• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba değerli Sezy ailesi. Öncelik olarak evdeki manuel espresso makinesi setup'umda Gaggia E24 için sadece sütlü içecekler için bir çekirdek araşyındayım. Çok koyu kavrum sevmiyorum.Yang espresso blend'iniz sütlü içecekler için uygunsa denemek isterim. Bir de çok amatör bir Pour-over demleyicisiyim. Evde hata telafi eden temiz içimli dengeli bir çekirdek öneriniz varsa çok sevinirim. Hario Switch V60 kullanıyorum genelde.
Merhaba. Yang Espresso Blend'i deneyebilirsiniz. Sütlü içeceklerle uyumunu biz seviyoruz. Bunun dışında Brazil Yellow Bourbon'un da espresso kavrumu güzel bir seçenek olabilir.

Merhabalar, Kahve çekirdeği arayışı içindeyim ancak ne yönde ilerlemem gerektiği konusunda emin değilim. Öncelikle otomatik espresso makinesi ile kahve elde ettiğimi belirteyim. Hem sütlü hem sade tüketimde Ekşiliği çok hissedilmeyen sertliği orta karar olan bir çekirdek arıyorum aslında. Yakın zamanda Kenya AA Gathugu, Honduras Honey Catuai, Brazil Yellow Bourbon, Cuba Serrano Lavado çekirdeklerinizi denedik. Eşimle birlikte tükettiğimiz için Kenyada buluştuk diyebilirim ama hala tam olarak kafamızdaki tadı elde edemedik gibi ne tavsiye edebilirsiniz acaba yeni çekirdekler deneme noktasında açığız.
Merhaba. Bizim önerimiz özellikle otomatik espresso makinelerinde espresso kavrum çekirdekler kullanmanız olacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan bu kahvelere ulaşabilirsiniz.

https://sezycoffee.com/urun-kategori/filtre-kahve-cekirdek-siparis/espresso-kahveler/

Merhaba. Bizim önerimiz özellikle otomatik espresso makinelerinde espresso kavrum çekirdekler kullanmanız olacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan bu kahvelere ulaşabilirsiniz.

https://sezycoffee.com/urun-kategori/filtre-kahve-cekirdek-siparis/espresso-kahveler/
Selamlar, iyi çalışmalar.
Ben sizden sürekli colombia supremo medellin alıyordum ancak son alımlarda aynı ayarda öğütmeme rağmen makine zorlandı. Acaba kavurma profilinizi mi deşiştirdiniz? Açık kavrumlarda makine zorlanıyor. Bir klik düşürdüğümde aşırı sulu oluyor. 12 (comandante red clix) klikte rahat alırdım önceden.

Daha koyu kavrumlarınız neler?
Öneride bulunabilirseniz sevinirim.
Yeni alımımı tavsiyeniz üzerine değiştireceğim.

8 şubat kavrumlu Nicaragua & Sumatra'yı önerilen degassing süresi henüz dolmamış olsa da fazlasıyla beğendim. İnce öğütüm & yüksek sıcaklık da tolere ediyor çekirdekler, bekledikçe daha da güzelleşecekler gibi.

Selamlar, iyi çalışmalar.
Ben sizden sürekli colombia supremo medellin alıyordum ancak son alımlarda aynı ayarda öğütmeme rağmen makine zorlandı. Acaba kavurma profilinizi mi deşiştirdiniz? Açık kavrumlarda makine zorlanıyor. Bir klik düşürdüğümde aşırı sulu oluyor. 12 (comandante red clix) klikte rahat alırdım önceden.

Daha koyu kavrumlarınız neler?
Öneride bulunabilirseniz sevinirim.
Yeni alımımı tavsiyeniz üzerine değiştireceğim.
Merhaba. Profilde bir değişim yok ancak yeni yıl hasatları geldi. Yetişme yüksekliği biraz daha fazla, çekirdekler de haliyle biraz daha sert. Bu arada makine zorlandı demişsiniz. Neyle demleme yapıyorsunuz acaba?

Merhaba. Profilde bir değişim yok ancak yeni yıl hasatları geldi. Yetişme yüksekliği biraz daha fazla, çekirdekler de haliyle biraz daha sert. Bu arada makine zorlandı demişsiniz. Neyle demleme yapıyorsunuz acaba?
Tchibo lapressa + 51mm dipsiz portafiltre.

Daha koyu kavrumlar tercih etmeyi düşünüyordum aslında, çünkü oldukça uzun zamandır medellin içiyorum. Hem tat farklılığı olur hem de koyu kavrumlar açıklara göre daha kolay çözünüyor.

Tchibo lapressa + 51mm dipsiz portafiltre.

Daha koyu kavrumlar tercih etmeyi düşünüyordum aslında, çünkü oldukça uzun zamandır medellin içiyorum. Hem tat farklılığı olur hem de koyu kavrumlar açıklara göre daha kolay çözünüyor.
Colombia Medellin'in espresso kavrumu da mevcut. Onu denediniz mi? Tabi tamamen damak zevkine bağlı bir durum ancak bu setle benim tercihim çok daha kolay çözünen espresso kavrum çekirdekler olurdu.

Colombia Medellin'in espresso kavrumu da mevcut. Onu denediniz mi? Tabi tamamen damak zevkine bağlı bir durum ancak bu setle benim tercihim çok daha kolay çözünen espresso kavrum çekirdekler olurdu.

Zaten espresso kavrum alıyorum ben hep. Medellin den daha koyu kavrumlar var mıdır onu öğrenmek istemiştim aslında. Kahvelerinizden çok memnunum bu arada sedece sizden satın alıyorum. 😊

Hangi çekirdekler daha kolay çözünüyor sizin espresso kavrumlarınız arasında?

Sizden uzun zamandır espresso için Colombia Supremo Medellin alıyorum. Espresso kavrum daha önce denedim ama normal kavrum daha lezzetli geliyor.
Bu son kiloluk satın aldığım 11.02 tarihli kavrum normalden daha inceye gidip, 1 gr arttırmama ve düşük basınçla pre inf yapmama rağmen çok hızlı akış oldu.

Son düzenleme:
Zaten espresso kavrum alıyorum ben hep. Medellin den daha koyu kavrumlar var mıdır onu öğrenmek istemiştim aslında. Kahvelerinizden çok memnunum bu arada sedece sizden satın alıyorum. 😊

Hangi çekirdekler daha kolay çözünüyor sizin espresso kavrumlarınız arasında?
Sıralama yapacak olursak Yin Espresso Blend - Yang Espresso Blend - Single Origin Espresso kavurmalar şeklinde sıralayabiliriz. Bunlara ek olarak da uzunca bir süredir klasik İtalyan espresso talebi geliyordu ve buna yönelik yeni bir blend kavurdum. Henüz satışa açılmadı ama sanıyorum Pazartesi - Salı gibi açmış oluruz. %80 Arabica - %20 Robusta içerikli olacak ve yüksek kafein, yoğun gövde, diğer blendlere oranla daha yoğun krema isteyenler için bir seçenek sunmuş olacağız.

Sıralama yapacak olursak Yin Espresso Blend - Yang Espresso Blend - Single Origin Espresso kavurmalar şeklinde sıralayabiliriz. Bunlara ek olarak da uzunca bir süredir klasik İtalyan espresso talebi geliyordu ve buna yönelik yeni bir blend kavurdum. Henüz satışa açılmadı ama sanıyorum Pazartesi - Salı gibi açmış oluruz. %80 Arabica - %20 Robusta içerikli olacak ve yüksek kafein, yoğun gövde, diğer blendlere oranla daha yoğun krema isteyenler için bir seçenek sunmuş olacağız.

Teşekkürler;
  • Sipariş numarası: 58131’ ile sizden devam. 👌🏻

Merhabalar, %80 Arabica - %20 Robusta içerikli kahveniz ne zaman satışa açılacak? Merakla beklediğim bir kahve, bu ayki siparişimde onu da denemek istiyordum.

Merhabalar, %80 Arabica - %20 Robusta içerikli kahveniz ne zaman satışa açılacak? Merakla beklediğim bir kahve, bu ayki siparişimde onu da denemek istiyordum.
Selamlar. Profilleme, kavurma işleri bitti. Etiket hazırlayıp satışa açacağız. Salı günü satışa açılır.

Geri