• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent Pocket

Ben de #1772 siparişimi vermiştim. Seyahat için veya ofiste tek kişilik demlemeler için kullanmayı düşünüyorum. Bakalım nasıl çıkacak.

Herkese selam, bugün değirmenimi İzmirdeki merkezlerine giderek teslim aldım. (İzmirde yaşadığım ve kargo beklemek istemediğim için) Öncelikle şunu söyleyebilirim; kendisi küçük ancak mahareti büyük bir değirmen olmuş. Alma düşüncesinde olan arladaşların lansman fiyatını kaçırmadan almalarını şiddetle tavsiye ederim. İlk demlememide V60 olarak yaptım (20klik olarak denedim ancak 18-22 klik aralığı bu demleme metodu için uygun gibi duruyor) öğütüm hızlı ve homojen sonuç ise gerçekten mükemmeldi. Ayrıca güzel sohbeti ve güler yüzü için de İlhan bey’e teşekkür ederim.

Herkese selam, bugün değirmenimi İzmirdeki merkezlerine giderek teslim aldım. (İzmirde yaşadığım ve kargo beklemek istemediğim için) Öncelikle şunu söyleyebilirim; kendisi küçük ancak mahareti büyük bir değirmen olmuş. Alma düşüncesinde olan arladaşların lansman fiyatını kaçırmadan almalarını şiddetle tavsiye ederim. İlk demlememide V60 olarak yaptım (20klik olarak denedim ancak 18-22 klik aralığı bu demleme metodu için uygun gibi duruyor) öğütüm hızlı ve homojen sonuç ise gerçekten mükemmeldi. Ayrıca güzel sohbeti ve güler yüzü için de İlhan bey’e teşekkür ederim.
Hayırlı olsun :) Birkaç tane resim atmanız mümkün mü acaba ? Bende sipariş verdim ancak henüz kargoya verilmedi, yorumunuzu görünce iyice sabırsızlandım :)

Bu değirmeni eline alıp bir kaç gram çekirdek öğütüp bir video çekecek babayiğit yok mu? En azından sesini duysaydık. Keyser söze gibi değirmen namı var kendi yok
Halihazırda bir inceleme var ancak orada da masanın üzerinde usulca duruyor. Tamam görünüşü kesinlikle şık bunda hemfikiriz ama o çıtır çıtır kıtır kıtır kesme, öğütme sesini duymak ve görmek önemli. 😁

Halihazırda bir inceleme var ancak orada da masanın üzerinde usulca duruyor. Tamam görünüşü kesinlikle şık bunda hemfikiriz ama o çıtır çıtır kıtır kıtır kesme, öğütme sesini duymak ve görmek önemli. 😁
Valla o inceleme videosunu seyrettim. Sağolsun almış incelemiş ama biraz kitap okuma atölyesi gibi olmuş. Bana hitap eden bir inceleme değil.

Benim değirmen geldi. 2 kere denedim, hızlı öğütüyor, boyu posu iyi ama V60 için 20 ve 22 klik denemelerimde öğütüm tutarlılığı ve toz üretimi olarak verimli sonuçlar alamadım. Büyüklü küçüklü parçalar çıkartıyor ve demlemeler hoş olmuyor. Video çektim birazdan link bırakacağım. Ama şimdilik kesinlikle referans olarak kabul edilmemeli, diğer arkadaşlar da deneme yapınca net olarak bir şeyler söyleyebiliriz. Benim değirmenim sorunlu olabilir, ilerleyen zamanda duruma göre bakacağız.

Biraz acele edilmiyor mu yahu? Değirmen piyasaya çıkalı 3-5 gün olmuş, daha çoğu kişiye ulaşmamış bile. İlla ki zamanla incelemeler gelir.
Firma yerli olunca ne bileyim çok iyi değirmen incelemesi yapan insanlar var onlara birer değirmen gönderip çok daha iyi bir tanıtım ve inceleme yapılabilirdi gibi geliyor. Yani kullanıcılara bir şey demiyorum daha ellerine bile geçmedi. Ama ya değirmen kötüyse? Neyse tabii kimse böyle bir lansman yapmak zorunda değil. Sonuçta ticaret.

Geri