• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent Pocket

Kamp icin veya benim gibi pandemi sonrasi yone laptop cantasiyla yollarda olacaklar icin cok guzel bir cozum olmus, dayanikli be hafif bir malzeme kullanilmas olmasi da hosuma gitti. yerimizi alalim bakalim:-)

Evde olmadığım zamanlarda v60 ile kullanmak için uygun bir el değirmeni arıyordum isabet oldu :)

Firmaya sorduğumda kutu içeriğinde değirmen harici bir şey olmadığını söylediler. Almayı düşünenlere bilgi vermiş olayım :)

Fiyatı gayet güzel olmuş fakat öğütüm kalitesi konusunu denemediğim için bilemiyorum. Sayın @kahveanalisti dev manuel değirmen karşılaştırmasının yeni bir versiyonunu yapmak istediğini söylemişti. Molent Pocket, Molent G50, Timemore C2, 1zpresso JX, Commandante’yi aynı videoya sığdırabildiği kadarıyla (tavsiyem bu sefer elek testine ek olarak kör tadım testi de eklemesi) incelerse güzel bir video olabilir. Bir Timemore C2 kullanıcısı olarak belki ileride bütçe oluşturabilirsem (boş cüzdanla bakışmalar) Molent G50’ye geçme gibi bir isteğim var ama belki fikrimi değiştirecek bir şeyler olur videoda.

Son düzenleme:
Değirmeni beğendim, seyahatler için uygun görünüyor. Lansman fiyatı da gayet uygun ayrıca yerli yatırım. Çok fazla ince elemeden almak istiyorum ama daha önce molent ile alışveriş yapmış arkadaşlara bir sorun var. Hangi kargo ile gönderim yapıyorlar?

Değirmeni beğendim, seyahatler için uygun görünüyor. Lansman fiyatı da gayet uygun ayrıca yerli yatırım. Çok fazla ince elemeden almak istiyorum ama daha önce molent ile alışveriş yapmış arkadaşlara bir sorun var. Hangi kargo ile gönderim yapıyorlar?
Eskiden MNG kargoydu fakat Şubat ayında bana ilettikleri yeni değirmen Yurtiçi ile gelmişti, hala değişmediyse Yurtiçi olması lazım.

Bu arada firma buradaysa bu lansman fiyatına kaç adet değirmen dahil bilgi verirlerse ben kendi adıma bir süre daha almak için beklerim. Hatta lansman fiyatları sonrasına bırakabilirim. Önceliği nasıl beceririz bilemiyorum ama öğrencilere ve bütçe oluşturmakta zorluk çekenlere bırakmak lazım. Gene parası olan düdüğü çalmasın her yerde olduğu gibi.

Bu arada firma buradaysa bu lansman fiyatına kaç adet değirmen dahil bilgi verirlerse ben kendi adıma bir süre daha almak için beklerim. Hatta lansman fiyatları sonrasına bırakabilirim. Önceliği nasıl beceririz bilemiyorum ama öğrencilere ve bütçe oluşturmakta zorluk çekenlere bırakmak lazım. Gene parası olan düdüğü çalmasın her yerde olduğu gibi.
Sanırım 100 adet ile sınırlıymış. Bir öğrenci olarak bu ince düşünceniz için teşekkürler :)

İyi niyetli bir düşünce olsa da bu dediğinizi kontrol etmenin veya uygulamanın bir yolu olduğunu zannetmiyorum.

Baldız almış bir tane, getir comandanteyle karşılaştırmalı kör tadım yapalım dedim :). Sen de değirmen kullanmayı öğrenmiş olursun.
Eline geçer de getirebilirse naçizane yorumlarım ben de.

Geri