Merhaba, La Parada stoğu çok mu azaldı acaba? Çünkü 4-5 gün sonra sipariş vermeyi düşünüyordum.Onun da stok durumu kritiğe doğru gidiyor.
Sadece 7 paket olarak geri döndüSerkan abi konusu açılmışken sormak istedim. Frinsa Edun'un geri gelme ihtimali nedir?
Merhaba, La Parada stoğu çok mu azaldı acaba? Çünkü 4-5 gün sonra sipariş vermeyi düşünüyordum.
İyi ki idrak edemeyip sormuşsunuz, afiyet olsun şimdidenDalgınlığıma gelmiş, okumama rağmen idrak edememişim mesajı. Teşekkürler.
Sevdiğim bir kahve olmuştu frinsa edun son kez vedalaşayım kendisiyleSadece 7 paket olarak geri döndü![]()
Orea v3 + Kalita 185Colombia La Prada için reçetesi olan varsa denemek için sabırsızlıkla bekliyorum.
Çekirdeğin pik noktası kaçıncı gününde belli oluyor ayrıca ?![]()
Selamlar. Rwanda Gatsibo ve Colombia Villa Clabelina bence Rwanda Muraho'yu andıran kahveler. Ethiopia Bochesa da Muraho seven birinin fazlasıyla sevebileceği bir kahve. Tabii ki hiç bir kahve bir diğerine tamamen benzemez ama bence bu üçü Muraho sevenlerin sevebileceği kahveler.Merhaba, Rwanda Muraho'yu zamanında çok beğenerek içmiştim. Buna ithafen önerebileceğiniz bir çekirdek var mı acaba?
Selamlar. Pik noktası olarak üçüncü haftadan sonrası diyebilirim. Degassing için ise 15 günün altını kesinlikle düşünmeyin. Özellikle ilk bir hafta 10 gün epey yorucu bir kahve oluyor. 20 gün ve sonrasında kahve kendini bulmaya başlıyor.Colombia La Prada için reçetesi olan varsa denemek için sabırsızlıkla bekliyorum.
Çekirdeğin pik noktası kaçıncı gününde belli oluyor ayrıca ?![]()
Selamlar. Öncelikle afiyet olsun. Çekirdeklerin üzerinde gördüğünüz ince kabuk gibi parçalar çekirdeğin derisi dediğimiz gümüşümsü tabaka. Hatırı sayılır miktarda daha koyu kavrulmadığı sürece çekirdeklerin bir kısmında kalıyor maalesef. Çekirdekten ayrılması zor bir tabaka deri tabakası. Zarın ayrılması için daha koyu kavurduğumuzda ise Villa Clabeline gibi çekirdekler tadım notalarından çok kaybediyorlar. Demleme yöntemi parametreleriyle ilgili bir bilgi paylaşmadığınız için maalesef şunu şunu yapın demek biraz zor ama kahvenin yeterince çözünmemiş olması kuvvetle muhtemel. Mevcut bilgiler doğrultusunda su sıcaklığında bir miktar artış, öğütümde biraz daha inceye gidiş ve benzer çözünmeyi arttırıcı yöntemleri tavsiye edebilirim.Sezy den aldığım Ethiophia - Bochesa ve Colombia Santa Elena#2 gerçekten müthiş kahveler, beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Gelgelelim Colombia Villa Clabelina ya. Maalesef hayal kırıklığına uğrattı beni. Hiç bir müdahaleye cevap vermedi, ex olmuş resmen) Belki de ben demleyemedim.
Kavrum bir garipti diğer iki çekirdeğe bakarak ! Aşağıya resmini bıraktım, @S.Yavuz bey belki aydınlatır![]()

Merhaba,
Asya-Pasifik kahve setinizi sipariş vereceğim. Yemen kahvesini annem için türk kahvesi öğütümü almayı düşünüyorum. Öğütümün degass süresi tamamlandıktan sonra yapılması daha mı doğru? Eğer öyleyse elinizde degass süresi tamamlanmış çekirdek var mıdır, ya da siparişi degass süresi tamamlanınca göndermeniz mümkün müdür?
Merhaba. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Dün başka konuya yazdığınız mesajı da gördüm. Bir cevap alamadığınızı yazmışsınız ancak mesajınız herhangi bir soru içermiyor.Başka bir sezy konusuna yazıp cevap alamadığımdan belki burada görülür diye yazmak istedim.
Merhaba nordic set kampanyasından aldığımda yazmıştım kahvelerde ne aroma var ne içilir vaziyette.degass sezy kahvelerinde fazla denmiş ve beklemem önerilmişti.bugün bi la parada deneyeyim dedim yine demlediğim gibi döktüğüm bir kahve oldu.
Sorun öğütücüdedir diyerek fellow odenin üzerine k ultra bile almıştım.
İşin ilginci k-ultra da 70 de bile öğütürken zorluyor.taş gibi resmen.
Diğer tüm çekirdeklerde de aynı sonucu almaktayım.
Ayrıca 150 kişilik yöneticisi olduğum wp grubunda da aynı sorunu yaşayanlar mevcut ne yazık ki.