• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whatsapp gruplarına bilgilendirme mesajı gelmedi. Fam oradan da gelecek oyları sayarsak hayırlı olsun :). Fam'a verdim oyumu ama işin şakası Clean Cup , Preon gelirse de mutlu olurum.Ama çok kararsız olduğum bir ay oldu Kernel çok denemek istiyorum. Artık duruma göre ayrı alım yapacağım kendim

mart ayına yeni kahveler yetişiyor mu ki preonun?
@Beytbaba preon konusunda haberini verdi ama hazır olup olmadığı ile ilgili güncelleme gelmedi.
ne diyosun beytbaba, ona göre oy kullanalım. yeni kahveleri kaçırmak istemem.
Planım mart ayı başında satışa sunmak. Alacağım kahveler şuan da Türkiyeye ulaştı. Profil çalışması etiket çalışması vesaire şubat ayı sonuna kadar tamamlanmış olur. Mart ayı gelmeden kahveleri tanıtıyor olacağım.

@Beytbaba yı da Preon'a oy vermesi için ikna edebilirsek tamamdır bu iş. 👍
Bu ay verdim ya :) aylardir baskalarina verdikten sonra.

Baslik altini cok mesgul etmek istemiyorum. Mudahele yonlendirme olmamasi adina. Ozur dilerim aylik alim ekibinden de. Sorusu olan Preon basligindan sorabilirler. 🙏

Daha önce Damo ve Keramo aldım Preon'dan. İkisini de çok beğendim. Yeni kahveleri de duyunca bu ay oyum Preon'a. 😊

Famdaki pacamara ilk geldigi zaman sınırlı kapasitede oldugu soyleniyordu. Kahve geldi geleli epey oldu acaba stok durumu nedir biliniyormu.

Yeni kahveler geliyorsa preon +1 ayrıca refisanın tadı damağımda kalmıştı

Clean Cup'tan aldıklarım daha elime geçmedi bile. Preon da merak ettiğim firmalardan biri. Olursa güzel bir tanışma olur benim için. Forumdaki ilk anket katılımım Preon +1 ile hadi hayırlısı diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri