• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent Pocket

500 lira bütce ile bu mu yoksa 2.el/zorlama ile sıfır timemore c2 mi?
bence bu. teknik destek olarak bile ciddi fark var aralarında. timemore kullanmış biri olarak ince öğütümlerde sürenin uzaması eziyet olduğundan g50 almıştım. bu değirmenin de g50den pek aşağı kalacağını sanmıyorum. haftaya kullanıcı yorumları gelmeye başlar. beklemedeyiz.

Tek kişi için ev kullanımında fazlasıyla yeterli ve oldukça kompakt duruyor inceleme için teşekkürler Cihan Bey, videonuzdan sonra #1717 sipariş numarası ile beklemedeyim :D

Kamp ve seyahatlerim için küçük değirmen arayışındaydım. Nano alacaktım normalde ama bu değirmeni beklemeye karar verdim. Hem yerli üretime destek hem de fiyat ve teknik destek anlamında daha avantajlı olduğu için direkt siparişi geçtim. Kamplarda bana eşlik edecek çok tatlı bir yol arkadaşı olacak gibi görünüyor. Hadi bakalım heyecanla bekliyorum:)

Zamanında G50 edinebilmek için bir süre beklemem gerekmişti ve bütçemi de zorlamıştım. O dönem böyle bir alternatif olsa muhtemelen çıktığı gün alırdım. Kahvede öğütümün ne kadar önemli olduğunu gördükten sonra ulaşılabilir her türlü girişimin değerli olduğunu düşünüyorum :)

Molent ile şimdi kargolarin ne zaman çıkacağını sormak için görüştüm. Ben kendimi ilk alanlardan zannederken önümde 50 den fazla kişi varmış ve cuma günü kargolanmaya başlayacakmış. Bunu kendilerine söylediğimde onlarında şaşırdığını çok fazla sipariş olduğunu söylediler. Demekki piyasanın ihtiyacını hem ergonomik hemde ekonomik olarak tam 12 den vurmuşlar.

Molent ile şimdi kargolarin ne zaman çıkacağını sormak için görüştüm. Ben kendimi ilk alanlardan zannederken önümde 50 den fazla kişi varmış ve cuma günü kargolanmaya başlayacakmış. Bunu kendilerine söylediğimde onlarında şaşırdığını çok fazla sipariş olduğunu söylediler. Demekki piyasanın ihtiyacını hem ergonomik hemde ekonomik olarak tam 12 den vurmuşlar.
Ben de az önce siparişimi verdim. Bakalım ne zaman gelecek ve sözen reisi emekliye ayıracağım 🙂

:D:D:D:D bende seviniyordum herhalde ilk 50 kişi içerisinde olurum diye :D

piyasada tam da böyle bir f/p çelik burrlü değirmen eksikliği vardı bence, bu bakımdan bence tam da aranan kan olmaya aday diyebilirim. yakın zamanda c2 almamış olsam bu ürünü tercih ederdim büyük ihtimalle.

Molent'in kesicileri neden bu kadar küçük? Pocket 29, G50 32 mm.

Aslında küçük değil, piyasadaki muadilleri ile benzer ölçülerde.

Sadece diğerleri dişi burr dış çapını belirtirken, Molent erkek burr çapını vermiş teknik verisinde.

Benim bilgim molent burr çapları Pocket 29mm dediğiniz 38 mm, G50 32 mm dediğiniz 48 mm.

Sadece diğerleri dişi burr dış çapını belirtirken, Molent erkek burr çapını vermiş teknik verisinde.

Benim bilgim molent burr çapları Pocket 29mm dediğiniz 38 mm, G50 32 mm dediğiniz 48 mm.
Molent'e bak be, sitesinde erkek ölçülerini verecek kadar alfa :D

Eğer öyleyse biraz mantıksız olmuş. Ben değirmen alacak olsam Molent'i kesicileri küçük diye direkt aklımdan çıkarırdım. İlginç bir detay.

Sizin 1684 numaralı siparişiniz önünde 50'den fazla kişi varsa benim 1722 numaralı siparişimin gelmesi uzun sürecek gibi duruyor.😬

Sizin 1684 numaralı siparişiniz önünde 50'den fazla kişi varsa benim 1722 numaralı siparişimin gelmesi uzun sürecek gibi duruyor.😬
Sözen reis emeklilikte yaşa takıldı sanırım :) Bir süre daha sözenle idare edeceğim anlaşıldı...

Son düzenleme:
Lansman için ilk 100 adeti İstekler üzerine 25 adet daha arttırmışlar. Almayı düşünen varsa kaçırmasın

Geri