• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fam diyen arkadaşlar, 1 El Salvador 1 Etiyopya 1 Colombia yani sadece 3 çeşit kahvesi olan kavurucuya mı oy verdiniz çok ilginç. iyiki cleancup indirimiyle almışım.

fam yazanlar var ancak ben yerlerine uğradığımda toplu alım konusunu açınca oradaki barista, ''biz çıksak bile toplu alıma katılmayı düşünmüyoruz çünkü kahvelerde indirim yapmamız mümkün değil''demişti. bence önce bu konuyu netleştirmek gerekir diye düşünüyorum. @pacamara belki bir netlik getirir konuya. bunları yazarak oylamayı etkilemek istemem ancak daha önce de olduğu gibi toplu alımda sorun yaşanmaması adına yazmak zorunda hissettim.

Fam diyen arkadaşlar, 1 El Salvador 1 Etiyopya 1 Colombia yani sadece 3 çeşit kahvesi olan kavurucuya mı oy verdiniz çok ilginç. iyiki cleancup indirimiyle almışım.
Merhaba, alımı çok bulandırmamak adına yazmıyorum ancak, biraz dikkatli incelemenizde fayda var. 2 adet direct trade El Salvador kahvemiz, 2 adet Etiyopya (naturel ve yıkanmış) bir de Kolombiya kahvemiz var. Yani şu an toplamda 5 kahve mevcut.

fam yazanlar var ancak ben yerlerine uğradığımda toplu alım konusunu açınca oradaki barista, ''biz çıksak bile toplu alıma katılmayı düşünmüyoruz çünkü kahvelerde indirim yapmamız mümkün değil''demişti. bence önce bu konuyu netleştirmek gerekir diye düşünüyorum. @pacamara belki bir netlik getirir konuya. bunları yazarak oylamayı etkilemek istemem ancak daha önce de olduğu gibi toplu alımda sorun yaşanmaması adına yazmak zorunda hissettim.

Kiminle konuştunuz ? Benim haberim yok ama arkadaşla konuşurum. Öyle bir şey olsa zaten oylamada adımız olmasın diye bilgi verirdim.

kungpow a +1. hiç deneyemedim. bir ihtimal şansımı deneyeyim dedim.

Bu listeye Sakarya Kahve Akademisi de eklenebilir. İyi bir kavurucu, güzel bir dükkan.

Şimdiye kadar hiç duymadığım bu firmaların bu kadar oylanmasına şaşırıp forumdaki başlığına bakayım dedim, 30 sayfa gönderi yazılmış, duymamak benim ayıbımmış biraz. Böyle olunca ben de merak ettim. :)

Selamlar,

Büyük kapışma!!

Bir köşede Preon bir köşede Fam.Aparkatlar kroşeler havada uçuşuyor :ROFLMAO:

Merhaba arkaşlar,

Genel bir bilgilendirme geçmiş olayım. Mevcut KDV indiriminin netleşmesinden dolayı, fiyatlarımızda KDV indirimi yaptık. Sitede ve dükkanda güncel fiyatlardan bulabilirsiniz.

Bunun harici bir yeni espreso, bir veya iki de yeni kahve üzerinde çalışıyoruz. Yine 3 adet çok çok aşırı limitli super specials olacak kahvemiz gelebilir. Malum yarışma sezonu geldi :)

Görüşmek üzere,
Sevgiler.

Inanilmaz sayida secenek vardi.. Zorlandim secmekte .. Degisik arayislarda oldugum icin Sezy Coffee dedim .. Heyecan dorukta :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri