Şu an çok uzun bir süredir kullanmadığım için ve V60'ı daha bügün deneyebildiğim için 2 demleme üzerinden bir yorumda bulunamam, ama şimdilik V60 performansını gayet beğendiğimi söyleyebilirim, tabi ki uzun kullanımda değişebilir bu düşüncem o açıdan bir açık kapı bırakmak isterim. Ama Türk Kahvesini ne zamandır denemek istiyordum, ve kronotrop Peru Huabal ile (filtre için olan) gayet tatmin edici sonuçlar aldım, özellikle 12 gram 3 klik öğütüm süresi beni benden aldı desem yeridir, TK konusuna yaklaşımım değişti, pudra kıvamının aslında ne kadar verimsiz olduğunu görmemi sağladı. V60 için de şu ana dek CleanCup Santa Rosa ve San Carlos Dos deneyebildim bugün, 42 klikteydi ikisi de ve San Carlos Dos'ta almak istediğim bal ve çikolata tatlılığını alabildim bir acılık yaşamadan, bu da beni çok şaşırttı çünkü kahve yatağının üstü biraz çamurumsuydu, ama fincan gerçekten "vay be tadım notaları gerçekten de yerindeymiş" dedirtti. Dediğim gibi kesin bir şeyler söylemek için daha çok erken, ama şu ana dek gayet iyi duruyor.