun kalmama gibi bir durum olmayacaktır. Tam aksine iyi ki almışım, daha önce ben ne yapıyordum diyeceksiniz :)

Bunu C2 den bağımsız da söylüyorum. Çelik kesicili öğütücülere geçiş epey fark yaratıyor.

Üründe sorun olmazsa memnun kalmama gibi bir durum olmayacaktır. Tam aksine iyi ki almışım, daha önce ben ne yapıyordum diyeceksiniz :)

Bunu C2 den bağımsız da söylüyorum. Çelik kesicili öğütücülere geçiş epey fark yaratıyor.
Çok teşekkür ederim inş bir sorun olmaz. Sözen i de Türk kahvesi için kullanmaya devam edeceğim. Keza timemore için Türk kahvesi performansı iyi değil diyorlar 😇😇

Çok teşekkür ederim inş bir sorun olmaz. Sözen i de Türk kahvesi için kullanmaya devam edeceğim. Keza timemore için Türk kahvesi performansı iyi değil diyorlar 😇😇
Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum lakin nitelikli çekirdeklerle demlenen Türk kahvesi için timemore sözenden daha çok işime yaradı açıkçası sözeni hiç kullanmıyorum artık. Doğru kalibre edilmiş timemore 7-9 clickte çok iyi Türk kahvesi sunuyor. (Pudra şekeri öğütümü olmuyor tabii ki ama sözende de olmuyor zaten)

Kişisel fikrim pudra şekeri kıvamının biraz doğru bilinen yanlış gibi olduğu. Neredeyse her gün olmadı iki günde bir mutlaka türk kahvesi demliyorum ve pudra kıvamından ziyade daha çok ince espresso gibi öğüterek daha yavaş bir demlemeyle çok güzel sonuçlar elde ediyorum. 8 klikte bir kere de olsa denemenizi tavsiye ederim Turgay Yıldızlı'nın tarifi ile, güzel bir sonuç elde edeceğinizi ve fikrinizin değişeceğini düşünüyorum.

Bu değirmenlere de commandantede olduğu gibi motor takılabilir mi?:) şarjlı matkap Bile uysa olur bana

Dostlar selamlar.
Aliexpress'den sipariş verdiğim değirmen bugün elime ulaştı.
Konu temizlik?
İlk kullanımdan önce yapmam gereken özel bir şey var mı?
Bayatlamış biraz kahve var elimde. Önce onu öğütüp dökmeyi planlıyorum.

Dostlar selamlar.
Aliexpress'den sipariş verdiğim değirmen bugün elime ulaştı.
Konu temizlik?
İlk kullanımdan önce yapmam gereken özel bir şey var mı?
Bayatlamış biraz kahve var elimde. Önce onu öğütüp dökmeyi planlıyorum.
Benim timemore c2 de bugün geldi. Ben de ilk olarak 20 gr kahve öğütüp döktüm. Şimdi artık kullanmaya başlıyorum. Temizlik ve ilk kullanım öncesi başka bir şey yapmaya gerek yoksa eğer ????

Timemore c2 18 klikte V60 ( 15gr -250 ml) ile 1.50 dakikada bitti normal midir ?

Geri