• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50 El değirmeni

bugün elime ulaştı. alt kavanozu takarken çok zorlandı. ben dişliye takılmasın diye 2 3 kere kontrol ederek taktım ama sonradan farkettim ki çatlamış. yeni alt kavanoz sipariş ettim. umarım sorun bendeki kavanozdadır. yine de 40 klik v60 demleme için 23 gram kahve çektim. seramik hariodan sonra tofaştan inip mercedese binmiş gibi hissettim. homojen ve hızlı. keşke daha önce alsaydım ya. valla hario falan yalan. comandante c40 ya da molent g50 alın derim.

bugün elime ulaştı. alt kavanozu takarken çok zorlandı. ben dişliye takılmasın diye 2 3 kere kontrol ederek taktım ama sonradan farkettim ki çatlamış. yeni alt kavanoz sipariş ettim. umarım sorun bendeki kavanozdadır. yine de 40 klik v60 demleme için 23 gram kahve çektim. seramik hariodan sonra tofaştan inip mercedese binmiş gibi hissettim. homojen ve hızlı. keşke daha önce alsaydım ya. valla hario falan yalan. comandante c40 ya da molent g50 alın derim.
seramik hario pişmanlıktır.. :(

Merhabalar ben giriş seviyesi olarak Molent G50 ile başlamak fazla mı olur? https://www.coffeeburada.com/molent-hedwig-sevgililer-gunu-indirim-paketi bu siteden bu paketi almayı düşünüyorum güvenemedim siteye.
Zaten diğer satıcılardan uygunsa alabilirsiniz ancak "yanında kahve de veriyorlar" düşüncesi ekstradan aklınızı çelmesin çünkü hangi çekirdeği kimin ne zaman kavurduguyla ilgili bir bilgi olduğunu sanmıyorum, dolayısıyla vasat bir başlangıç olacaktır muhtemelen bu kahvelerle yapacağınız ilk deneyimleriniz.

Merhabalar ben giriş seviyesi olarak Molent G50 ile başlamak fazla mı olur? https://www.coffeeburada.com/molent-hedwig-sevgililer-gunu-indirim-paketi bu siteden bu paketi almayı düşünüyorum güvenemedim siteye.
Başlangıçta bile olsanız heralde tek ucuza kaçılmaması gereken ekipman değirmenin kendisi, o yüzden bence de başlangıç veya ileri seviye farketmeksizin Molent alınabilir. Linkini verdiğiniz sitede bir sıkıntı yok, ben de oradan sipariş etmiştim. Molentin kendi Instagram sayfasındaki storylerde de paylaşılıyor bu site.

Kesinlikle fazla olmaz, seramik bir değirmen alırsanız ileride çok başınızı ağrıtır
Alayım öyleyse
Zaten diğer satıcılardan uygunsa alabilirsiniz ancak "yanında kahve de veriyorlar" düşüncesi ekstradan aklınızı çelmesin çünkü hangi çekirdeği kimin ne zaman kavurduguyla ilgili bir bilgi olduğunu sanmıyorum, dolayısıyla vasat bir başlangıç olacaktır muhtemelen bu kahvelerle yapacağınız ilk deneyimleriniz.
Yanında kahveden ziyade Molent G50 Birkaç gündür araştırıyorum. En uygun bu sitede gözüküyor. V60 ekipmanım mevcut. Ama hep çekilmiş satın alarak deneyimledim. Evde çekip deneyimlemek istiyorum.
Başlangıçta bile olsanız heralde tek ucuza kaçılmaması gereken ekipman değirmenin kendisi, o yüzden bence de başlangıç veya ileri seviye farketmeksizin Molent alınabilir. Linkini verdiğiniz sitede bir sıkıntı yok, ben de oradan sipariş etmiştim. Molentin kendi Instagram sayfasındaki storylerde de paylaşılıyor bu site.
Tamam öyleyse geçeyim siparişi. Teşekkür ederim.

Ben de buradan sabah siparişimi verdim, instagramdan konuşmama rağmen oldukça hızlı ve ilgililerdi. Sabah zaten İlhan Bey ile hoş bir sohbetimiz oldu, ondan sonra bekleyeceğim her dakikanın kargoyu ertesi güne sarkıtma ihtimalini düşünüp direkt siparişimi verdim :ROFLMAO: Heyecanla bekliyorum, kötü bir değirmen olsa insanların bu değirmenle çok pahalı olan kahveleri öğütüp demleyeceğini düşünmüyorum, ilginç bir kriter bile olsa o da bana güven veriyor :ROFLMAO:

ben farklı 3-4 alış veriş yaptım sorun yaşamadım... molent öğütücümü daha ucuz olduğu için buradan aldım hızlı kargo ve ilgili müşteri hizmetleri var

Comandante kavanozu ile deneyen oldu mu? Saydam kullanmayı düşünüyorum da

Az önce bilgilendirdiler beni ocak ayında siparişlerinin gelmesi gerekiyormuş fakat şubat sonuna ertelenmiş.

Geri