• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Sevgili Kahve Kulübü;

Bu ayki toplu alımda bizi seçtiğiniz için çok teşekkürler.

Beni ve Fam Coffee Family’yi tanımayanlar için ufak bir bilgilendirme yapmak isterim.

Ben de yıllar önce sizler gibi bir home barista iken, ilk yarışmama girmiş ve kazanmıştım. Hali hazırda başka bir işle meşgulken, dünya barista şampiyonasına evimde hazırlanarak, Türkiye’yi temsil etme şansı yakaladım. Daha sonrasında ise tamamen kahve sektörüne geçtim ve toplamda 3 kez Türkiye Barista Şampiyonu oldum. Asıl iş kolum, eğitim, danışmanlık ve etkinlik hizmeti idi ta ki 2020 sonuna kadar. Bir arkadaşımla birlikte, hayalimdeki konsept dükkanı, Kadıköy’de Fam Coffee Family adıyla açmış bulundum.

Bir çok özel kahveyi de kafemizin ziyaretçileriyle paylaşma imkanı buldum. Şimdi de sizlerle paylaşmaya, güzel kahvelerimizi beraber içmeye çalışacağız. Umarım güzel bir ay olur.

Şu anki seçkimizde, 3 espresso ve 5 filtre kahvemiz var. 2 adet de super specials altında çok aşırı limitli kahve eklemeye çalışacağız ay içinde. Tarihini de önden duyuracağım ki herkes kendini ayarlayabilsin.

İndirim Oranları:
Bu ay tüm kahvelerimizde geçerli %25 indirim kodumuz: famloveskk
Bir de Cafec Filtrelerinde geçerli %10 kodumuz mevcut: cafecloveskk

İki kod beraber kullanılabiliyor.

Sitemiz: www.fam.coffee

Ücretsiz kargo alt limitimiz ise 250 TL. Kargo ücretlerindeki artıştan dolayı yükseltmek durumunda kaldık zira şu an en ucuz kargo 25 TL olarak gidiyor. Kargolarınız Yurtiçi Kargo ile gönderilecek. Dükkandan da alım yapabilirsiniz.

1 kg alımlarda mevcutta bir indirim var. 1 kg alımlarınız, 1 kg’lık paketlerde gelecek. Zipsiz ve valflidir.
250 grlık paketler hem zipli hem valfli, 100 grlık paketler sadece ziplidir

Siparişleriniz sırasıyla kargolanacak. Küçük bir ekibiz o yüzden ufak gecikmeler olabilir, şimdiden affınıza sığınıyoruz.

İleri tarihli kavurma yapamayacağız, direkt stoktan sırayla yollayacağız. Tahminim elinize en fazla 7-8 gün önce kavrulmuş kahve geçer, bunu da sorun etmeyin zira 2 aya kadar kahveleri afiyetle performans kaybı olmadan tüketebilirsiniz.

Eski tarihli isteyenler not kısmına yazarsa elimizde varsa yollamaya çalışacağız.

İletişim için social@fam.coffee adresine mail atın lütfen, yoğunluktan dolayı özel mesaj ya da buradan yaptığınız istekleriniz gözden kaçabilir.

Stok Durumu:
Aponte son çuvaldayız, yani 55-60 kg daha kavrulmuş kahve çıkar, sonra bitiyor.
Pacamara yaklaşık olarak 180 kg yeşil stoğumuz var, 30 kg kadar kaldığında, alıma kapatacağız çünkü dükkana da kalmasını istiyorum.

Diğer kahvelerimizde stok sorunumuz yok, alımı rahatça çıkartır bir aksilik olmazsa :)

Hepinize iyi bir ay dilerim.
Nisan Ağca
Fam Coffee Family

Toplu tadım etkiliğinin bu ayki kazananı Fam Coffee. Nisan Ağca (@pacamara) en kısa sürede alım detaylarını sizlere açıklayacaktır. Herkesin keyifli bir ay geçirmesini diliyorum.

Screen Shot 2022-02-28 at 12.29.47.png

Selamlar herkese,
Geldi yine bir anket zamanı. Mart ayı toplu tadım etkinliği için ilk adım olan anketi oluşturduk. Oylamaya aşağıda ki linkten katılabilirsiniz. Oylama 27 şubat günü saat 23:59 de bitecektir. Sonuçlar 1 mart günü açıklanacaktır.

Ankete Oy Vermek İçin

Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ay ki etkinlikte; @mtgg @kahveanalisti @Kahveciningalaksirehberi @selamet olarak organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Fam coffee 'e verdim oyumu. Kafelerinde el salvador ları ve Kolombiya apontelerini deneme fırsatı buldum. 3ünü de evde demlemek için sabırdızlanıyorum:)

Selamlar,

Yeni çekirdek duyurusu sonrası ilgi mi üzerine çeken Preon ile espresso kavrumlarını fazlası ile merak ettiğim Fam arasında fazlası ile kararsızım ve sanırım bu ay iki kavurucu ölümüne[tabi kii metaforik olarak] kapışır.

Selamlar,

Yeni çekirdek duyurusu sonrası ilgi mi üzerine çeken Preon ile espresso kavrumlarını fazlası ile merak ettiğim Fam arasında fazlası ile kararsızım ve sanırım bu ay iki kavurucu ölümüne[tabi kii metaforik olarak] kapışır.
İnanın ben de aynı kararsızlığı yaşıyorum. Preon'un birkaç kahvesini denedim ve çok memnun kaldım (özellikle espresso northwest ve classic blendleri çok başarılı). F/p olarak da Preon bir tık öne geçiyor gibi; ama Fam'i de çok merak ediyorum. Karar veremedim 😶‍🌫️

Son düzenleme:
Geçen ay deneyememiştik, bu ay Fam +1

OVERDOSE veya KİMMA çıkar umarım, bu işte en eskilerden ancak alımlarda çıkmamasına şaşırdığım firmalardandırlar. Vasat kahvelerin dahi kaliteli kahveymiş gibi süslenerek içerik oluşturulduğu şu günlerde, kahve işini severek bu işlere girmiş bu firmalar tercihlerim olur.

Son düzenleme:
piyasada başka yerde görmediğim çekirdekler getiren clean cup’tan yana kullandım oyumu. esnaflığını ve kavrumlarını forum çok iyi biliyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri