@S.Yavuz öncelikle merhaba. forumda genel olarak nihai tüketicilerle iletişimi yüksek olan bir firma sahibisiniz ve bu nezaket içerisindeki tutumunuz için sizi tebrik ederim. bu gözler ne firmalar gördü, memnuniyetsizliğini belirten insanlara firma sahiplerinin takındığı tutumlarla ilgili

Ancak bu olay özelinde iyi niyetinize sığınarak çok ufak bir görüş beyan etme ihtiyacı hissettim kendimde.
Nihai tüketiciler olarak bizler bu ekonomik koşullar altında gerçekten bütçelerimizi zorlayarak bu alımları gerçekleştiriyoruz. bahsi geçen konuda çekirdeklerin tamamından memnun olunmamasının pek mümkün olmadığını düşünüyorsunuz ancak gerçekten verdiğimiz ücret ne kadar yüksek olursa gerçekten benim de defalarca aldığım üç çekirdek varsa üçünü de çöpe attığım inanın çok oldu. yani tabii denk gelmiştir bir yol kazası olmuştur ama gerçekten olabiliyor.
bazı çekirdekler gerçekten çok başarısız olunca da vay efendim sıcaklığı artır, öğütümü incelt, suyu hızlı dökme vb. durumlar bana biraz mantıksız geliyor açıkçası çünkü bir çekirdek eğer iyiyse gerçekten filtre kağıdını koy üstüne de çaydanlıktan suyu bodoslama dökün inanın sonuç iyi oluyor. burada bahsedilen bu reçeteler, öğütüm tutarlıkları vb. uç parametreler ne bizim gibi ev demleyicilerinin çıktı sonuçlarını bu denli etkileyeceğini inanmadığım gibi çekirdek alımı yaptığımız firmaların da kavurduğu çekirdeklerin hepsinin yarışmalara özel şekilde kavrulup, sıfır sorun içerdiğine pek inanmıyorum. Dediğim gibi sadece görüşümü bildirmek istedim hoşgörünüze sığınarak. saygılarımla.