• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent Pocket

Özelden o kadar çok soru alıyorum ki Molent Pocket ile ilgili, o yüzden bu talebe şaşırmadım. Umarım herkesin memnun kalacağı bir değirmen olmuştur.
Piyasadaki fiyatlara göre makul olduğu için bütçemi biraz zorlayarak ben de aldım. Umarım memnun kalırız :)

Gövdenin plastik olması acaba uzun kullanımda formda bozulma rulmanı tutan kollarda yorulma yapar mı diye bir düşünce sardı beni.
Ben yaklaşık 4-6 yıl kadar Hario MiniMill kullandım. Değirmenin burr kısmı ve kolu harici (bir de burr ortasındaki metal aksamlar) kalan kısımları plastik. Neredeyse hiçbir sorunum olmadı diyebilirim. Sadece plastik üstüne klasik isim yazımı alanları silindi o kadar. Molent teki gibi bir yazım değildi ama etiket gibi düşünün benim dediğimi :) Yani o nedenle plastik gövde sorun olmayacaktır. Hatta Lido ların da gövdesi plastik ama canavar gibiler maşallah :)

#1777 nolu siparişim ile bende beklemedeyim. Bu yoğunluk sanırım kargo süresinin baya uzamasına sebep olacak gibi görünüyor. Umarım çok beklemeyiz. Bu arada kargosunu teslim alan arkadaşlar ürün hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

#1777 nolu siparişim ile bende beklemedeyim. Bu yoğunluk sanırım kargo süresinin baya uzamasına sebep olacak gibi görünüyor. Umarım çok beklemeyiz. Bu arada kargosunu teslim alan arkadaşlar ürün hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Ve sipariş numaralarını paylaşsalar, kaça kadar kargoya çıkılmış fikir olur. #1765

Ürünün sayfasındaki inceleme bence bir inceleme değil. Sadece konuşma içeren bir video. Güzel bir öğütüm denemeleri içeren, mollentin kendi değirmenleriyle bir kıyas içeren ve segmentleri ile bir kıyaslama olursa gerçekten iyi olur.

Ürünün sayfasındaki inceleme bence bir inceleme değil. Sadece konuşma içeren bir video. Güzel bir öğütüm denemeleri içeren, mollentin kendi değirmenleriyle bir kıyas içeren ve segmentleri ile bir kıyaslama olursa gerçekten iyi olur.
Tam olarak dediğiniz gibi olmasa da belki biraz fikir verir diye düşündüm.

#1784 ile katıldım vallahi. Bu senenin Mart ayında gittiğimiz tatile Mignon Specialita öğütücümü götürmüş, hem alay konusu olmuş, hem de aleti oralarda bozarak İstanbul'a servise yollamak zorunda kalmıştım. Taşınabilir bir alet almak hep aklımdaydı ama nedense ilk kez bu öğütücü sindi içime.Bugün tam da yazlık terlik alacakken Molent Pocket aldım, iyi de yaptım bence.
Uzun zamandır duyduğum en iyi kombinasyon, yazlık terlik ve Molent Pocket. Hayırlı olsun.

1783. sipariş ile manuel öğütücü dünyasına katıldım. Kahve işlerine yeni başlayan biri olarak değişimi çok merak ediyorum. :) eğer 1684 diyorsanız. Kara tren hesabı bekleyeceğiz artık. :D

Umarım verebilirler ama çok zor. Benim 1684 ama ben bile ilk 50 de değilim. Yurtiçi kargo şubelerine komple çökerlerse belki.
Eğer çalıştıkları şubenin kota sorunu olmazsa paketleme sorunu olmadığı takdirde biraz zor da olsa verilebilir diye düşünüyorum.

Geri