• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

Merhaba ; Sevgililer günü kampanyası girmiş molent almayı düşünenler sayfayı ziyaret edebilirsiniz
https://www.kisa.link/OvVK
İnanılmaz bir kampanya. Şimdi bu durumdan ötürü JX ile arasında kaldım, sadece pour over yapıyorum ve bir kere alıp bir daha almamak istiyorum. İkisi de sağlam duruyor fakat g50deki bu eski sayfalardaki bahsedilen toz konusu gerçekten endişelendiriyor insanı.

İnanılmaz bir kampanya. Şimdi bu durumdan ötürü JX ile arasında kaldım, sadece pour over yapıyorum ve bir kere alıp bir daha almamak istiyorum. İkisi de sağlam duruyor fakat g50deki bu eski sayfalardaki bahsedilen toz konusu gerçekten endişelendiriyor insanı.
Ben bir kaç video izledim genelde yorumlar hep olumlu. JX in scalası biraz daha dar sanırsam ama önde olduğu bazı özellikleri de var. Bende kararsız kalmıştım ama ürün geliştiren Türk bir firmayı desteklemek daha iyi geldi. Sonuçta ürün de kaliteli. JX'de pour over için gayet iyi. Karar sizin.

İptal edin.
İnternet alışverişlerinde iade hakkınız var. Kargoya vermemişlerse hiçbir sorun olmaz. Vermişlerse etik olarak ben kargo ücretini verirdim :)
Valla özel olarak yazdım kendilerine. Biraz üzüldük ufak bir hediyeniz olur mu diye. Belki kahve falan gönderirler. Bilmiyorum bakalım artık :)

Valla özel olarak yazdım kendilerine. Biraz üzüldük ufak bir hediyeniz olur mu diye. Belki kahve falan gönderirler. Bilmiyorum bakalım artık :)
Umarım olur. Öyle bir sistemdeyiz ki indirim kovalamak gerekiyor. Sistem bunu öğretiyor. İki site arasında farkı düşününce az da değil. Kendi sitesinden daha pahalıya almak üzüyor insanı. Tabii herkes istediği fiyata satar ne diyelim.

İyi araştırın derim. En iyisi kıyaslamak ama öyle bir imkan yok. Özellikle filtre kahve için toz meselesi çok önemli. Fincanı çok etkiliyor. Ben molent kullanıyorum ama birçok kahveyi elemeden içemiyorum. Şunu da ekleyeyim Comandante kullanıp eleyerek içenler de var.

@mvguzes siz daha önce başka bir değirmen kullanmış mıydınız? Onu da eliyor muydunuz?
Evet seramik bir değirmenim vardı. Onda da eleme yapıyordum. Onda daha fazla toz oluşuyordu doğal olarak. Öğütüm Molent kadar tutarlı değildi. V60'ta demleme yaparken kahve yatağının altı ve üstü arasında ciddi fark oluşuyordu. Molent çok hızlı Türk kahvesi yapmak istediğimde hiç yormuyor. Dayanıklı ve uzun süre kullanılabilecek bir ürün. Ama filtre öğütümünde toz meselesi ile ilgili bir şey diyemeceğim. Kendim Comandante ile karşılaştırmayı çok istiyorum. Hem fincan hem de kruve testi yapmak çok iyi olur.

Bende Jx ve Kruve elek var. Molent ile Jx karşılaştırmak isterim açıkcası, aklımda kaldı Molent :D
Sizin yaşadığınız o ikilemi şu anda ben de yaşıyorum, şimdi çok daha iyi anlıyorum ne kadar zor bir durum olduğunu :ROFLMAO: Yarına kadar umarım bu kararsızlık beni yiyip bitirmez ise ya G50 ya da JX alıp devam etmek istiyorum.

molent g50 kullanıyorum tk ve espresso performansı gayet iyi süreler uzun değil filtrede zaten sıkıntısız .
Ben V60 için kullanacağım, tabi alırsam o kapasitesi olduğu için TK de deneyebilirim ileride. V60'da kasuya seviyelerinde öğütüm yaptığım için toz veya yeterince homojen olmamasından endişeleniyorum. Bu arada üründe kullanılar malzemelerde her hangi bir kararma, eskime, uzun kullanımda bu sıkıntı olur bana diyebileceğiniz bir kısım var mı ya da oldu mu?

Selamlar
En eski kullananlardan birisi olarak hicbir eskime , yipranma kararma olmadi. Duzenli iki haftada bir temizligini yapiyorum firca ile.

Ben V60 için kullanacağım, tabi alırsam o kapasitesi olduğu için TK de deneyebilirim ileride. V60'da kasuya seviyelerinde öğütüm yaptığım için toz veya yeterince homojen olmamasından endişeleniyorum. Bu arada üründe kullanılar malzemelerde her hangi bir kararma, eskime, uzun kullanımda bu sıkıntı olur bana diyebileceğiniz bir kısım var mı ya da oldu mu?

kesinlikle yıpranma olayı olmadı olmayacakmış gibi duruyor hatta ayar mekanizmasında ufak bir sıkıntı çıktı hemen yenisini yolladılar ücretsiz şekilde kargo bile ödemedim .Müşteri memnuniyeti gayet güzel.

G50 kullanarak espressoda iyi sonuçlar alabilir miyim? Önümüzdeki aylarda lelit anna almayı düşünüyorum fakat aklımı kurcaladı bu konu.

Biliyorum çok soru sordum ama ürünün video ve fotoğraflarına baktığımda milin bir tüpün içinde değil de alt ve üstten iki kollu (krom?) ile desteklendiğini gördüm. Bu öğütüm sırasında sallanmaya veya tutarsızlığa sebep oluyor mu?

Biliyorum çok soru sordum ama ürünün video ve fotoğraflarına baktığımda milin bir tüpün içinde değil de alt ve üstten iki kollu (krom?) ile desteklendiğini gördüm. Bu öğütüm sırasında sallanmaya veya tutarsızlığa sebep oluyor mu?
Butun degirmenler bastan ve sondan iki tane rulmana bağli zaten.İçinden gevctigi borunun bir önemi yok stabilizasyonu saglayan rulmanlar.Baştan ve sondan sabitlemek yeterli.Ara parçaya temas etmiyor

Birkaç öğütümden sonra kapağın yerinden çıkmadığı durumlar oldu. Yani biraz sağ sol yapmam gerekti, anca bi 10-15 saniye sonra çıkarabildim, acaba bu durumu yaşayanlar oldu mu normal midir?
Kullanımınız arrtıkça bu durumla karşılaşmıyorsunuz. Ben de ilk zamanlarda, hatta birkaç ay öğütümden sonra kolu çekiyordum gelmiyordu. Mil yerinden çıkacak gibi oluyordu. Ama şu an sorunsuz hemen çıkıyor.

Geri