• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heh

Yeni Üye
İsim
Nedıa
Daha fazla  
İsim
Nedıa
Başlığını göremeyince konusunu açmak istedim. Bu kavurucunun Kenya AA, Cuba Serrano Lavado, Yirgacheffe ve Ethiopia Burtukaana kahvesi denedim. Hepsi de farklı damak tatlarını tatmin edebilecek kahveler. Özellikle Burtukaana kahvesi mutlaka denenmeli. Mesajlara hemen cevap veriyorlar çok ilgililer (ben twitter üzerinden iletişim geçtim) Herkesin bir şans vermesi gerek bence. Deneyimleyen başka arkadaşlar da varsa yorumlarını yazarsa sevinirim.

Ben birçok kahvelerini içmiştim kahveye yeni başladığım zamanlar iletişimleri çok iyiydi kahveleri de çok güzeldi ben rahatlıkla tavsiye edebilirim açıkçası

Ben de ilk başladığımda burayla başlamıştım yirgachef çok beğenmiştim o zaman. araya toplu alımlar vs. girince fırsat olmadı. burtukaana yeni geldiğini görünce bende aldım haftasonu. daha açmadım paketi. umarım iyi çıkar, devamlı almayı düşünüyorum bu çekirdeği buradan.

kuba serrano guzeldir.
temmuz agustos'tan beri alisveris yapiyoruz.
deneyimledigim en hizli kargo cikaran kahveci.

ne alirsaniz kargo ucretsiz.
herhangi bir problem'de cozum icin cok ugrasiyorlar.

• Kenya AA Gathugu
  • Honduras Honey Catuai Micro Lot

aldim bu sefer.

tek falsolari KDV'yi en son asamada eklemeleri :)
ilk gordugunuz fiyata bir de kdv ekleniyor.
yine de fiyatlar abarti degil.

burtukaana dedikleri gibi açık kavrum geldi, gayet iyi kavrumu. v60'da iyi değil ama espresso'da çok memnunum bu çekirdekten. açık kavurum olmasına rağmen hafif asidik tatlı bir profili var.

kuba serrano guzeldir.
temmuz agustos'tan beri alisveris yapiyoruz.
deneyimledigim en hizli kargo cikaran kahveci.

ne alirsaniz kargo ucretsiz.
herhangi bir problem'de cozum icin cok ugrasiyorlar.

• Kenya AA Gathugu
  • Honduras Honey Catuai Micro Lot

aldim bu sefer.

tek falsolari KDV'yi en son asamada eklemeleri :)
ilk gordugunuz fiyata bir de kdv ekleniyor.
yine de fiyatlar abarti degil.

ben de epeydir alışveriş yapıyorum, kargo konusunda cidden çok başarılılar ve hızlılar. Sitelerinde ilk girdiğinizde görünen fiyatlar kdv'li, sepete eklediğinizde yukarda kdvsiz olarak görülüyor sanırım oradan bahsediyorsunuz.

espresso olarak Kenya AA Gathugu çok beğendim, 1kg sipariş verdim.
kargo dahil 183tl.

americano olarak hazırlayınca filtre kahvemsi oluyor.

şiddetle tavsiye ediyorum:

burtukaana dedikleri gibi açık kavrum geldi, gayet iyi kavrumu. v60'da iyi değil ama espresso'da çok memnunum bu çekirdekten. açık kavurum olmasına rağmen hafif asidik tatlı bir profili var.

Selamlar @aslan007 ,

Sence mokapot ile de aynı lezzeti yakalayabilir miyim

kenya aa espresso 1kg'dan
icmeye basladim. govdesi cok yogun ve cok duz bir kahve kahve.
floral veya fruity tat almamak icin bu cekirdegi ozellikle kovaliyordum.
single variety veya cok dusuk 2. bir variyete cekirdeklerden oldugu ztn bakinca goruluyor.
americano icin aldigim en iyi kahve
'syrup' effect baya dusuk.
grinder: ceado e5sd
makine: lelit elizabeth v3
18g:45gr
4+4 steam preinf. 24sn toplam
espresso'dan filtre'den farkli olarak 0 tortu ve bu kadar yogun bir govde ile sabah ac olarak icilebilir bir americano 👍🏻

Uzun zaman buradan alışveriş yaptim, sonra forumdaki aylik kahve alım etkinliklerine katilmak için sezy coffee'ye biraz ara vermistim. Başlığı yukarida görünce şaşırdım. Firma cok ilgili, cok rahat ulaşıp soru sorabiliyorsunuz. Kahve aldigim sure boyunca üzmedi :)

@B2hn Selamlar,

Asiditesi yüksek kahveleri espresso için tercih etmemeni öneririm.Geri kalanı ise tamami ile kişisel tercihlerin ile alakalı olduğu düşüncesindeyim.

@B2hn Selamlar,

Asiditesi yüksek kahveleri espresso için tercih etmemeni öneririm.Geri kalanı ise tamami ile kişisel tercihlerin ile alakalı olduğu düşüncesindeyim.
Merhaba, o konuda haklısınız bende minimal diye belirttim özellikle, daha karamelimsi çikolatamsı karakterler sütlü içeceklerde her zaman tercihimdir. :)

Uzun zaman buradan alışveriş yaptim, sonra forumdaki aylik kahve alım etkinliklerine katilmak için sezy coffee'ye biraz ara vermistim. Başlığı yukarida görünce şaşırdım. Firma cok ilgili, cok rahat ulaşıp soru sorabiliyorsunuz. Kahve aldigim sure boyunca üzmedi :)
Çok teşekkürler :)

Firmayı deneyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
Ben kendilerinden Fazenda ve Nicaragua aldım. Öğütümleri homojendi bir sıkıntı görmedim, paketleri dev gibi ve ilginç bir kağıt hissiyatı var. Ben aldığımda kargo ücretsizdi, maliyetlerden dolayı sınır getireceklerdi sanırım. Instagram üzerinden hızlıca dönüş yaptılar, sorunsuz bir alışveriş oldu. Nicaraguayı cold brew için almıştım bu arada :)

Geri