• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent Pocket

ilk eleştirimi yapayım. tek bir fotoğraftan gördüğüm kadarıyla söylüyorum alt hazne ile gövde arasında uyumsuzluk var. g50’de de bu vardı. bir türlü ikisinin çapını ayarlayamadılar.

Merhabalar arkadaşlar, inceleme videosunu paylaşmaya gelmiştim ama benden önce davranmışsınız teşekkür ederim.
Pocket hakkında sorularınız olursa (teknik-dışardan bir göz olarak) bana da sorabilirsiniz. Yaklaşık 1 aya yakındır aktif olara kullanıyorum.
videoda ince öğütümlerde başarılı demiştiniz. g50 ile kıyaslayınca espresso aralığı falan sizce aynı mı yoksa daha mı geniş?

bence kahve demlemeye yeni başlayanlar için çok iyi bir alternatif olacak gibi. tabii kullanılıp yaygınlaştıkça anlarız ama seramik burr hario 300e yakınken çelik burr sıfır bir değirmenin bu fiyatlarda olması çok iyi

Yani Pocket, g50'den daha mı iyi?

Merhabalar arkadaşlar, inceleme videosunu paylaşmaya gelmiştim ama benden önce davranmışsınız teşekkür ederim.
Pocket hakkında sorularınız olursa (teknik-dışardan bir göz olarak) bana da sorabilirsiniz. Yaklaşık 1 aya yakındır aktif olarak kullanıyorum.
Toz üretimi konusunda nasıl? Özellikle V60 gibi drip yöntemleriyle demlemek için kullanılan ayarlarda ne kadar toz çıkarıyor? Kullandınız mı bilmiyorum ama yaklaşık bu fiyat bandında Timemore c2 ile öğütüm kalitesi bakımından karşılaştırabilir misiniz?

F/P ve mobilite arayan kullanıcılar için iyi bir alternatif gibi görünüyor, incelemeler arttıkça daha da netleşir bakalım.

Ben bu ürünün çıkmasına çok sevindim, özellikle fiyatlandırması sunduğu özelliklere göre bana uygun geldi. Bu değirmen hem Molent hem de hobiye yeni başlayan ama daha ilk etapta çok fazla masraf yapmak istemeyenler için çok güzel bir seçenek olmuş. @teyyaredenkahve Levent Bey ve @PepukKahve İsmail Bey'in Kahve Masası programında İlhan Bey iki değirmenden bahsetmişti, birisinin böyle bütçe dostu olması güzel bir durum bence. Ama asıl merak ettiğim, ikinci değirmen, hatta Levent Bey yayında daha önce böyle bir mekanizma görmediğini belirtmişti. Bununla ilgili bir gelişme var mı?

Merakla beklediğim bir değirmendi. V60 ve Türk kahvesi için mantıklı mıdır ?
Fiyat olarak öğrenciyi mutlu edecek bir seviyede şuanlık.
Uzun bir süre normal bir demleyici mutlu eder mi ?
@Cihanyuce bey cevaplarınızı merak ediyorum. Videonuzu izledim emeğinize sağlık :)

ilk sayfada yerimizi alalım. :) para harcayacak yer arıyordum zaten. Bi bakalım bakalım

Sırf türk kahvesi öğütmek için bile alınır benim açımdan. Taşınabilir olması da cabası. Ben bir düşüneyim bunu. Özellikle bütçe sıkıntısı çekenler için çok iyi bir girişim.
Sözenden kurtulmaya çalışan öğrenciler için ilaç gibi 😂

Geri