zamanında evdeki klozet kapağı kırılınca avmye almaya gidip kapak almayıp televizyon alıp gelmiştik. bir an onu hatırlattı banaNeye niyet neye kısmet![]()
zamanında evdeki klozet kapağı kırılınca avmye almaya gidip kapak almayıp televizyon alıp gelmiştik. bir an onu hatırlattı banaNeye niyet neye kısmet![]()
Var benKargo mesajı alan var mı?
Darısı başımıza o zaman. Ama bugün zor diye tahmin ediyorum. Pazartesi veya Salı dedi satıcı firma.Var benburaya yazdım bildirim geldi.
İçimden bir ses bu değirmen boyunun ve fiyatının üzerinde cikicak diyor, O yüzden sabırsızlanıyorum.Darısı başımıza o zaman. Ama bugün zor diye tahmin ediyorum. Pazartesi veya Salı dedi satıcı firma.
Nasip olacak mı bize de bekleyelim bakalımVar benburaya yazdım bildirim geldi.
Hayırlı olsunHerkese selam, bugün değirmenimi İzmirdeki merkezlerine giderek teslim aldım. (İzmirde yaşadığım ve kargo beklemek istemediğim için) Öncelikle şunu söyleyebilirim; kendisi küçük ancak mahareti büyük bir değirmen olmuş. Alma düşüncesinde olan arladaşların lansman fiyatını kaçırmadan almalarını şiddetle tavsiye ederim. İlk demlememide V60 olarak yaptım (20klik olarak denedim ancak 18-22 klik aralığı bu demleme metodu için uygun gibi duruyor) öğütüm hızlı ve homojen sonuç ise gerçekten mükemmeldi. Ayrıca güzel sohbeti ve güler yüzü için de İlhan bey’e teşekkür ederim.
Halihazırda bir inceleme var ancak orada da masanın üzerinde usulca duruyor. Tamam görünüşü kesinlikle şık bunda hemfikiriz ama o çıtır çıtır kıtır kıtır kesme, öğütme sesini duymak ve görmek önemli.Bu değirmeni eline alıp bir kaç gram çekirdek öğütüp bir video çekecek babayiğit yok mu? En azından sesini duysaydık. Keyser söze gibi değirmen namı var kendi yok
Valla o inceleme videosunu seyrettim. Sağolsun almış incelemiş ama biraz kitap okuma atölyesi gibi olmuş. Bana hitap eden bir inceleme değil.Halihazırda bir inceleme var ancak orada da masanın üzerinde usulca duruyor. Tamam görünüşü kesinlikle şık bunda hemfikiriz ama o çıtır çıtır kıtır kıtır kesme, öğütme sesini duymak ve görmek önemli.![]()
Firma yerli olunca ne bileyim çok iyi değirmen incelemesi yapan insanlar var onlara birer değirmen gönderip çok daha iyi bir tanıtım ve inceleme yapılabilirdi gibi geliyor. Yani kullanıcılara bir şey demiyorum daha ellerine bile geçmedi. Ama ya değirmen kötüyse? Neyse tabii kimse böyle bir lansman yapmak zorunda değil. Sonuçta ticaret.Biraz acele edilmiyor mu yahu? Değirmen piyasaya çıkalı 3-5 gün olmuş, daha çoğu kişiye ulaşmamış bile. İlla ki zamanla incelemeler gelir.