• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Preon! Yeni kahveler de geliyormuş, bayağı merak ediyorum.

her seferinde toplu tadım etkinliğinin asıl amacı indirim olmadığını ıskalıyorsunuz.
Ukalalığın anlamı yok. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Kimi ne için tercih edeceksem, onun için tercih ederim. Zaten indirimde olan bir kavurucu yerine , o kavurucu daha için daha sonraki aylardaki alımlarda denemek benim için daha mantıklı, siz karışmayın.

Toplu alımın baştan beri amacı bir kavurucu seçilir, deneyimlenir ve bilgiler forumda paylaşılır, amaç indirim olmadı hiçbir zaman, ne zaman toplu alım amacını söylemek ukalalık oldu?
Esas veya temel amaç indirim olmasa da , indirim de amaçlardan biridir. O zaman bir anket açalım . Toplu alımlarda indirim kaldırılsın mı ? Kaldırılmasın mı diye, hatta siz indirim kodunu kullanmadan alabilirsiniz, indirim hiç bir zaman amaçlardan biri değilse .

Ukalalığın anlamı yok. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Kimi ne için tercih edeceksem, onun için tercih ederim. Zaten indirimde olan bir kavurucu yerine , o kavurucu daha için daha sonraki aylardaki alımlarda denemek benim için daha mantıklı, siz karışmayın.
ukalalık? hani şu an sizin yaptığınız mı? buradaki herkes kendince yorum yaparken alıntılayıp “akıl vermeye” çalışmanız asıl ukalalık değil midir? bu sizinle ilgili son mesajım lütfen karşınızdakini bilmeden bir daha yakıştırma yapmayın.

Esas veya temel amaç indirim olmasa da , indirim de amaçlardan biri. O zaman bir anket açalım . Toplu alımlarda indirim kaldırılsın mı ? Kaldırılmasın mı diye , hatta siz indirim kodunu kullanmadan alın.
Konuyu çarptırmayın, @1healthpoint yerine ben rahatsız oldum söylemlerden, anket burası isteyen istediğini seçer, clean cup beğenmiştir toplu alımda olsun istemiştir oyunu vermiştir bu da sizi ilgilendirmez, o zaman fikrinizi kendinize saklayın kimseye karışmayın, bilgilendirmeyi de ilgili kavurucu başlığı altına yapın. Bu indirimin amacı da belli ki bilmiyorsunuz söyleyeyim indirimsiz 10 kişi alabilecekse indirimle 30 kişi alıyor, deneyim yorumlama ve tadan kişi sayısı artıyor. Ben kafein kültür seçilmeden önce de alımımı yaptım zaten kodu da kullanmadan.

ukalalık? hani şu an sizin yaptığınız mı? buradaki herkes kendince yorum yaparken alıntılayıp “akıl vermeye” çalışmanız asıl ukalalık değil midir? bu sizinle ilgili son mesajım lütfen karşınızdakini bilmeden bir daha yakıştırma yapmayın.
Siz de bilmeden yakıştırma yapma , " her alımda ... ıskalayorsunuz " derken. Ben olay ile ilgili yorum yaptım. Kişi hakkında ilk yorum yapmaya başmayan sizsiniz. Olayı konuşun kişileri değil. Ne siz benimle , ne ben sizinle ilgili mesaj atayım.

Konuyu çarptırmayın, @1healthpoint yerine ben rahatsız oldum söylemlerden, anket burası isteyen istediğini seçer, clean cup beğenmiştir toplu alımda olsun istemiştir oyunu vermiştir bu da sizi ilgilendirmez, o zaman fikrinizi kendinize saklayın kimseye karışmayın, bilgilendirmeyi de ilgili kavurucu başlığı altına yapın. Bu indirimin amacı da belli ki bilmiyorsunuz söyleyeyim indirimsiz 10 kişi alabilecekse indirimle 30 kişi alıyor, deneyim yorumlama ve tadan kişi sayısı artıyor. Ben kafein kültür seçilmeden önce de alımımı yaptım zaten kodu da kullanmadan.
Demek ki mesajda yazdığın üzere indirimin bir amacı varmış, demek ki indirim amaçlardan biri olmuş aslında, İlk mesajınızda " indirim toplu alımlarda hiç bir zaman amaçlardan biri olmadı diyorsunuz, şimdi de indirimin amaçlandığını " Demek ki indirim temel ve ya esas amaç olmasa da doğrudan ya da dolaylı amaçlardan biridir. Şayet indirimi toplu alımın amaçları arasında hiç görmüyorsanız, o zaman diğer alımlarda da kafen kültür alımı gibi indirimsiz alabilirsiniz, hem de kavurcuya bu maliyetlerde destek olursunuz.

Demek ki mesajda yazdığın üzere indirimin bir amacı varmış, demek ki indirim amaçlardan biri olmuş aslında, İlk mesajınızda " indirim toplu alımlarda hiç bir zaman amaçlardan biri olmadı diyorsunuz, şimdi de indirimin amaçlandığını " Demek ki indirim temel ve ya esas amaç olmasa da doğrudan ya da dolaylı amaçlardan biridir. Şayet indirimi toplu alımın amaçları arasında hiç görmüyorsanız, o zaman diğer alımlarda da kafen kültür alımı gibi indirimsiz alabilirsiniz, hem de kavurcuya bu maliyetlerde destek olursunuz.
Nasıl okumak isterseniz öyle anlayın ama ben tekrar belirteyim "Toplu alım amacı bir kavurucu seçildikten sonra toplu bir şekilde kahvelerin deneyimlenmesidir, buna paralel olarak ve destek olması için indirim yapılır ki daha çok insan kahve alabilsin."

Clean Cup indirim yaptı zaten %20 birkaç gündür.
Fam Coffee de şu an en uygunu 115 TL neredeyse 2-3 çeşit kahve var görünüyor. 300 TL üzeri kargo bedava var.

Neyse ay sonu gelir bakarım sonuca, zira okudukça geriliyorum boş yere.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri