Merhaba, alımı çok bulandırmamak adına yazmıyorum ancak, biraz dikkatli incelemenizde fayda var. 2 adet direct trade El Salvador kahvemiz, 2 adet Etiyopya (naturel ve yıkanmış) bir de Kolombiya kahvemiz var. Yani şu an toplamda 5 kahve mevcut.Fam diyen arkadaşlar, 1 El Salvador 1 Etiyopya 1 Colombia yani sadece 3 çeşit kahvesi olan kavurucuya mı oy verdiniz çok ilginç. iyiki cleancup indirimiyle almışım.
fam yazanlar var ancak ben yerlerine uğradığımda toplu alım konusunu açınca oradaki barista, ''biz çıksak bile toplu alıma katılmayı düşünmüyoruz çünkü kahvelerde indirim yapmamız mümkün değil''demişti. bence önce bu konuyu netleştirmek gerekir diye düşünüyorum. @pacamara belki bir netlik getirir konuya. bunları yazarak oylamayı etkilemek istemem ancak daha önce de olduğu gibi toplu alımda sorun yaşanmaması adına yazmak zorunda hissettim.
e hadi hayırlı olsun diyelim o haldePlanım mart ayı başında satışa sunmak. Alacağım kahveler şuan da Türkiyeye ulaştı. Profil çalışması etiket çalışması vesaire şubat ayı sonuna kadar tamamlanmış olur. Mart ayı gelmeden kahveleri tanıtıyor olacağım.
Fam diyen arkadaşlar, 1 El Salvador 1 Etiyopya 1 Colombia yani sadece 3 çeşit kahvesi olan kavurucuya mı oy verdiniz çok ilginç. iyiki cleancup indirimiyle almışım.
Merhaba arkaşlar,
Genel bir bilgilendirme geçmiş olayım. Mevcut KDV indiriminin netleşmesinden dolayı, fiyatlarımızda KDV indirimi yaptık. Sitede ve dükkanda güncel fiyatlardan bulabilirsiniz.
Bunun harici bir yeni espreso, bir veya iki de yeni kahve üzerinde çalışıyoruz. Yine 3 adet çok çok aşırı limitli super specials olacak kahvemiz gelebilir. Malum yarışma sezonu geldi
Görüşmek üzere,
Sevgiler.