Yavaştan yerimizi alalım
videoda ince öğütümlerde başarılı demiştiniz. g50 ile kıyaslayınca espresso aralığı falan sizce aynı mı yoksa daha mı geniş?Merhabalar arkadaşlar, inceleme videosunu paylaşmaya gelmiştim ama benden önce davranmışsınız teşekkür ederim.
Pocket hakkında sorularınız olursa (teknik-dışardan bir göz olarak) bana da sorabilirsiniz. Yaklaşık 1 aya yakındır aktif olara kullanıyorum.
Öyle bir şey söylenmemiş gördüğüm kadarıyla. Daha inceye gidebiliyor denmiş sadece.Yani Pocket, g50'den daha mı iyi?
Toz üretimi konusunda nasıl? Özellikle V60 gibi drip yöntemleriyle demlemek için kullanılan ayarlarda ne kadar toz çıkarıyor? Kullandınız mı bilmiyorum ama yaklaşık bu fiyat bandında Timemore c2 ile öğütüm kalitesi bakımından karşılaştırabilir misiniz?Merhabalar arkadaşlar, inceleme videosunu paylaşmaya gelmiştim ama benden önce davranmışsınız teşekkür ederim.
Pocket hakkında sorularınız olursa (teknik-dışardan bir göz olarak) bana da sorabilirsiniz. Yaklaşık 1 aya yakındır aktif olarak kullanıyorum.
Sözenden kurtulmaya çalışan öğrenciler için ilaç gibiSırf türk kahvesi öğütmek için bile alınır benim açımdan. Taşınabilir olması da cabası. Ben bir düşüneyim bunu. Özellikle bütçe sıkıntısı çekenler için çok iyi bir girişim.
Videoda kutu içeriğinden bahsetmemişsiniz. Değirmen haricinde bir şeyler var mı yanında ?@kahveseverfındık fiyar/performans olarak tatmin edecektir. Sözenden hızlıca kurtulun bence de![]()
Valla benim de ilk aklıma onlar geldi. Onlar adına cidden çok mutlu oldum.Sözenden kurtulmaya çalışan öğrenciler için ilaç gibi![]()